pusti ga, vidis da nema pojma sta govori.amadeus21 je napisao/la:sta hoces da kazes???
u takvoj su formi da ih Catania odere. al oni i takvi mogu Valenciu dobit. nidje veze.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
pusti ga, vidis da nema pojma sta govori.amadeus21 je napisao/la:sta hoces da kazes???
imam osjecaj da im se danas prikazao Bayern pa su zato izgubili...hahaha...pa ljudi moji, Ajaxova djeca ce vas naguzit da necete doc sebi do prvog maja...Wolverine je napisao/la:pusti ga, vidis da nema pojma sta govori.amadeus21 je napisao/la:sta hoces da kazes???
u takvoj su formi da ih Catania odere. al oni i takvi mogu Valenciu dobit. nidje veze.
ne prima se...tipicno potcjenjivacki...ko kaze uopste da cete zavrsit ispred nas??? nemoj bit toliko samouvjeren, znas i sam da je u fudbalu sve moguce...Pipita je napisao/la:Sretno veceras.. vise bih volio gledati vas ili Deportivo nama iza ledja nego onu dosadnu Sevillu... Nadam se da cete pobjediti
u fudbalu jest, ali u Primeri nije.amadeus21 je napisao/la:ne prima se...tipicno potcjenjivacki...ko kaze uopste da cete zavrsit ispred nas??? nemoj bit toliko samouvjeren, znas i sam da je u fudbalu sve moguce...Pipita je napisao/la:Sretno veceras.. vise bih volio gledati vas ili Deportivo nama iza ledja nego onu dosadnu Sevillu... Nadam se da cete pobjediti
ja opet kazem, sve je moguce...nikad ne znas ko se kad moze povrijediti, pa desetkovana ekipa, pa se padne u formi...kazem ti sve je moguce..osim da barca izgubi titulu...heheheheheWolverine je napisao/la:u fudbalu jest, ali u Primeri nije.amadeus21 je napisao/la:ne prima se...tipicno potcjenjivacki...ko kaze uopste da cete zavrsit ispred nas??? nemoj bit toliko samouvjeren, znas i sam da je u fudbalu sve moguce...Pipita je napisao/la:Sretno veceras.. vise bih volio gledati vas ili Deportivo nama iza ledja nego onu dosadnu Sevillu... Nadam se da cete pobjediti
Mislio sam po zavrsetku ovog kola.. ja nisam ni spomenuo da ce tako zavrsiti na kraju sezone, zar ne?amadeus21 je napisao/la:ne prima se...tipicno potcjenjivacki...ko kaze uopste da cete zavrsit ispred nas??? nemoj bit toliko samouvjeren, znas i sam da je u fudbalu sve moguce...Pipita je napisao/la:Sretno veceras.. vise bih volio gledati vas ili Deportivo nama iza ledja nego onu dosadnu Sevillu... Nadam se da cete pobjediti
Da,nazalost samo jedan bodPipita je napisao/la:Eto, na kraju samo jedan bod..
joj utakmice nidje veze,odavno goru nisam gledao,na kraju sam zadovoljan i ovim bodom ali i oni iz valencije su jer Cesar dobi zuti karton zbog zadrzavanja a emery mjenja igrace u sudiskoj nadoknadi pa moze se zakljucit da im je dosta ovaj bod pa sto ja da se nerviram ako su oni zadovoljni.Fernandez je igrac koji je usao u sudiskom vremenu iako nije ni pipnuo loptu ja mislim ipak je dobro da je se vratio posle povrede i ocekujem da dobija sve vise prilike.Pipita je napisao/la:Eto, na kraju samo jedan bod..
Pa normala da su zadovoljni jer nam je Deportivo jedan od kandidata za LP,a uzeti im bod doma je velika stvar.Znaci u drugom djelu igramo doma sa njima pobjedom dobijamo punoadnan_nanda je napisao/la:joj utakmice nidje veze,odavno goru nisam gledao,na kraju sam zadovoljan i ovim bodom ali i oni iz valencije su jer Cesar dobi zuti karton zbog zadrzavanja a emery mjenja igrace u sudiskoj nadoknadi pa moze se zakljucit da im je dosta ovaj bod pa sto ja da se nerviram ako su oni zadovoljni.Fernandez je igrac koji je usao u sudiskom vremenu iako nije ni pipnuo loptu ja mislim ipak je dobro da je se vratio posle povrede i ocekujem da dobija sve vise prilike.Pipita je napisao/la:Eto, na kraju samo jedan bod..
ah...**** ga, nama je uvijek islo na ovom stadionu, rijetko gubimo...donekle sam zadovoljan bodom, znajuci da nisu igrali standardni Pablo, Silva i Marchena, koji igra u odlicnoj formi ove sezone...napokon je u igru usao i Manuel Fernandes, doduse samo koju minutu, ali i to je ohrabrenje...miky_hz je napisao/la:Kad skontam s kim i gdje su igrali i ovaj bod je zlato...samo kad uzmes podatak da na stadionu Deportiva Barcelona do zadnje utakmice nije pobjedila 5-6 godine,Real vec 18 godina nezna za pobjedu na tom stadionu,stece se dojam da je ova 0 Valencije odlicna stvar bez obzira sto sto sa ovim bodom nece imati neki napredak ustvari hoce pricice Sevilli samo na bod
jel se to nadas da bi ga rafa mogao dovest? hehehehePhill Jackson je napisao/la:Mozel mi neko rec kako je Guardado igro,,sigurno ste ga primjetili,,cupo,lijevo krilo igra
Ma kakvi, nego sjecam ga se jos iz onog starog 2006 il 07 managera ko world class wingeraamadeus21 je napisao/la:jel se to nadas da bi ga rafa mogao dovest? hehehehePhill Jackson je napisao/la:Mozel mi neko rec kako je Guardado igro,,sigurno ste ga primjetili,,cupo,lijevo krilo igra
pa on im je najbolji igrac...mislim da bi mogao uspjet u liverpoolu, jer fkt je brz, prodoran....Phill Jackson je napisao/la:Ma kakvi, nego sjecam ga se jos iz onog starog 2006 il 07 managera ko world class wingeraamadeus21 je napisao/la:jel se to nadas da bi ga rafa mogao dovest? hehehehePhill Jackson je napisao/la:Mozel mi neko rec kako je Guardado igro,,sigurno ste ga primjetili,,cupo,lijevo krilo igrapa reko da vidim kakav je u stvarnosti,4,5 sam ga puta samo gledo al to je nedovoljno za neku ocjenu i eto tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.