Imate li obraza?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nemamo, kupio ga Abramovich.Ozren je napisao/la:Breaking news: #Chelsea have just rejected a loan deal for Fernando Torres.
Imate li obraza?
Ozren je napisao/la:Breaking news: #Chelsea have just rejected a loan deal for Fernando Torres.
Imate li obraza?
Glupko, Everton je upitanjuOzren je napisao/la:Breaking news: #Chelsea have just rejected a loan deal for Fernando Torres.
Imate li obraza?
Gdje je otisao ?Edin TM87 je napisao/la:Najbolji prelazni rok ikad, Borini otis'o.![]()
Vjerovatno ide u Sunderland na posudbu.Mig_Mig je napisao/la:Gdje je otisao ?Edin TM87 je napisao/la:Najbolji prelazni rok ikad, Borini otis'o.![]()
A ovaj nas trazi pojacanje u gilardinu, nabijem ga, a borni se nudio :S joj, joj :SEBSCO je napisao/la:Vjerovatno ide u Sunderland na posudbu.Mig_Mig je napisao/la:Gdje je otisao ?Edin TM87 je napisao/la:Najbolji prelazni rok ikad, Borini otis'o.![]()
Pusti Saurmana, on ne zna da je jeftinije uložiti u novi trening kamp Chelsea, nego kupovati igrače.Zodiac je napisao/la:S kojim posudbama ,osim Mosesa ja ne znam da je LFC jos nekoga posudio sa SB.
Sta odgovaras ovome?Zodiac je napisao/la:S kojim posudbama ,osim Mosesa ja ne znam da je LFC jos nekoga posudio sa SB.
gio10 je napisao/la:Sta odgovaras ovome?Zodiac je napisao/la:S kojim posudbama ,osim Mosesa ja ne znam da je LFC jos nekoga posudio sa SB.
Koliko poznaje fudbal je dokaz jucerasnja izvala da je Aspas napravio penal nad Welbeckom. Doduše, upravu je. Mogao ga je ubiti
Može i obojicagio10 je napisao/la:Znam da je smiješno nisam ni ja mogao vjerovati![]()
I ti sad pokusavas nekog isfurati, furaš se na Twitter a pojma nemaš![]()
I doduše se piše spojeno, lapsus na "u pravu"
Mata ili Arda, idemooooooooo
Znas onu : S konja na magarca.gio10 je napisao/la:Znam da je smiješno nisam ni ja mogao vjerovati![]()
I ti sad pokusavas nekog isfurati, furaš se na Twitter a pojma nemaš![]()
I doduše se piše spojeno, lapsus na "u pravu"
Mata ili Arda, idemooooooooo
nerkolfc je napisao/la:BREAKING NEWS: Jordan Henderson is still running![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.