Svi iza gola ko sto vi kazete..... DO POBJEDE!

Kupis clansku,registrujes se na forum i predlozis...blackmundir je napisao/la:ja sam za ali evo kako??
Rodjak ne moze predstavnik KN RA u upravi. On je zauzet lijepljenjem RA naljepnica po stolicama u prostorijama RSD VELEZrodjak je napisao/la:Ma slazem se sa blackmundir--om da se treba vrsiti pritisak da se u hodu otklanjaju nedostaci koje imamo trenutno,ali kako vrsiti pritisak kad su tribine prazne(a preko ovoga foruma je nemoguce).
Ja sam ljetos predlago nekima koji bliski klubu da se malo bolje uspostavi komunikacija klub-navijaci jer je slaba skroz.Predlago sam recimo da svaki mjesec dodje neko iz uprave kluba na neki zaseban forum ili facebook stranicu i da odgovara na pitanja navijaca ali isto tako da oni iz kluba daju neki apel navijacima ,obavijest ili slicno.Ovako kako sada stoji i klub i navijaci izgledaju ko dva strana tijela koji nemaju dodirnih tacaka.Da bi klub napredovao mora to biti jedno tijelo,moraju upirati svi isto u ta jedna kola zvana Velez.Imamo i tog predstavnika RA u upravi kluba pa bi se preko njega mogli poguurati neki prijedlozi od strane navijaca(ovo gore jje moj jedan od prvih prijedloga)a nne sumnjam da raja ima jos dosta dobrih prijedloga prema klubu.Dakle po meni je osnovno da se ima komunikacija klub-navijaci a ona je po meni veoma slaba ili je nema nikako
FORZA VELEZ
RodjeniiBrato je napisao/la:Ibro je danas napravio jedan dobar potez, a to je sto je ostavio Kodru na klupi, a također je uradio i 3 katastrofalna poteza a oni su sljedeci: Ćemalović u prvih 11, Jusfbašić na klupi i Hajdarević na klupi...
Sad ide reprezentativna pauza pa zatim 2 utakmice kod kuće protiv jakih protivnika (Borca i Sarajeva), nadam se da ćemo uspijeti pobjediti oba protivnika, al prvo Ibro mora sam određivati sastave i još malo poraditi sa igračima na ovoj pauzi...
FORZA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.