+1iVar je napisao/la:Sram vas bilo đubrad jedna, kako ste nemoralni, stavili curu što se naguzila. Zamislite da vam je to majka, sestra, kćerka, komšinica, rodica
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
zamisli da je to od tvoje komsince njene sestre komsincina tetka koja ima cerku a cija cerka ima komsinicu cija je ovo tetkaiVar je napisao/la:Sram vas bilo đubrad jedna, kako ste nemoralni, stavili curu što se naguzila. Zamislite da vam je to majka, sestra, kćerka, komšinica, rodica

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj ovoj sam zaboravio odgovorit'
Jeste, ja eto posmatram žene kao seksualni objekt 50% što je istina, al' tebe 100% smatram zebrom (zbog klupskih boja naravno
)

A jbg ti još uvijek živiš u "vaktu" kad se misli da momci moraju ulijetat..jbg nisam tol'ko staromodan, uleti i meni neka cura.. Doduše nisu one nesigurne u sebe, pa da su povučene k'o neke što se ovako jave da napadnu..a konkretno 100% ništa. Ja bgm ne'am ljubavne probleme više, imam samo kilometarskeBellaJuventina je napisao/la:Ako tako ulijećeš djevojkama nije ni čudo što imaš ljubavnih problema.I ne samo ti nego i ostali sa ove teme za koje su žene samo seksualni objekti.iVar je napisao/la:Ja se stidim redovito, zovu me paDarajz, pika li se to?BellaJuventina je napisao/la:Kako možete pričati tako o djevojkama, očito da niti jedan od vas paćenika nije imao djevojku.Stidite se !

Jeste, ja eto posmatram žene kao seksualni objekt 50% što je istina, al' tebe 100% smatram zebrom (zbog klupskih boja naravno

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
glavnigojzerica je napisao/la:divi komentar - open in new tab

A Cigara se nasla na putu 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
I ovaj mi vuče na jednog iZavidovića
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Djevojkama kazes , ja bih rekao da je ove jeftine fufe kompliment tako nazvati. Njih, kojima je u cilju sto bolje izreklamirati svoje tijelo. Bemti ironiju kad fufa postavi ovake slike a smetaju joj komentari prikladnI njenim pozama I stilu oblacenja. Bas sto li je tebe pogodilo ovakvo komentiranjeBellaJuventina je napisao/la:Kako možete pričati tako o djevojkama, očito da niti jedan od vas paćenika nije imao djevojku.Stidite se !

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Evolution87
- Kontakt:

jel Slucajno A.K 

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 02 sep 2013, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Evolution87
- Kontakt:
jest' na fb, mada se ne preziva takoemir18 je napisao/la:jel slucajno A.K

Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 02 sep 2013, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
jel se ovo ovoliko puderiše

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Kakve obrve 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sta reci!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
a ne dobiti banemir18 je napisao/la: Sta reci!

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Heh druze.LBJ MVP je napisao/la:a ne dobiti banemir18 je napisao/la: Sta reci!
-
- Kontakt:
Kada te neko blokira/izbrise na FB i ti ga sa svog profila ne mozes da nadjes, sta se tu moze uciniti? 

Ti, nista, a taj neko ako promijeni misljenje moze te vratiti ili ukloniti iz blokiranih. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Napraviš novi profil i nađeš ga.JerryLouis je napisao/la:Kada te neko blokira/izbrise na FB i ti ga sa svog profila ne mozes da nadjes, sta se tu moze uciniti?

Moje ime ovdje od sad znači pravda.