Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

amer991
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la amer991 » 01 sep 2013, 23:53

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ojjjj Giggs **** ti mrtve **** ti majku svoju u picku
veliki navijaci uniteda ? :D bravo magarac,navijam za Liverpool al takvu legendu moras postovat,sjeti se prije svega sta je taj igrac donio tvom klubu ? ti ne zasluzujes da navijas za united,ti si navijac za 3 BiH lige magarac :D pozz istinskim navijacima uniteda,dobra partija danas

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2013, 23:54

Cartman je napisao/la:Iskreno sumnjam da smo bili zainteresovani za Ozila. Vec je guzva na toj poziciji i bez njega.
Pa naravno da nismo, rekao sam već to, taktika Reala da izvuče koji milion više od Arse, tako što će spomenuti još koje ime ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 sep 2013, 23:56

amer991 je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ojjjj Giggs **** ti mrtve **** ti majku svoju u picku
veliki navijaci uniteda ? :D bravo magarac,navijam za Liverpool al takvu legendu moras postovat,sjeti se prije svega sta je taj igrac donio tvom klubu ? ti ne zasluzujes da navijas za united,ti si navijac za 3 BiH lige magarac :D pozz istinskim navijacima uniteda,dobra partija danas
Pusti ga ba, skontaj samo kakav mozak moras imati da ovako pises o Giggsu a satro navijas za United. Svi se mi slazemo da on vise ne moze igrati na starom nivou niti moze vise "tegliti" krilne pozicije Uniteda. Ali ovakav komentar napisati za jednu od najvecih legendi kluba ikada je za :o ovog smajlija.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2013, 23:57

Valencia je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Moyes je pao na prvom većem ispitu, današnja igra je bila bez ikakve koncepcije, igranje na silu pa šta se uradi.Opet se pokazalo koliko Rooney znači ekipi jer bez njega Utd nije u stanju stvoriti šansu za gol, a kad se sjetim da su neki jedva čekali njegov odlazak i priče o tome kako nije bitan.

Giggs je davno trebao okačiti kopačke o klin.Klupa je izuzetno tanka da ne kažem totalno loša jer Nani i Valencia ne bi unijeli promjenu ritma ni protiv Chesterfielda.Što se tiče Younga i Cleverleya komentar nije potreban.

Ipak Utd iako je odigrao ispod prosjeka bio je bolji od Liverpoola koji je iz maltene polušanse zabio gol praktično nisu napravili ništa.Sudija im je poklonio ovu pobjedu jer nije vidio očigledan penal nad Welbeckom.
Bio bi idiotizam teze vrste da su prodali Runija i tako ostali samo sa Persijem kao igracem ekstra klase. Uz to, Persi je sklon povredama, moguce je u toku sezone ostati i bez njega. Onda bi nastupila k a t a s t r o f a.

Ti koji su prizeljkivali odlazak Runija ili su losi poznavaoci fudbala ili ne vole pomenutog iz nekog razloga.

Poraz od Liverpula? Nista strasno i sokantno. Polako, Mojes je tek dosao. Evidentno da ekipi treba neko osvjezenje, samo da to ne bude Felaini :roll: ..

Rooney je srce ove ekipe koji zna povući kad treba i uz RvP je jedini igrač koji može riješiti utakmicu.I naravno da bi njegov odlazak bio katastrofa za Utd mada je ovim nekim balavcima to nije jasno.

Prva stvar koju je Moyes trebao uraditi je prvo se riješiti igrača koji dobijaju platu nizašta a to su Young,Nani i Valenica iz kojeg razloga to nije uradio nije mi jasno.Možda nije imao petlje riješiti se igrača koje je Fergie doveo i na kojim je ruku na srce žestoko omašio.

Druga stvar trebao se zahvaliti Giggsu jer on ovako samo zauzima prostor drugima.

I treće su pojačanja koja nije doveo ili jednostavno nije imao plan na koje igrače treba krenuti.Zašto govorim da nije imao plan jednostavno iz razloga što je nakon odlaska Thiaga iz Barcelone on je krenuo na Fabregasa znači odmah u startu se znalo da je to nemoguća misija i tu je samo izgubio vrijeme.

I sad se pred sami kraj prelaznog roka okrenuo prema igračima koji su igrali pod njegovom palicom i gdje ima najveće šanse za njihovo dovođenje.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 01 sep 2013, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 sep 2013, 23:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Iskreno sumnjam da smo bili zainteresovani za Ozila. Vec je guzva na toj poziciji i bez njega.
Pa naravno da nismo, rekao sam već to, taktika Reala da izvuče koji milion više od Arse, tako što će spomenuti još koje ime ;)
ako je tako trebali su vala reć da je ko ponudio više pa nek da onaj amer gladni još 10 miliona. A iskreni ja ovo ništa ne vjerujem dok ne vidim na arsenal.com :mrgreen:
Vođa zna.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 01 sep 2013, 23:58

gio10 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Bili ste bolji ali lopta nije htjela u gol. Liverpool ima srece ko niko, nisu nista napravili a postigli su gol nakon kornera, imaju maksimalan ucinak od 3. pobjede po 1-0 od cega su sve tri bile na guzove, ovo su definitivno 3 boda koja je United poklonio jer i ovako prosjecni su bili bolji od Liverpoola.

PAJA POLIZES MI JAJA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 01 sep 2013, 23:59

@majestic slazem se u svemu navedenom, forsiranje Giggsa odnosno Scholesa dovelo je do najvece greske u historiji kluba zvane Pogba. Vise sam zabrinut zbog pasivnosti na trzistu nego zbog Moyesa kao trenera, jednostavno uprava je morala da podrzi trenera nekim jacim transferom. Ovako je sav pritisak spao na menadzera, kao da mu teret nasljednika Fergusona nije dovoljan, pa su odlucili da se u sezonu udje sa Kerikom Kleverlijem i Andom kao jedinim veznjacima. U najmanju ruku hrabar potez uprave.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 sep 2013, 00:00

Pljuvanje legendi kao što je Giggs i trenera nakon prvog lošeg rezultata je odraz poštovanja ljudi prema onome što je United i čitavoj njegovoj historiji, takvi ljudi ne bi smjelo da sebe nazivaju navijačima ili simpatizerima Uniteda :!:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 sep 2013, 00:02

amer991 je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Bili ste bolji ali lopta nije htjela u gol. Liverpool ima srece ko niko, nisu nista napravili a postigli su gol nakon kornera, imaju maksimalan ucinak od 3. pobjede po 1-0 od cega su sve tri bile na guzove, ovo su definitivno 3 boda koja je United poklonio jer i ovako prosjecni su bili bolji od Liverpoola.

PAJA POLIZES MI JAJA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E svasta.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@ Rooney 88 brate on jeste legenda ja ga postujem ko i sve ostale, ali samo mi je krivo sto ga je odmah stavio medju 11, a po meni njega je trebo uvesti oko 70 i lagano jedna njegova lopta moze pretvorit u pogodak e to je problem najveci... :)

Hajde idemo dalje i najaci moraju izgubit tako je to kod nas.... :D
04.10.2009 !!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 02 sep 2013, 00:04

moze li moderator nekako zabraniti pisanje na ovu temu forumašu : @Saurman ...pitam jer nisam baš upoznat' sa pravilima :?:

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 02 sep 2013, 00:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pljuvanje legendi kao što je Giggs i trenera nakon prvog lošeg rezultata je odraz poštovanja ljudi prema onome što je United i čitavoj njegovoj historiji, takvi ljudi ne bi smjelo da sebe nazivaju navijačima ili simpatizerima Uniteda :!:
Jednako tome ni igranje u ovim godinama nije od koristi ni njemu ni klubu. Cini mi se da samo ozljeda moze okoncat ovu patnju i izmisljanje pozicija za legendu kakva jest Giggs.
Ako ne mozes pomoc klubu tamo gdje si bio najbolji godinama, odnosno lijevom krilu, onda brate kao gospodin okacis kopacke o klin, a ne da te djeca pamte po katastrofalnim nastupima u 40tim godinama.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 02 sep 2013, 00:06

BoBo89 je napisao/la:"Steven, imaš li premier ligašku me'dalju ?" 8-)
slika
Izvini žurim ;)
slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2013, 00:07

Gusar1995 je napisao/la:moze li moderator nekako zabraniti pisanje na ovu temu forumašu : @Saurman ...pitam jer nisam baš upoznat' sa pravilima :?:
Nisi ti izgleda upoznat ni sam sa sobom.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 sep 2013, 00:08

A ko je to danas trebao igrati, jer ni Kagawa ni Rooney nisu bili u sastavu, zbog nespremnosti i povreda, tako da je najlogičnije da će tu poziciju pokušati zakrpiti Giggsom ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 sep 2013, 00:09

Svi se mi slazemo za to da on nije za prvih 11. Ali se nadam isto tako da se slazemo kako je bilo nekih predebilnih komentara na njega. Giggs ne moze vise dati mnogo Unitedu, ali kako bi i mogao kada mu je vec dao sve, jednostavno momci, vise nije ostalo. Nek` bude na klupi i ulazi po potrebi, ne moze, NAZALOST, pomoci kada se ganja rezultat i lomi utakmica. Ali ono psovanje pojedinaca nikako da svarim, tesko je naci i rijec/kletvu pa opisati...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 02 sep 2013, 00:09

Saurman je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:moze li moderator nekako zabraniti pisanje na ovu temu forumašu : @Saurman ...pitam jer nisam baš upoznat' sa pravilima :?:
cemu vrijedjanje molim lijepo ?

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 02 sep 2013, 00:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:A ko je to danas trebao igrati, jer ni Kagawa ni Rooney nisu bili u sastavu, zbog nespremnosti i povreda, tako da je najlogičnije da će tu poziciju pokušati zakrpiti Giggsom ;)
Nije li imao Valenciju kao igraca kojem je primarna pozicija desno krilo, nije u nekoj formi ali nije vala ni Giggs ako cemo iskreno.

labe22
Kontakt:

Post Postao/la labe22 » 02 sep 2013, 00:12

"I'm more than happy with the players I've got. I thought they played really well, probably the best we've played this season." - David Moyes

Ja ne kontam jel' on ne zna da je otisao u Manchester United i da mu je cilj da zavrsi na vrhu tabele. Ovo nije Everton..
Nema veze, ja mu svakako ne zamjeram nista, ima moju podrsku i imat ce je, nije lagano zamjeniti velikog Fergia.

Sto se tice transfer roka, sutra cemo ubosti nesto valjda, pa makar neka prodaja solidna bila. Ne treba se odmah rjesiti sve trojice (Younga, Valencia i Nania). Younga bi se prvo rjesio jer to ne zasluzuje da igra fudbal u prvoj Engleskoj ligi, a kamoli Manchesteru, i Valencie/Nania po potrebi, te Giggsa ostaviti ovu sezonu sa jos jednim krilom od ove trojice i Zahom. Pritom' nadati se da ce doci neki igrac kojeg svi cekamo evo vec 2 mjeseca. Ovo je nerealno ocekivati, ali eto, neka se bar nesto desi od ovoga i ja cu biti kolko tolko sretan.
Zadnja izmjena: labe22, dana/u 02 sep 2013, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2013, 00:12

Gusar1995 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
cemu vrijedjanje molim lijepo ?
Nije vrijeđanje samo konstatacija.Ne vidim razlog da mi neko zabrani pisanje na temi Utd ili bilo kojeg drugog kluba jer imamo pravo na svoje mišljenje i ako se tebi ne sviđa to nije moj problem.

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 02 sep 2013, 00:13

kakva hrpa idiota kruzi po forumu,moderator bi trebao reagovat.Kako mi se sve vise i vise gade pojedinci,koji u dubini duse se jedu sto nema pojacanja,sto tim nema igru,sto je giggs starter,ali ko ce priznat da je kurvin sin,svi se prave kao ono mi smo pravi navijaci,ovaj koji kritikuje matorog giggsa treba da navija za barcu jer barca melje svoje protivnike.Hvala tebi rajane bio si jedan od najbolji,sretan sam sto sam rodjen u vremenu kad si harao,ali ni po koju cjenu ti ne smijes biti starter,NIKADAA
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.