Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Buu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Buu » 01 sep 2013, 19:22

zamorano je napisao/la:
Buu je napisao/la:Željin poraz ponovo povod da homo zajednica i smogovci organizuju jednu toplu orgiju. Guma cuva glavu momci, nikad se ne zna kakvih se parazita moze razmijeniti izmedju vas. Lp

@Buu nemoj se ba sikirati :D Sad ce Željo 12 dana u Sloveniju na pripreme dok je pauza za repku,a Amar ce u Tucepe malo odmoriti pa kada se vrati i tim iz Slovenije i Amar iz Tucepa tada ce vas i krenuti :lol: :lol: :lol: I onako sve svoje protivnike nadigrate u svim segmentima igre a ipak izgubite :lol: :lol: Dino "institucija" šah,kralj,zakletva :lol: :lol: :lol: Izjave su mu za 10 ;)
Ma buraz ne sekiram se ja, ovo nam je 4 sezona sa ovakvim startom. Samo ste mi simpa
NO PYRO NO PARTY

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 01 sep 2013, 20:45

nakon pregledanog sazetka ove utakmice s Otoke, ovo je stvarno zalosno, pa ebt k'o krvnici, i onaj Jakupovic da te Allah dragi sacuva, ako je sad ovakvo sudjenja sta li ce biti za par kola ili na sredini prvenstva :?
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 sep 2013, 21:21

Gledam ovu Jelen,srpsku ligu.
Reprezentacija im je u teškoj banani,ni Partizan ni Zvezda ne mogu godinama ništa u Evropi,a posjećenost im je fantastična.Novi Pazar prvu kući preko 8.000,ovu zadnju 6.500,ostale ekipe isto tako solidno,mahom preko 3.000.Dosta su uložili u u infrastrukturu stadiona,sad ovaj zadnji(od Voždovca)na vrhu prodajnog centra,sa reflektorima i umjetnom travom...
Đe u nas zapelo?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 21:22

Ponovo lesevi prvi u pm, konto sam da radnik moze do boda makar.... :roll:
04.10.2009 !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 sep 2013, 22:25

Eo pocinje BHT sport pa kome je mrsko do tv-a otic :mrgreen: :arrow: http://estradaclubtv.weebly.com/bht1.html
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 01 sep 2013, 23:14

SarajlijaTM je napisao/la:Pripremite nove pjesmice,parole i nadjite svoje mjesto iznad zeljine klupe,sljedecu tekmu se vraca BABO ILI ONAJ KOJEG NAJVISE MRZITE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jos ludji nego ikad ;)

KRAJ PRICE :mrgreen:

Niko vas vise ne uzima za ozbiljno ni u cemu...ni u igri ni u organizaciji i navijanju ;) Vratio ti se "brko" ili ne vratio,nema više kraj price :D ...nego ovo ti je početak kraja price ;)
::::SAMO ČELIK::::

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 sep 2013, 23:16

tepsija je napisao/la:Gledam ovu Jelen,srpsku ligu.
Reprezentacija im je u teškoj banani,ni Partizan ni Zvezda ne mogu godinama ništa u Evropi,a posjećenost im je fantastična.Novi Pazar prvu kući preko 8.000,ovu zadnju 6.500,ostale ekipe isto tako solidno,mahom preko 3.000.Dosta su uložili u u infrastrukturu stadiona,sad ovaj zadnji(od Voždovca)na vrhu prodajnog centra,sa reflektorima i umjetnom travom...
Đe u nas zapelo?
Mi smo prvo rinaka od države, jedan gradi dvojica ruše, nije daleko od toga ni u fudbalu.Da nepričamo o manipulacijama i mešetarenjima.Radi pojedinaca i njihovih ineresa ispaštaju svi!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 sep 2013, 23:36

Ma znam,ali eto.Kod nas samo neka kontra,sve se radi samo da ne bude kako treba.
Idemo smanjiti ligu,da bude koliko toliko gledljiva,onom tamo se digne **** i nema ništa od toga.
I onaj tamo uživa što se ništa ne može bez njega a ni sam nije svjestan da time utiče na puno male djece koja bi se masovnije uključila u sport ako bi došlo do poboljšanja.Ali,kao da je njega briga za drugu djecu.
Uostalom,što je najgore,nogomet ga zanima kao mene nuklearna fizika.
Ali eto...
Vječno u našim srcima.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 sep 2013, 23:39

anel81m je napisao/la:
Đe u nas zapelo?
Mi smo prvo rinaka od države, jedan gradi dvojica ruše, nije daleko od toga ni u fudbalu.Da nepričamo o manipulacijama i mešetarenjima.Radi pojedinaca i njihovih ineresa ispaštaju svi!
eh da jedni grade makar nesto bi i bilo,ovdje ruse trojica i to ono pravo ko svoje :)

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 01 sep 2013, 23:41

tepsija je napisao/la:Ma znam,ali eto.Kod nas samo neka kontra,sve se radi samo da ne bude kako treba.
Idemo smanjiti ligu,da bude koliko toliko gledljiva,onom tamo se digne **** i nema ništa od toga.
I onaj tamo uživa što se ništa ne može bez njega a ni sam nije svjestan da time utiče na puno male djece koja bi se masovnije uključila u sport ako bi došlo do poboljšanja.Ali,kao da je njega briga za drugu djecu.
Uostalom,što je najgore,nogomet ga zanima kao mene nuklearna fizika.
Ali eto...
Još kad bi znao o čemu pričaš valjalo bi.Uhvati se ti Tane i Ibre krezavog.Je li te stid da se žensko bolje razumije u fudbal od tebe ?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 sep 2013, 23:45

Đe u nas zapelo?
Mi imamo sve same filozofe,a ustvari neskolovani ljudi vode sve pore zivota.Tako je i u sportu,samo pogledaj da UEFA daje pare i sve sto moras je otkucati par stranica papira A4 formata.Medjutim neki nisu u stanju ni to da urade.Kako onda ocekivati da sami nadju pare i naprave nesto korisno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 sep 2013, 00:01

BellaJuventina je napisao/la: Još kad bi znao o čemu pričaš valjalo bi.Uhvati se ti Tane i Ibre krezavog.Je li te stid da se žensko bolje razumije u fudbal od tebe ?
Vidi brkate što je agresivna :mrgreen:
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 sep 2013, 00:28

BellaJuventina je napisao/la: Još kad bi znao o čemu pričaš valjalo bi.Uhvati se ti Tane i Ibre krezavog.Je li te stid da se žensko bolje razumije u fudbal od tebe ?
Cuj krezavog Ibre :lol: :lol: bona dok tebi stari za rodjendan kupuje "fa" dezodorans u konzumu on svojoj kcerki kupuje dzip od 80 000€. Daj bella ne dipr
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 02 sep 2013, 09:14

Definitivno je Dino Đ. prvo ime PL. Kakav retard, kakve idiotske izjave, nenadjebiv je iz kola u kolo.
Kao da nisu FK nego škola za osobe sa posebnim potrebama.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 02 sep 2013, 09:56

veteran II je napisao/la:Definitivno je Dino Đ. prvo ime PL. Kakav retard, kakve idiotske izjave, nenadjebiv je iz kola u kolo.
Kao da nisu FK nego škola za osobe sa posebnim potrebama.
Ubuduće nemoj da vrijeđaš osobe s posebnim potrebama, moliću lijepo. Takve osobe nisu glupe, samo imaju urođeni hendikep. Glup se ne rodiš, glup postaneš.
NAPRIJED NARODE!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 sep 2013, 11:02

Nogometaši Željezničara nakon poraza "demolirali" svlačionicu
S. M.
Ponedjeljak, 2. rujna 2013. 10:43

Dvostruki uzastopni prvak BiH sarajevski Željezničar otvorio je novu sezonu s tri pobjede, a onda je u sljedeća tri kola ubilježio samo bod.

Subotnji poraz od Zrinjskog teško je pao nogometašima Željezničara, pogotovo jer su dobar dio utakmice imali igračku prednost.

Svoj bijes nogometaši sarajevskog kluba iskalili su na stadionskom inventaru. Iz mostarskog kluba objavili su da su u izljevu bijesa gostujućih nogometaša stradala troja vrata, a da se ukupna šteta tek treba ustvrditi.
:roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 sep 2013, 14:54

Kad se utvrdi steta, majmuni ce to svojom platom platitit, a i bit ce sigurno zakinuti za platu zbog odlicnih rezultata.
NO PYRO NO PARTY

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 sep 2013, 16:43

Kevin je napisao/la:
Nogometaši Željezničara nakon poraza "demolirali" svlačionicu
S. M.
Ponedjeljak, 2. rujna 2013. 10:43

Dvostruki uzastopni prvak BiH sarajevski Željezničar otvorio je novu sezonu s tri pobjede, a onda je u sljedeća tri kola ubilježio samo bod.

Subotnji poraz od Zrinjskog teško je pao nogometašima Željezničara, pogotovo jer su dobar dio utakmice imali igračku prednost.

Svoj bijes nogometaši sarajevskog kluba iskalili su na stadionskom inventaru. Iz mostarskog kluba objavili su da su u izljevu bijesa gostujućih nogometaša stradala troja vrata, a da se ukupna šteta tek treba ustvrditi.
:roll:
:lol: :lol: :lol:

Sve do jednog neki veliki drmr.

Po džepu to sve treba, nek lupa u svojoj kući.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 02 sep 2013, 20:11

sarajlija je napisao/la:Ponovo lesevi prvi u pm, konto sam da radnik moze do boda makar.... :roll:
Radnik do boda može samo na grbi, i naravno oni do sva tri u Bjeljini ako zatreba :roll:
U novi boj ...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 sep 2013, 20:38

hz033 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ponovo lesevi prvi u pm, konto sam da radnik moze do boda makar.... :roll:
Radnik do boda može samo na grbi, i naravno oni do sva tri u Bjeljini ako zatreba :roll:
Upravu si gangnam style mi njima dali sad bod a oni nama 3 na proljece za titulu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.