RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

sarajlija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la sarajlija » 02 sep 2013, 12:55

Rodjeni molim vas abd uz boziju pomoc do pobjede protiv Leseva morate da nama pomognete hajde rodjeniiiiiii.... :D :D

Svi iza gola ko sto vi kazete..... DO POBJEDE! :D HZ'87! Topli pozdrav iz Šehera. :)
04.10.2009 !!

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 02 sep 2013, 14:34

trebali smo izgleda dobiti ovu utakmicu ali kako cujem mogli smo i zijaniti. ne znam sto je tolika tragedija bod protiv ove mladosti ako vidimo da je tamo i siroki remizirao a borac dobio u velikom preokretu od 2:0 na 3:2. ljudi imaju samo dva poraza (uz ovaj spomenuti protiv olimpika u sarajevu i to minimalno 2:1) sto znaci da nisu slape i da su prilicno tvrda ekipa.
cini mi se da ibro jos trazi prvih jedanaest i zato dosta rotira. kodro i kazazic su ispali radi slabe forme mada mi nije jasno kako ovaj jusufbasic malo igra kad decko daje golove redovno kad igra.

ali neka , tek je pocelo 6 kola , nemojte da opet kvarimo nesto sto je i dalje u povojima

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 02 sep 2013, 15:07

evo izasao je video izvjestaj na oficijelnoj...

e pa j.bo ga patak trebalo se ovo dobiti..i sansi je bilo i u prvom i u drugom da se dobije...al eto nikako lopta u gol..dobro im je i par puta golman skidao neke stvari..a i isto tako u par slucajeva smo i mi mogli malo bolje, brze odreagovati..al eto..idemo dalje...

FORZA VELEZ

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 02 sep 2013, 16:06

za anela81...izvini nisam te prepozno..ne interesuje me jesi li isao ili nisi jer je to sasvim nebitno..pun mi je k...c takozvanih navijaca koji su samo za tatstaturom isli negdje i koji pametuju a nikada nisu otisli ni na jednu utakmicu(ovo napisano se ne odnosi na tebe),i izvinjavam se ovim putem ako sam te na bilo koji nacin uvrijedio ali sam juce tako bio ljut i razocaran da mi je sve islo na neku stvar,,ljuti me to sto pojedinci ovdje zatvaraju oci pred necim sto se vidi iz aviona,sto nece da kazu ako nesto ne valja,,kod nas je sve NEMA VEZE IDEMO DALJE....ima veze bolan,kako nema veze kada ima,kako nema veze kada se iz utakmice u utakmicu ponavlja jedno te isto..ibrina prica kako nemamo klasicnoga playmajkera koji ce odraditi onaj zavrsni pas je sada suvisna,,bio je prelazni rok i trebalo se onda nesto raditi a ne sada...dalje,,šaranje sa sastavom,prebacivanje pojedinih igraca sa njihovih prirodnih pozicija na neprirodne je suludo,i opet se ponavlja isto da nakon datog gola slijedi povlacenje i ceka se AKO NESTO BUDE IZ KONTRE...umjesto da se dokrajci ta ekipa dok je pogubljena igra se p.č....o..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 sep 2013, 16:25

Apsolutno se slazem :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 sep 2013, 16:34

Ma slazem se sa blackmundir--om da se treba vrsiti pritisak da se u hodu otklanjaju nedostaci koje imamo trenutno,ali kako vrsiti pritisak kad su tribine prazne(a preko ovoga foruma je nemoguce).

Ja sam ljetos predlago nekima koji bliski klubu da se malo bolje uspostavi komunikacija klub-navijaci jer je slaba skroz.Predlago sam recimo da svaki mjesec dodje neko iz uprave kluba na neki zaseban forum ili facebook stranicu i da odgovara na pitanja navijaca ali isto tako da oni iz kluba daju neki apel navijacima ,obavijest ili slicno.Ovako kako sada stoji i klub i navijaci izgledaju ko dva strana tijela koji nemaju dodirnih tacaka.Da bi klub napredovao mora to biti jedno tijelo,moraju upirati svi isto u ta jedna kola zvana Velez.Imamo i tog predstavnika RA u upravi kluba pa bi se preko njega mogli poguurati neki prijedlozi od strane navijaca(ovo gore jje moj jedan od prvih prijedloga)a nne sumnjam da raja ima jos dosta dobrih prijedloga prema klubu.Dakle po meni je osnovno da se ima komunikacija klub-navijaci a ona je po meni veoma slaba ili je nema nikako

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 02 sep 2013, 16:52

ja sam predlagao da se jednom ili dva puta mjesecno organizuje dolazak navijaca na trening ili sastanak u KN..DA SE VIDI STA SE RADI I KAKO SE RADI..

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 02 sep 2013, 17:23

Obavezno se mora organizovati dolazak na trening i izvrsiti ogroman pritisak.Samo pritiskom i brojnoscu na treninzima i na utakmicama mogu se sprijeciti ovakvi kriminalni potezi trenera i ljudi iza njega.Necuveno je da Jusufbasic i Ramovic sjede na klupi,a upravo su nas oni rasturili u Vrapcicima kada su igrali za Gosk pa je necuveno da mijenja pozicije igracima,neigranje najpozrtvovanijeg Hajdarovica,ekspermentisanje itd.,itd.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 02 sep 2013, 17:29

treba se uraditi to..jednostavno ovako ne ide vise.jednostavno se mora napraviti jedan rez,jednom za sva vremena..treba sjesti i sa igracima i sa trenerom i upravom i otvoreno vidjeti u cemu je problem ako ga ima,otvoriti karte pa kakve god da su ljudi moji..

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 02 sep 2013, 17:42

Rodjak, Blackmundir, VFC Mostar, slažem se sa vama . Ova zadnja četiri posta su dosad najbolji prijedlog. Svaka čast. Tu sam za pomoć. Već je vrijeme da nešto preduzmemo, da nam ne bude kao lani pa opet borba i da sve ode u pm.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 02 sep 2013, 17:49

evo ja sam spreman odmah da se to pokrene i tu sam,ali ne moze nas 5-6 nista uraditi,treba se raja pokrenuti,treba odrzati jedan sastanak u KN sa njima samima........daj da se dogovorimo u vezi sastanka u klubu navijaca....

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 02 sep 2013, 18:06

Obavezno organizovati sastanak u klubu navijaca.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 02 sep 2013, 18:11

ja sam za ali evo kako??

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 sep 2013, 18:29

Nemojte samo da forumaši prave akciju upada na trening. Hoće li ponijeti miš i tastaturu ja se pitam :P
Sad ozbiljno, od dogovora ( množina ) preko foruma, nema ništa.
Svi koji želite dobro Veležu, dođite na utakmicu, i izrazite svoje nezadovoljstvo, kažite šta vas smeta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 02 sep 2013, 18:43

blackmundir je napisao/la:ja sam za ali evo kako??
Kupis clansku,registrujes se na forum i predlozis...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 sep 2013, 18:49

rodjak je napisao/la:Ma slazem se sa blackmundir--om da se treba vrsiti pritisak da se u hodu otklanjaju nedostaci koje imamo trenutno,ali kako vrsiti pritisak kad su tribine prazne(a preko ovoga foruma je nemoguce).

Ja sam ljetos predlago nekima koji bliski klubu da se malo bolje uspostavi komunikacija klub-navijaci jer je slaba skroz.Predlago sam recimo da svaki mjesec dodje neko iz uprave kluba na neki zaseban forum ili facebook stranicu i da odgovara na pitanja navijaca ali isto tako da oni iz kluba daju neki apel navijacima ,obavijest ili slicno.Ovako kako sada stoji i klub i navijaci izgledaju ko dva strana tijela koji nemaju dodirnih tacaka.Da bi klub napredovao mora to biti jedno tijelo,moraju upirati svi isto u ta jedna kola zvana Velez.Imamo i tog predstavnika RA u upravi kluba pa bi se preko njega mogli poguurati neki prijedlozi od strane navijaca(ovo gore jje moj jedan od prvih prijedloga)a nne sumnjam da raja ima jos dosta dobrih prijedloga prema klubu.Dakle po meni je osnovno da se ima komunikacija klub-navijaci a ona je po meni veoma slaba ili je nema nikako

FORZA VELEZ
Rodjak ne moze predstavnik KN RA u upravi. On je zauzet lijepljenjem RA naljepnica po stolicama u prostorijama RSD VELEZ :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 02 sep 2013, 18:51

RodjeniiBrato je napisao/la:Ibro je danas napravio jedan dobar potez, a to je sto je ostavio Kodru na klupi, a također je uradio i 3 katastrofalna poteza a oni su sljedeci: Ćemalović u prvih 11, Jusfbašić na klupi i Hajdarević na klupi...

Sad ide reprezentativna pauza pa zatim 2 utakmice kod kuće protiv jakih protivnika (Borca i Sarajeva), nadam se da ćemo uspijeti pobjediti oba protivnika, al prvo Ibro mora sam određivati sastave i još malo poraditi sa igračima na ovoj pauzi...

FORZA!

Po meni Cemalovic nije dorastao zadatku da igra u prvih 11. Jusufbasic I Hajdarovic moraju igrati 90 min ako Velez misli dobit koju tekmu. Cemalovica samo treba uvesti kad Velez vodi sa 3 razlike ili vise. Nisam nimalo optimistican. Daj boze da grijesim. Ako Ibro ovako nastavi ode sve u qurac...
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 02 sep 2013, 18:52

Normalno da treba organizovat dolazak na treninge, da vide da ne mogu radit šta hoće, al ko će dolazit kad ni na domaće utakmice raja nije u stanju doć.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 02 sep 2013, 19:27

A šta će te na treningu ? Donijeti napisan sastav i uručiti ga Ibri ? Malo su vam ovi zadnji postovi čudni.

Žao mi što moj prvi post na ovoj temi je ovakvog tipa. Više vas volim čitati nego pisati, ali stvarno su mi malo nejasni ovi zadnji postovi

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 sep 2013, 19:29

Sve će to leći na svoje.Predugo smo u apatiji,teško da se to može promijeniti preko noći.Zar je 80-ih trebalo pozivati ljude da dođu na tribine?Nije,rezultati,igra Veleža ih je mamila i imali smoj jednu od najboljih navijačkih skupina,ne samo u ex Yugi,nego i šire.Dobro,to je bilo drugo vrijeme,bez streama,bez foruma,tek radio koji je jedva hvatao frenkvenciju radio prijenosa.
Davno bilo.
Stvarnost je takva kakva je,i unatoč svemu,treba malo zdravija atmosfera,i sa njom se vraća u vjera u onaj dobri Velež.Samo dobra atmosfera,ništa više.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.