ako Bog da bratezgmiky je napisao/la:dobiti će milan, već do pol. slavimoarelinho je napisao/la: jos veceras ako Bog da Milan da dodje

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ako Bog da bratezgmiky je napisao/la:dobiti će milan, već do pol. slavimoarelinho je napisao/la: jos veceras ako Bog da Milan da dodje
i to bi bilo to hvala lijepo ! : )arelinho je napisao/la:ako Bog da bratezgmiky je napisao/la:dobiti će milan, već do pol. slavimoarelinho je napisao/la: jos veceras ako Bog da Milan da dodjecijeli dan me svrbi lijevi dlan
Eto ga prode, cestitam care, nadam se da si bar petobu ulozio.arelinho je napisao/la:ako Bog da bratezgmiky je napisao/la:dobiti će milan, već do pol. slavimoarelinho je napisao/la: jos veceras ako Bog da Milan da dodjecijeli dan me svrbi lijevi dlan
Consigliere je napisao/la:Imal' iko da danas nije dobio?
Hvala brate i takodje cestitamzgmiky je napisao/la:i to bi bilo to hvala lijepo ! : )arelinho je napisao/la:ako Bog da bratezgmiky je napisao/la: dobiti će milan, već do pol. slavimocijeli dan me svrbi lijevi dlan
bravo, čestitke arelinho care !
Hvala nije bas petoba ali tu je negdjemasteRofPoker je napisao/la:Eto ga prode, cestitam care, nadam se da si bar petobu ulozio.arelinho je napisao/la:ako Bog da bratezgmiky je napisao/la: dobiti će milan, već do pol. slavimocijeli dan me svrbi lijevi dlan
Koliko sam upratio,skoro svaki je prošao, osim što su neki otkazani, svaka čast, da sam vidio ranije sigurno bi uplatio.bevanda4 je napisao/la:odlične kvote za sutra.. napisat ću ih sve, izabrat ponešto, tako preporučam i vama..
Ako koga budu zanimale analize za neki par, nek javi.
Snooker:
Davis S. - Mohammad 1 @1,57
Stevens - Doherty 1 @1,72
White J. - Poomjaeng 2 @1,72
Asif - Wattana 2 @1,40
Higgins - Senzahi 1 @1,20
Bingham - Whitty 1 @1,33
Davis M. - Kachaiwong 1 @1,50
Hawkins - Mohammad 1 @1,36
Selby - Higginson 1 @1,50
Ukupna kvota: 31,7
Ako netko želi može uzet i sve na markicu, nikad se ne zna. Na par favorita su enormno visoke kvote, što može značit samo jedno - ovaj turnir im nema nekog značaja.. Al opet, to su takvi igrači da se kontra ne može odigrat.
Sretno svima!
Ma s pola snage se ovo ispratilo.masteRofPoker je napisao/la:@arelinho
Cijeli dan mi naumi ovaj tvoj tiket. Ajde nadam se da ce Milan ispostovati ako su fini novci u pitanju.![]()
Đokovic je manj gemova
Hewitt pobjeda
Suarez Navaro pobjeda
Eto nesto da se prati.
A taman te pohvaliobevanda4 je napisao/la:
Bingham - Joker 1 @1,25
Trump - Milkins 1 @1,55
Davis M. - Dale 1 @1,65
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.