FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
9-6 gubimo ,hajd nevauno
10-7 kraj...iznerviro me je cola ili rovcanin nisam siguran kad ono nabi loptu u korner 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Colic je bio,kakav seljacki potez.19TM87 je napisao/la:10-7 kraj...iznerviro me je cola ili rovcanin nisam siguran kad ono nabi loptu u korner
-
Tipicni primjer strumfa koji nema mozga.odsutraopetultra je napisao/la:Colic je bio,kakav seljacki potez.19TM87 je napisao/la:10-7 kraj...iznerviro me je cola ili rovcanin nisam siguran kad ono nabi loptu u korner

tipicni primjer kompleksa, koji se ne moze izlijeciti...Respektiva je napisao/la:Tipicni primjer strumfa koji nema mozga.odsutraopetultra je napisao/la:Colic je bio,kakav seljacki potez.19TM87 je napisao/la:10-7 kraj...iznerviro me je cola ili rovcanin nisam siguran kad ono nabi loptu u korner
Odpuzi sa ovog pdfa maleni .. kako je bilo dobro na bajramskom ,sjecateli se .. ?Respektiva je napisao/la:Tipicni primjer strumfa koji nema mozga.odsutraopetultra je napisao/la:Colic je bio,kakav seljacki potez.19TM87 je napisao/la:10-7 kraj...iznerviro me je cola ili rovcanin nisam siguran kad ono nabi loptu u korner

- TheManiacs
- Kontakt:
Ti si tipicna vrsta majmunaRespektiva je napisao/la:Tipicni primjer strumfa koji nema mozga.odsutraopetultra je napisao/la:Colic je bio,kakav seljacki potez.19TM87 je napisao/la:10-7 kraj...iznerviro me je cola ili rovcanin nisam siguran kad ono nabi loptu u korner

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
JUCER SAM BIO U SKENDASU I KO IGRA ZA ZELJU MENE SRAMOTA
HAJ STO VEZE NEMAJU ALI SU BRATE I NEKULTURNI DO BOLA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bio sam na turniru i iznenadio sam se nekulturnim potezom vašeg igrača čolića...Bože sačuvaj 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
ma ja nekulturan a da je to vas uradio,rekli bi ma bio iznerviran....Volim te Zeljo....Mirza_Hordas je napisao/la:bio sam na turniru i iznenadio sam se nekulturnim potezom vašeg igrača čolića...Bože sačuvaj
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:ma ja nekulturan a da je to vas uradio,rekli bi ma bio iznerviran....Volim te Zeljo....Mirza_Hordas je napisao/la:bio sam na turniru i iznenadio sam se nekulturnim potezom vašeg igrača čolića...Bože sačuvaj
ccccc haj malo razmisli molim te

znači ko god uradi takvo nešto on je nekulturan

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
a šta je uradio ???Mirza_Hordas je napisao/la:bio sam na turniru i iznenadio sam se nekulturnim potezom vašeg igrača čolića...Bože sačuvaj
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
imam ja, gdje da ti donesem??ADMIR_HZ87 je napisao/la:Da nema neko cenera da posudi
Jeli to skupljate da napravite stadion negdje ?ADMIR_HZ87 je napisao/la:Da nema neko cenera da posudi
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
-
- Kontakt:
samo pohvaliti mladog pljevljaka,i nadam se da ce osim kazniti colica pa nema veze i zbog bozicnog turnira,pokazati mu odmah da ne moze kako on hoce,misli usao u sastav i moze odmah glumiti zvijezdu...ZELJO ISPRED SVEGA!!!tax je napisao/la:JUCER SAM BIO U SKENDASU I KO IGRA ZA ZELJU MENE SRAMOTA
Colu ne znam,al znam da je Rovcanin pravi papak i krivo mi je sto on igra za Zelju.Covjek ne izlazi iz oni kafica na Ilidzi ganja curice,djecurliju obucen isto kakav klosar,a ne igrac ZELJE.
AMAR OSIM!
-
- Kontakt:
Šta je to Čolić uradio, pitam jer nisam mogao doć na turnir, ko je bio najbolji kod nas?
ja vam kazem kakvi papci igraju strasno
lopte ne znaju primiti ponosanje katastrofa a oni trebaju predstavljati nasu buducnost sramota
lopte ne znaju primiti ponosanje katastrofa a oni trebaju predstavljati nasu buducnost sramota
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
joj zebe supka,ne treba vala zavrsavati karijeru u zelji kad bude fosil,picka nije htjela sad pomoci,ne treba nam nikako!!!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, Google Adsense [Bot], ristagrad, Riziko i 53 gosta.