veliki navijaci uniteda ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ojjjj Giggs **** ti mrtve **** ti majku svoju u picku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
veliki navijaci uniteda ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ojjjj Giggs **** ti mrtve **** ti majku svoju u picku
Pa naravno da nismo, rekao sam već to, taktika Reala da izvuče koji milion više od Arse, tako što će spomenuti još koje imeCartman je napisao/la:Iskreno sumnjam da smo bili zainteresovani za Ozila. Vec je guzva na toj poziciji i bez njega.
Pusti ga ba, skontaj samo kakav mozak moras imati da ovako pises o Giggsu a satro navijas za United. Svi se mi slazemo da on vise ne moze igrati na starom nivou niti moze vise "tegliti" krilne pozicije Uniteda. Ali ovakav komentar napisati za jednu od najvecih legendi kluba ikada je zaamer991 je napisao/la:veliki navijaci uniteda ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ojjjj Giggs **** ti mrtve **** ti majku svoju u pickubravo magarac,navijam za Liverpool al takvu legendu moras postovat,sjeti se prije svega sta je taj igrac donio tvom klubu ? ti ne zasluzujes da navijas za united,ti si navijac za 3 BiH lige magarac
pozz istinskim navijacima uniteda,dobra partija danas
Valencia je napisao/la:Bio bi idiotizam teze vrste da su prodali Runija i tako ostali samo sa Persijem kao igracem ekstra klase. Uz to, Persi je sklon povredama, moguce je u toku sezone ostati i bez njega. Onda bi nastupila k a t a s t r o f a.Saurman je napisao/la:Moyes je pao na prvom većem ispitu, današnja igra je bila bez ikakve koncepcije, igranje na silu pa šta se uradi.Opet se pokazalo koliko Rooney znači ekipi jer bez njega Utd nije u stanju stvoriti šansu za gol, a kad se sjetim da su neki jedva čekali njegov odlazak i priče o tome kako nije bitan.
Giggs je davno trebao okačiti kopačke o klin.Klupa je izuzetno tanka da ne kažem totalno loša jer Nani i Valencia ne bi unijeli promjenu ritma ni protiv Chesterfielda.Što se tiče Younga i Cleverleya komentar nije potreban.
Ipak Utd iako je odigrao ispod prosjeka bio je bolji od Liverpoola koji je iz maltene polušanse zabio gol praktično nisu napravili ništa.Sudija im je poklonio ovu pobjedu jer nije vidio očigledan penal nad Welbeckom.
Ti koji su prizeljkivali odlazak Runija ili su losi poznavaoci fudbala ili ne vole pomenutog iz nekog razloga.
Poraz od Liverpula? Nista strasno i sokantno. Polako, Mojes je tek dosao. Evidentno da ekipi treba neko osvjezenje, samo da to ne bude Felaini..
ako je tako trebali su vala reć da je ko ponudio više pa nek da onaj amer gladni još 10 miliona. A iskreni ja ovo ništa ne vjerujem dok ne vidim na arsenal.comrio_Ferdy88 je napisao/la:Pa naravno da nismo, rekao sam već to, taktika Reala da izvuče koji milion više od Arse, tako što će spomenuti još koje imeCartman je napisao/la:Iskreno sumnjam da smo bili zainteresovani za Ozila. Vec je guzva na toj poziciji i bez njega.
gio10 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Bili ste bolji ali lopta nije htjela u gol. Liverpool ima srece ko niko, nisu nista napravili a postigli su gol nakon kornera, imaju maksimalan ucinak od 3. pobjede po 1-0 od cega su sve tri bile na guzove, ovo su definitivno 3 boda koja je United poklonio jer i ovako prosjecni su bili bolji od Liverpoola.
PAJA POLIZES MI JAJA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E svasta....amer991 je napisao/la:gio10 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Bili ste bolji ali lopta nije htjela u gol. Liverpool ima srece ko niko, nisu nista napravili a postigli su gol nakon kornera, imaju maksimalan ucinak od 3. pobjede po 1-0 od cega su sve tri bile na guzove, ovo su definitivno 3 boda koja je United poklonio jer i ovako prosjecni su bili bolji od Liverpoola.
PAJA POLIZES MI JAJA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jednako tome ni igranje u ovim godinama nije od koristi ni njemu ni klubu. Cini mi se da samo ozljeda moze okoncat ovu patnju i izmisljanje pozicija za legendu kakva jest Giggs.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pljuvanje legendi kao što je Giggs i trenera nakon prvog lošeg rezultata je odraz poštovanja ljudi prema onome što je United i čitavoj njegovoj historiji, takvi ljudi ne bi smjelo da sebe nazivaju navijačima ili simpatizerima Uniteda
Izvini žurimBoBo89 je napisao/la:"Steven, imaš li premier ligašku me'dalju ?"![]()
Nisi ti izgleda upoznat ni sam sa sobom.Gusar1995 je napisao/la:moze li moderator nekako zabraniti pisanje na ovu temu forumašu : @Saurman ...pitam jer nisam baš upoznat' sa pravilima
cemu vrijedjanje molim lijepo ?Saurman je napisao/la:Nisi ti izgleda upoznat ni sam sa sobom.Gusar1995 je napisao/la:moze li moderator nekako zabraniti pisanje na ovu temu forumašu : @Saurman ...pitam jer nisam baš upoznat' sa pravilima
Nije li imao Valenciju kao igraca kojem je primarna pozicija desno krilo, nije u nekoj formi ali nije vala ni Giggs ako cemo iskreno.rio_Ferdy88 je napisao/la:A ko je to danas trebao igrati, jer ni Kagawa ni Rooney nisu bili u sastavu, zbog nespremnosti i povreda, tako da je najlogičnije da će tu poziciju pokušati zakrpiti Giggsom
Nije vrijeđanje samo konstatacija.Ne vidim razlog da mi neko zabrani pisanje na temi Utd ili bilo kojeg drugog kluba jer imamo pravo na svoje mišljenje i ako se tebi ne sviđa to nije moj problem.Gusar1995 je napisao/la:cemu vrijedjanje molim lijepo ?Saurman je napisao/la:Nisi ti izgleda upoznat ni sam sa sobom.Gusar1995 je napisao/la:moze li moderator nekako zabraniti pisanje na ovu temu forumašu : @Saurman ...pitam jer nisam baš upoznat' sa pravilima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.