A što bi vezao, pa važnije je da su zdravi, u Srbiji možeš uzeti možda bod, a to fakat ne znači ništa. Nadam se da se varam, al' takve su okolnosti.Damian je napisao/la:Za takvu utakmicu vezao bih nogu žicom ako treba, samo da nastupim. - Mandzo![]()
koji cigan u pmDamian je napisao/la:Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti
bih je zasada nositelj. vidjet cemo hoce li to i ostat.dubrava je napisao/la:Ne daj Bože protiv Bosne, ne daj Bože.....
miki_92 je napisao/la:koji cigan u pmDamian je napisao/la:Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti
pozivati se na Vukovar da bi prikrio svoje neznanje je pateticno
ja znam da je na kraju svoje izjave spomenuo vukovar. rekao je: pozdravljam vukovar, hrvatsku bla bla bla..alan_kardec je napisao/la:miki_92 je napisao/la:koji cigan u pmDamian je napisao/la:Boze daj nam srece i izdrzljivosti sa Stimcem. Sta ovaj trabunja majke ti
šta je to izjavio svega vam?
Proračunat je on, jedan od najžešćih populista koje sam vidio. Zna da je narod glup i da će se napaliti i esati ga kad spomene krv Kristovu ili danas Vukovar. Toliko je gluposti rekao, ali većina će to zaboraviti jer je pozdravio Vukovar - ej, on pozdravlja taj napaćeni grad, klošar koji rata nije vidio, koji tuče žene i igra se u mutnim vodama.dubrava je napisao/la:ja znam da je na kraju svoje izjave spomenuo vukovar. rekao je: pozdravljam vukovar, hrvatsku bla bla bla..alan_kardec je napisao/la:miki_92 je napisao/la: koji cigan u pm
šta je to izjavio svega vam?
Čisti primjer kompleksaša koji ne vidi dalje od svog tora i koji misli da će vrijeđanje ćiriliće spasiti hrvatski narod od ekonomske i gospodarske i moralne krize...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.