Znam.SiggiSmallz je napisao/la: Znas onu : S konja na magarca.
I kakve to veze ima sa eventualnim transferom Mate u Liverpool?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Znam.SiggiSmallz je napisao/la: Znas onu : S konja na magarca.
Niko ne zeli ici korak nazad nego korak naprijed.gio10 je napisao/la:Znam.SiggiSmallz je napisao/la: Znas onu : S konja na magarca.
I kakve to veze ima sa eventualnim transferom Mate u Liverpool?
a opet kad sagledas sve odavno nismo bolji prelazni rok imali. ja mislim da i spursi na papiru imaju bolji tim od nas. al opet eto fino smo krenuli u sezonu ko zna kako ce se to odraziti na igrace, nadam se da nece kao inace nakon ove pauze kiksati.Zodiac je napisao/la:Ako ne dođe Mata ili neko drugo veliko pojačanje o kome se pričalo a mislim da neće, Liverpool je opet poprilično daleko od Top 4 bez obzira na dobar start sezone.
Arsenal će dovesti Ozila to je izvjesno a ionako su jači od nas,United izgleda Herreru i Fellainia ,City i Chelsea su svakako svemirski brodovi,ostaje nam borba za 5-to mjesto sa Spursima.
Dobro je počelo ali neka povreda od bitnijih igrača i eto belaja,fali nam širina.
Brendane obraduj nas još jednom.
Sta ima vidoviti gio10,ocigledno da nemas pojma a pricas unutar Chelsea niti znas razlog neigranja Mate.gio10 je napisao/la:Naravno da nije..
On u Čelziju vjerovatno neće biti prva postava, svjetsko prvenstvo idućeg ljeta, zeli da igra i da izbori mjesto u reprezentaciji.
Liverpool u kakvom god stanju bio, uvijek će biti veći od svih ostalih plastičnih klubova
Juan Mata to Liverpool? Answer: Has Steven Gerrard ever won the Premier League?gio10 je napisao/la:Koliko to decenija broji godina, 4 ?![]()
I nisam znao da je 6. mjesto sredina tabele. Ali eto, griješim.
Mou je bez Mate igrao na početku, fino to izgleda bez njeg, dosao Willian, guzva na toj poziciji, na nekom se kola moraju slomiti.
Plastika ćete uvijek biti.
Niko nikad kao Liverpool
Nije.Ozren je napisao/la: Juan Mata to Liverpool? Answer: Has Steven Gerrard ever won the Premier League?
nerkolfc je napisao/la:Sam Gerrard je veci od Chelsea .
Mata, koji god klub pojaca, ako se to dogodi, mogao bih se ravnopravno boriti sa Chelseam za tituluBeyKopites je napisao/la:Eh kad bi Matu nekako klepili, to bi bio "šlag na tortu" i definitivno odličan prelazni rok
zbog toga ga nece pustiti u Liverpool ili neki drugi engleski klub...proFCB je napisao/la:Mata, koji god klub pojaca, ako se to dogodi, mogao bih se ravnopravno boriti sa Chelseam za tituluBeyKopites je napisao/la:Eh kad bi Matu nekako klepili, to bi bio "šlag na tortu" i definitivno odličan prelazni rok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.