Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hammers » 10 dec 2008, 13:14

reds_forever je napisao/la:mene je strah utakmica protiv ovih malih timova poput Hulla,West hama i Fulhama dosad su to bile vrlooo teske utakmice :!: Al nadam se najboljem:pobjedi :D
utakmica ce biti na BHTu u 16.00
Kako te nije sramota porediti hull sa West hamom cuj mali klub cccc......
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 dec 2008, 16:08

benitez sve dogovorio oko novog ugovora, a spominje se da benitez daje 6 miliona funti za olica
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 dec 2008, 21:18

hammers je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:mene je strah utakmica protiv ovih malih timova poput Hulla,West hama i Fulhama dosad su to bile vrlooo teske utakmice :!: Al nadam se najboljem:pobjedi :D
utakmica ce biti na BHTu u 16.00
Kako te nije sramota porediti hull sa West hamom cuj mali klub cccc......
Gdje si ti ovdje vidio da pise da je Hull po kvaliteti isti kao West Ham???West Ham,Hull i Fulham su mali klubovi u odnosu na Liverpool i to ne mozes poreci :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 dec 2008, 11:35

osvojili smo najvise bodova od svih klubova u ligi prvaka, a igrali smo u jednoj od najtezih grupa, ma najjaci smo
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 11 dec 2008, 11:59

YNWA je napisao/la:osvojili smo najvise bodova od svih klubova u ligi prvaka, a igrali smo u jednoj od najtezih grupa, ma najjaci smo
ABD da u osmini dobijemo neku laksu ekipu a i ako bi dobili neku tesku ekipu revans se igra na anfieldu sto smatram da je prednost
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 dec 2008, 13:00

Gerrard je napisao/la:I mene je strah ovih utakmica protiv manjih klubova tipa Stoke City , West Hama ili Hulla ... nadam se da su nasi izvukli pouku i da ce vec u prvom poluvremenu dotuci protivnika :D
Hull najbolje igra protiv velikih ekipa, gube kuci od Boltona a pobjede Arsenal na Emirates... Pazite se da i vas ne klepnu ;)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 11 dec 2008, 19:59

Bayern i L'pool osvojili najvise bodova u grupnoj fazi lige prvaka, 14 8-)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 11 dec 2008, 20:05

Keane je danas potvrdio da ostaje u Liverpoolu i da je uvjeren da ce ga krenuti golovi...Drago mi je sto je zavrsen ovaj dio grupne faze sad se mozemo bolje posvetiti premijer ligi :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 11 dec 2008, 20:07

YNWA je napisao/la:osvojili smo najvise bodova od svih klubova u ligi prvaka, a igrali smo u jednoj od najtezih grupa, ma najjaci smo
Isti ste ko Bayern :P Nazalost liverpool i bayern se ne mogu sastati u 1/8 finala.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 11 dec 2008, 21:10

ribery je napisao/la:
Isti ste ko Bayern :P Nazalost liverpool i bayern se ne mogu sastati u 1/8 finala.
Ja se nadam utakmici Liverpool -Real.

funghi
Kontakt:

Post Postao/la funghi » 11 dec 2008, 21:26

ovaj klub niti volim niti mrzim.,,.,
al nekako su mi dosadni,.,.
nezzz,., i nema teorije da osvoje englesku ligu,., ni za 10 godina,.,.imam taj predosjecaj,.,
isto ko inter ligu prvaka.,.,

gunner 4ever

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2008, 21:43

funghi je napisao/la:ovaj klub niti volim niti mrzim.,,.,
nezzz,., i nema teorije da osvoje englesku ligu,.,
ni za 10 godina imam taj predosjecaj

Nece te taj predosjecaj prevariti,budi siguran. :
?

Mislio sam na Inter,a ne na Liverpool :!: Znam ja da ste vi zaebani,ne bih da sa zamjerim 8-) Sto bi ja sebi pravio probleme bezzze :D ...od sada nista lose se ne smije reci za taj klub :cry: Cuj kritikovati...reci svoje misljenje..je nedopustivo za najtrofejni Engleski klub :evil:
P.S. Stvarno od srca zelim da Liverpool konacno osvoji prvenstvo,ako ni radi cega onda radi najboljih navijaca :!: :!:
L.P.
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 11 dec 2008, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 11 dec 2008, 21:56

nezzz,., i nema teorije da osvoje englesku ligu,., ni za 10 godina,.,.imam taj predosjecaj,.,

gunner 4ever
Prvo:Niko te nije pitao za misljenje da li ce Liverpool osvojit premiership,znaci imas viska nekoliko rijeci. Drugo: ako ti je Liverpool dosadan koji vrag blejis na ovoj temi ???
mi REDSI volimo svoj klub bez obzira na to sta ce reci neki gunners i njemu po misljenju slicni :!:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 dec 2008, 22:14

gunner 4ever
pogrijesio si temu
arsenal nikad nece biti kao liverpul, zaostajete stoljece
a pogotovo ste jadni u evropi, od vas je bolji nottingham forest
zato ne pisi gluposti
Sarajevo i Liverpool

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 dec 2008, 03:41

gunner 4ever
MA BJAAAAAAAŽI SA OVE TEME.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 dec 2008, 08:50

gunner 4ever

Haj ba sta si zablejio onda u ovu temu :?: Da znas da Arsenal nikad nece biti jak kao LIVERPOOL :!: Pa Stevie G moze nauciti cijeli Arsenal F.C. kako se igra pravi Nogomet :!: Taj predosjecaj te vara jer kad je molim te Arsenal osvojio LP :?: Bolje ti je bolan gledaj u sljedecu nedjelju kada cete igrati protiv slavnog Liverpoola kako se igra fudbal jer vas nije ni do koljena onome koji igra L.F.C. :!: :!: :!:

slika

Mislim da ova slika sve govori :!: :!: :!: :D :D :D :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 dec 2008, 19:59

ako je ko procitao onu glupost da je benitez rekao da ne vjeruje da njegov tim ne moze osvojit titulu evo demant :
The Liverpool manager was irritated to see claims in today's newspapers that he had said Liverpool would only win the Premier League if their main rivals "messed up" in the remainder of the campaign. Liverpool, who are unbeaten at home this season, welcome Hull to Anfield tomorrow.

Benítez said: "We have a clear opportunity to win the title and now we are top it depends on what we do. If we win, then nobody will overtake us. We have enough confidence, and if we keep winning the confidence will increase. And we will play better. I was surprised to read what I was supposed to have said. But really not surprised, because everyone in Liverpool knows about this, it was not true."

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 dec 2008, 23:37

bilo mi je cudno kad sam procitao jutros tu navodno izjavu beniteza, pogotovo sto je prije neki dan izjavio da ne da prvo mjesto,i odmah sam pomislio da pokusava da skine pritisak sa igraca prije sutrasnje tekme i nastavka prvenstva
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 dec 2008, 10:24

YNWA je napisao/la:bilo mi je cudno kad sam procitao jutros tu navodno izjavu beniteza, pogotovo sto je prije neki dan izjavio da ne da prvo mjesto,i odmah sam pomislio da pokusava da skine pritisak sa igraca prije sutrasnje tekme i nastavka prvenstva

Ma da je istina ona glupost prvo bi dobio otkaz u klubu i onda bi ga navijaci nabili na zube sjekutiće do Španije :D Tu je pricu izmislio neko kako bi malo naljutio navijace

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 dec 2008, 10:57

reds_forever je napisao/la:
YNWA je napisao/la:bilo mi je cudno kad sam procitao jutros tu navodno izjavu beniteza, pogotovo sto je prije neki dan izjavio da ne da prvo mjesto,i odmah sam pomislio da pokusava da skine pritisak sa igraca prije sutrasnje tekme i nastavka prvenstva

Ma da je istina ona glupost prvo bi dobio otkaz u klubu i onda bi ga navijaci nabili na zube sjekutiće do Španije :D Tu je pricu izmislio neko kako bi malo naljutio navijace
rafa mi nikad nije bio drag i ne bi me cudilo da je zaista ono izjavio. Liverpool nije bio u konkurenciji za nesto ozbiljniji plasman prethodnih sezona upravo zbog njegovog glupiranja sa sastavom ove sezone je nasao odprilike nekih 13-14 igraca koji igraju. ja se nadam da mozemo ove sezone do titule jer ni chelsea ne briljira a manchester ce biti sve bolji do kraaj ali imamo ako nista onda ova tri boda prednosti ako racunamo da ce oni pobjediti Fulhama
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.