Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Prodajetel vi danas koga osim sto dovodite? 

Znaci Coates se ne mora ni vracati vise , njeg i Skrtela u paketu nekome uvaliti 

-
- Kontakt:
Liverpool in advanced talks with Atl. Madrid over Turkish in-form winger.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Slazem se,ali od toga svakako nema nistaproFCB je napisao/la:Poserite se na sve odradjeno ako vam Suarez ode bilo gdje!!!
Deadline day
http://firstrownow.eu/watch/205132/1/wa ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Jesu li to neshto govorili oko transfera Suareza? Nisam otvaro stream. A pazite ukoliko Real pusta Özil-a onda i nije toliko nerealno da pokusaju dovesti Suareza...mada dosao je Bale... :Selninho_resTO je napisao/la:Slazem se,ali od toga svakako nema nistaproFCB je napisao/la:Poserite se na sve odradjeno ako vam Suarez ode bilo gdje!!!
Deadline day
http://firstrownow.eu/watch/205132/1/wa ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stern des Südens
Nakon one partije jucer nema sanse da ce ga prodati...AllenLFC je napisao/la:Znaci Coates se ne mora ni vracati vise , njeg i Skrtela u paketu nekome uvaliti
Sakho prosle sezone imao oko 92% tacnih pasova, a ukupno ih je uputio oko 1200

I osvojio je oko 70% zracnih duela, vise od bilo koje stopera u EPL prosle sezone.
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 02 sep 2013, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Izvor ako nije problem stavi, posto ne nadjoh nista slicno igde...shereWillpower je napisao/la:Liverpool in advanced talks with Atl. Madrid over Turkish in-form winger.
Ma Suarez ostaje, to je valjda jasno...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa sigurno ce uskoro biti X spekulacija kako ce Suarez napustiti Liverpool, ali vjerujem da bi morao ostati.
- donCorleone1892
- Kontakt:

Ja već odavno bih volio vidjeti njega u Liverpool-u

Bez nekih nenormalnih para od strane Reala sigurno je da Sule ne ide nigdje . Mozda zamjena Sule / Ozil ?
To je samo zelja . Uglavnom nakon sto Given dođe , Wisdom , Borini , Jones i Flanagan napuste za nas ce ovaj rok biti zavrsen .

Nece Jones nigdje, pa svaki klub ima tri golmana, zato se i dovodi Given.
Imam neki osjecaj da ce biti neko iznenadjenje do kraja dana, samo se nadam da nece biti negativno.
Imam neki osjecaj da ce biti neko iznenadjenje do kraja dana, samo se nadam da nece biti negativno.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Bolje Wardu dati da trenira sa ovim seniorima . Jones mozda hoce da se vrati u domovinu , zbog toga je ova frka oko njega .
Guillem Balague @GuillemBalague 3m
Real Madrid rang Liverpool 2 weeks ago abt Suarez & wr told he is not 4 sale & dont ring again. No calls made by Madrid 4 Luis 2day so far]
Ako je neko promašio jučerašnju pobjedu:Breaking : Liverpool have had €10m bid turned down for Lille's Florian Thauvin, player set to join Marseille for €15m. (L'Equipe)
http://t.co/PP1kFUczWm" onclick="window.open(this.href);return false;
Našao Young meni da glumi Sturidga.

Hajmo još da se završe transferi Škrtela, Pacheca, Wisdoma, Borinija i Mosesa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- donCorleone1892
- Kontakt:

Koje su ovo šminke

Od Sakho mi se učini policajac

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... oan-switch" onclick="window.open(this.href);return false;

Ev' ga momčiluk. Dobrodošao!

Ev' ga momčiluk. Dobrodošao!

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prosle godine sam ga ocekivao, bas mi je drago sto je ove dosao. Dobili smo zvijer, Sakho. 

Luis Suarez dont like this.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Odlican igrac, vrhunski potez Brendana. Ako jos bude poput proslog igraca kojeg smo doveli iz Chelsea, bit ce svega.hanniz je napisao/la: Ev' ga momčiluk. Dobrodošao!

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- donCorleone1892
- Kontakt:

Kakve ovo marince mi dovodimo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.