FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma ko zna imamo li od banovica vidis da su se digli neki dusmani nagovaraju neke od igraca da iznose gluposti ...vjerujem da bi nam dali u to ne sumnjam, ali u nasem kantonu je jako zeznuto.. recimo mi smo ti tamo onih godina 1995, 1996 i td gubili titulu vjerovatno u Srebreniku i ako smo recimo mogli protiv Celika na Tusnju i osvojiti istu, ali opet u Srebreniku smo recimo gubili to ono kad Suljo razbi Dzemalu Caliji glavu ... uglavnom nije kod nas tako jednostavno tesko je to tebi objasnit
..pa ni zvijezda nam nije dala bodove da ostanemo gdje je jedino recimo zdravo otici gdje ljudi nemaju nista protiv naseg kluba ..jednostavno takav je kanton i svi Slobodu zele pobjediti i uraditi joj najgore sto se moze uraditi kako bi se o tome pricalo to moras da razumijes ...u Banovicima eto imat cemo te bodove "mozda" tu smo se ko osigurali, ali brate ako ne mozemo Buducnost dobit na normalan nacin onda i ne trebamo otici u PL, jer tu cemo biti kao kuci, a i bolji smo u ovom trenutku sigurno

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Isti je slucaj i ovdje dok je bio Krajisnik i Krajina i gdje ljudi "seljaci" pale se na Jedinstvo i zele da pobjede, sa Podgrmecom je vec bolje puno. Razumijem ja tebe dobro, jer Sloboda je veci klub puno od svih za TK i naravno da imaju zelju da vas pobjede, ali kazem ti imam osjecaj da vi ove godine ulazite jer imate dobar raspored sto se tice ekipa sa vaseg kantona, e sad kako ce se to zavrsiti vidjecemo na kraju sezone.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ljudi gdje god mozete kupite utakmicu ,koga briga za to bitno je uci u premijer ligu i onda polako pojacati ekipu i rahat.nema na posteno nista.ima dosta ekipa sa kantona daje probati na dogovor .znajte ako vi ne budete kupovali kupice drugi to je sigurno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hajde sve ali čemu sitničarenje na zvaničnoj web stranici...Sloboda nije primila gola 284 minute
napiši ko insan, 3 utakmice x 90 minuta = 270
čisto sumnjam da je ovaj podatak o 284 minute 100% tačan kad se već ganja neka preciznost...prije će biti da je omanula koja sekunda gore-dole
čisto sumnjam da je ovaj podatak o 284 minute 100% tačan kad se već ganja neka preciznost...prije će biti da je omanula koja sekunda gore-dole
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Troglav, Mladost i Čapljina nisu nam uspjeli postići gol, a mreža golmana Kemala Hadžića netaknuta je, računajući i sudijske nadoknade, ukupno 284 minute!baltazar1 je napisao/la:hajde sve ali čemu sitničarenje na zvaničnoj web stranici...Sloboda nije primila gola 284 minute
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
kontam ja to, ali rijetko ili gotovo nigdje nećeš naći da neka ekipa nije primila gol toliko minuta+sudijska nadoknada
to se računa 90 minuta i kapak
ništa loše ne mislim, samo mi ovaj podatak i ovako računanje malo bodu oči
to se računa 90 minuta i kapak
ništa loše ne mislim, samo mi ovaj podatak i ovako računanje malo bodu oči
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Bodu ti oci stvari koje te uopste nebi trebale brinut. 

www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
možda je i do mene, dokolica, ne znam kud sa sobom da me ove blesave noge ponesuDrzavaTuzla je napisao/la:Bodu ti oci stvari koje te uopste nebi trebale brinut.
Undici stelle - ACM 1899
Ma samo lagano, svedeno je na sitnice, da bodu oči 

no sikiriki ova sezona je nasa al to neki jos nisu shvatili;) nego vi pripremite rostilj pa da zagidimo iduce godineastra1922 je napisao/la:ljudi gdje god mozete kupite utakmicu ,koga briga za to bitno je uci u premijer ligu i onda polako pojacati ekipu i rahat.nema na posteno nista.ima dosta ekipa sa kantona daje probati na dogovor .znajte ako vi ne budete kupovali kupice drugi to je sigurno

Sloboda Tuzla
-
- Moderator
- Kontakt:
@astra, na kantonu nemaju skim dogovarati, lakše je naći nekoga "vani" 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Banovici, a i komsije iz Orasja uvjek spremni za dogovorBenjo_AFC86 je napisao/la:@astra, na kantonu nemaju skim dogovarati, lakše je naći nekoga "vani"

Sloboda Tuzla
OT: Jeste vidjeli naslov nove knjige od Sidrana?
Pitam jer se stavom očigledno slaže kao i 90% simpatizera FK Sloboda.

druze ne brini ti za Jasmina povecat ce se transa opcine to je sigurno! lik se jednom opeko o Sabovice traba malo vremena da se vrati povjerenje, al kako je krenulo polako se ugledni ljudi pocinju zanimati za slobodu sto ranije nije bio slucaj! a Sidran je posebna sifra nagrada mu nije bitna a evo vec godinu dana sere po portalima o nepravdiCasp3r je napisao/la:OT: Jeste vidjeli naslov nove knjige od Sidrana?Pitam jer se stavom očigledno slaže kao i 90% simpatizera FK Sloboda.

Sloboda Tuzla
Sljedeće kolo je šansa da se pobjedom zasjedne na čelo lige.
Imam osjećaj da će Jedinstvo kiksati protiv Mladosti.

Jesam sinoć vidio na dnevnikuCasp3r je napisao/la:OT: Jeste vidjeli naslov nove knjige od Sidrana?Pitam jer se stavom očigledno slaže kao i 90% simpatizera FK Sloboda.

Jasmin dolazi iz porodice koja hronično boluje od paranoje! Ne furam, zaista je tako. Da sada ne dužim priču jer je to ipak bolest i ne nabrajam sve koga mogu nabrojati.
Međutim, to ne mijenja moje mišljenje da Tuzla pa recimo i skoro sve općine (izuzev Bijeljine) nisu imale kvalitetnijeg načelnika sa vizijom. Nažalost nas ljubitelja sporta, sa vizijom grada u kojem posrt nije ni među top 5 stvari!
Još samo to da se promjeni, a imam neki eben predosječaj da je naših sljedećih 5 godina i u basketi u fudbalu

tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Identicnog sam razmisljanja.zlajci je napisao/la:Jesam sinoć vidio na dnevnikuCasp3r je napisao/la:OT: Jeste vidjeli naslov nove knjige od Sidrana?Pitam jer se stavom očigledno slaže kao i 90% simpatizera FK Sloboda.
![]()
![]()
![]()
![]()
Jasmin dolazi iz porodice koja hronično boluje od paranoje! Ne furam, zaista je tako. Da sada ne dužim priču jer je to ipak bolest i ne nabrajam sve koga mogu nabrojati.
Međutim, to ne mijenja moje mišljenje da Tuzla pa recimo i skoro sve općine (izuzev Bijeljine) nisu imale kvalitetnijeg načelnika sa vizijom. Nažalost nas ljubitelja sporta, sa vizijom grada u kojem posrt nije ni među top 5 stvari!
Još samo to da se promjeni, a imam neki eben predosječaj da je naših sljedećih 5 godina i u basketi u fudbalu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kup BIH 1/16
Bratstvo Gračanica - Sloboda Tuzla
Moglo je i bolje al moglo je i punjo gore
Bratstvo Gračanica - Sloboda Tuzla
Moglo je i bolje al moglo je i punjo gore

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nije lose..
Jel se igra jedna ili dvije utakmice?
Jel se igra jedna ili dvije utakmice?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.