Holgeru samo fali malo vise odlucnosti u igri, nekad mi se cine da se previse koleba sta je najbolje da uradi pa iz toga proizilaze greske. Uz Hummelsa meni stoper sa najboljom dugom loptom u Evropi. Stvarno steta sto nije vise ucestvovao vise u prosloj sezoni, uz onakvu kompaktnost u ekipi Holger je samo mogao profitiratiBundesliga je napisao/la:Znate li mozda kada bi se mogao vratiti Badstuber ? Znam da je u pitanju teza povreda kod njega, ali bas bih ga volio ponovo gledati u Bayernu. On je odlican stoper, a zna lijepo i igru otvarati.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Jest lijepo opušteno pratiti deadline day 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zamisli sad ono "bum" Ozil u BayernuGazijaKalesija je napisao/la:Jest lijepo opušteno pratiti deadline day

Evo Ozil izgleda potpisao za Arsenal
konacno i Wenger da nekog dovede 

Volim te Zeljo!!!
Ne, barem nisu prije godinu-dvije. Ne znam je li se sta promjenilo od tada, nisam vise ni pokusavao. Ako imas nekoga vani, neka ti oni kupe pa onda posalju normalnom postom.rob do bagro je napisao/la:Zelio bih naruciti par stvari sa shopa, je li neko kupovao i da li isporucuju za BiH ?
http://shop.fcbayern.de/de/301/0/-fc-ba ... leidung--/" onclick="window.open(this.href);return false;
- rob do bagro
- Kontakt:
Ok, danke.ribery je napisao/la:Ne, barem nisu prije godinu-dvije. Ne znam je li se sta promjenilo od tada, nisam vise ni pokusavao. Ako imas nekoga vani, neka ti oni kupe pa onda posalju normalnom postom.rob do bagro je napisao/la:Zelio bih naruciti par stvari sa shopa, je li neko kupovao i da li isporucuju za BiH ?
http://shop.fcbayern.de/de/301/0/-fc-ba ... leidung--/" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rahmetlija posto bivši Bayernov trener Pal Csernai.Vodio bayu u periodu od 1978 do 1983,osvojivsi dve titule 1980 i 1981,kao i jedan DFB 1982.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Tek na proljeće postoji mogućnost da bi se mogao vratit na teren...Bundesliga je napisao/la:Znate li mozda kada bi se mogao vratiti Badstuber ? Znam da je u pitanju teza povreda kod njega, ali bas bih ga volio ponovo gledati u Bayernu. On je odlican stoper, a zna lijepo i igru otvarati.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Martinez ide na operaciju sutra i na dužu pauzu ...
Veliki gubitak a navodno bi se trebao vratiti za 2-3 sedmica sa radom ...

Prva informacija je bila da će pauzirati 5 dana.Baš mu se neda.thulkazal je napisao/la:Martinez ide na operaciju sutra i na dužu pauzu ...![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Opet znači Lahm na šestici. Oj tugo moja 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- gerdmuller
- Kontakt:
[quote="Centre forward"]Opet znači Lahm na šestici. Oj tugo moja
[/qu ote]
Ne brini,Bastian ce biti spreman za Hannover

Ne brini,Bastian ce biti spreman za Hannover

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern zadnjih dana postao bolnica, dr. Muller ne moze da primi sve pacijente, kaze neko se sa sihirima igra.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Svi se ušutili cijeli dan, Omer mor'o probit' led i to slikama iz bolnice
Brz oporavak za naše majstore

Brz oporavak za naše majstore

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- BavaracZenica
- Kontakt:
Pisite ljudi, ugasit ce nam temu
ma nije niko doma bio pa niko i ne tipka 
Brz oporavak i Javi, Thiago i Gotetze , i nadam se da ce to oko povreda se smirit, sva sreca velika klupa
Uglavnom evo nasi puleni Bayern (A ) pobjedio 4-0 u gostima i koliko vidim 3 gola Greena
mozda covjeka vec od sljedece sezone treba u prve redove ubacit, ako Pizzaro zavrsi karijeru ili ode , moglo bi biti Lewandowski, Mandzo, Green

Brz oporavak i Javi, Thiago i Gotetze , i nadam se da ce to oko povreda se smirit, sva sreca velika klupa

Uglavnom evo nasi puleni Bayern (A ) pobjedio 4-0 u gostima i koliko vidim 3 gola Greena

FC Bayern !!!!!
Dobar je Green pravo, vidim 7 golova u 9 tekmi. Doduše u regionalnoj ligi, ali kad uzmemo u obzir da je lijevo krilo nije loše.
Igrao je i u pripremnim tekmama ove sezone, solidan bio.
Igrao je i u pripremnim tekmama ove sezone, solidan bio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rankovic je najjaci, ima preko 10 asistencija. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eto da kazem da je uprava napravila kiks sa prodajom Luis Gustava,jesu i gotovo,mogli su makar ostaviti Gugu do januara, sad bi nam jako dobro dosao.To je igrac koji moze biti jako dobra zamjena za Alabu koji iste nema u Contentu.Umjesto da Diega salju dalje oni Gustava.To je po meni omaska uprave za sada,naravno uz Kantaru al o tome psssttt. 

VOLIM BAYERN
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ma ja mislim da je tu Gustavo odlučio. Jer, ide SP, ne bi ga dočekao u Bog zna kakvoj formi na klupi Bayerna, minutažu bi dobijao na kapaljku, i ko zna da li bi dobio i poziv... I meni je jako drag igrač, al' više volim da i on sam igra nego da kod nas svaku petu uđe s klupeisakovich je napisao/la:Eto da kazem da je uprava napravila kiks sa prodajom Luis Gustava,jesu i gotovo,mogli su makar ostaviti Gugu do januara, sad bi nam jako dobro dosao.To je igrac koji moze biti jako dobra zamjena za Alabu koji iste nema u Contentu.Umjesto da Diega salju dalje oni Gustava.To je po meni omaska uprave za sada,naravno uz Kantaru al o tome psssttt.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Pred nasim ocima se Evropski velikani pojacali u nadi da nas skinu sa trona Evrope.
Sad ce šamaranje nogometno biti jos slađe, jer im ovi kupljeni Super-Starsi ulijevaju nadu da ce moci nesto u Evropi.
Sad ce šamaranje nogometno biti jos slađe, jer im ovi kupljeni Super-Starsi ulijevaju nadu da ce moci nesto u Evropi.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.