Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Man Utd and Everton have agreed a L23m deal for Marouane Fellaini to go to Old Trafford
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Dobro konto sam da je meni halali nisam vidio iznerviran sam i dalje kazem bicu sutra dobar halali.Belmin6 je napisao/la:Pa nisam tebi rekao. Jojsarajlija je napisao/la:U skolu jel sa 24 pravo si pametan decko![]()

Bobo vjeruj mi da ti je lfc poreed citya i cfc konkurent i to opasan.

04.10.2009 !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako je onda redovno uzimao City kući, u gostima je druga stvar (jbg sa onim što je imao i to je odlično bilo), ali to nema nikakve veze sa tim da je on pravi izbor, ako je to dovoljno Fergieu ne znam ko smo mi da pljujemo po čovjeku i kažemo nešto protiv, a posebno na osnovu jedne tekme odmah tražiti otkaz i pljuvati čovjeka, to je smiješnoOtelo je napisao/la: Postujem ja misljenje Fergusona,legenda je covjek i radio je cuda sa Unitedom al Moyes je uvijek kocio protiv jacih timova.Najzad taj Everton je bio 6. a nemoj reci da 6. ekipa ne moze dobit 4 ekipu EPL.Nesto mu fali,kao da jos nije naucio povuci pravi potez u pravo vrijeme i dobijem osjecaj da nema hrabrosti ostaviti nekog igraca na klupi jer je taj zaduzio klub prijasnjim igrama.Mozda je neiskustvo a mozda je i limitiranost.Prije da je ovo prvo al nikad se ne zna.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mozes malo ovo pojasnit, sta je to, sto bi Moyes, po tebi, trebao promijeniti, pa da manje licimo na Everton?sarajlija je napisao/la:Moyes konta mozda da mu je ovo Everton, e pa kralju ili ces se uozbiljiti ili mrs ba.
Mozda konta da moze radit sa mufc kao sto je radio u Evertonu, ne kazem on je imo dobrih rezultata sa njima svaka cast ali ovo je drugi klub, malo ozbiljniji zna sta se ocekuje od njega mufc uvijek ide na sve pa sta upali e to je poenta.BoBo89 je napisao/la:Mozes malo ovo pojasnit, sta je to, sto bi Moyes, po tebi, trebao promijeniti, pa da manje licimo na Everton?sarajlija je napisao/la:Moyes konta mozda da mu je ovo Everton, e pa kralju ili ces se uozbiljiti ili mrs ba.

04.10.2009 !!
Nisam ja pljuvao nego sam govorio ono sto mislim a danas sam nakon pobjede bio odlicno raspolozen pa mi Moyes naletio
U ostalom se slazem sa tobom,no dodjem ja na kraju sezone pa kazem sta mislim.Rano je previse za zakljucke.(svoje sam donosio na osnovu Evertona +4 tekme u Unitedu)

U ostalom se slazem sa tobom,no dodjem ja na kraju sezone pa kazem sta mislim.Rano je previse za zakljucke.(svoje sam donosio na osnovu Evertona +4 tekme u Unitedu)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moyes jednostavno neće izdržati pritisak.Kojeg npr u Evertonu nije imao.BoBo89 je napisao/la:Mozes malo ovo pojasnit, sta je to, sto bi Moyes, po tebi, trebao promijeniti, pa da manje licimo na Everton?sarajlija je napisao/la:Moyes konta mozda da mu je ovo Everton, e pa kralju ili ces se uozbiljiti ili mrs ba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To sam mu zaboravio reci hvala Sau.Saurman je napisao/la:Moyes jednostavno neće izdržati pritisak.Kojeg npr u Evertonu nije imao.BoBo89 je napisao/la:Mozes malo ovo pojasnit, sta je to, sto bi Moyes, po tebi, trebao promijeniti, pa da manje licimo na Everton?sarajlija je napisao/la:Moyes konta mozda da mu je ovo Everton, e pa kralju ili ces se uozbiljiti ili mrs ba.

04.10.2009 !!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Manchester United
Sacekaj,ima jos taman vremena,pa cete i to doziviti.BoBo89 je napisao/la: Izgubili smo od Liverpoola, nismo izgubili od direktnog konkurenta za titulu![]()
Keep walking.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav pritisak, krvni da nije, imaju lijekovi za to, Fergie je tu da svojim savjetom pripomogne, kud ćeš bolji lijek, luksuz koji nijedan drugi trener na svijetu nema 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moj rio da je tu nas SAF sve bi bilo drugacije znao bi on kako i sta....rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakav pritisak, krvni da nije, imaju lijekovi za to, Fergie je tu da svojim savjetom pripomogne, kud ćeš bolji lijek, luksuz koji nijedan drugi trener na svijetu nema

04.10.2009 !!
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo što to nije twitter profil Uniteda, tako da je to obična laž, jer United nije ni bio u igri za Mesuta, taktika Reala da izvuče što više love za njega od Arsenala 
Ander i Fellaini, ovaj prvi malo teže

Ander i Fellaini, ovaj prvi malo teže

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ogroman minus za Moyesa je danasnji izbor Giggsa i Younga u prvih 11, ostalo je manje vise ok. Fali mu malo drskosti da nekima skrati, a da nekima da sansu. Ostatak je na igracima i nesposobnoj upravi, nisu u stanju za 3 mjeseca dovest kvalitetna veznjaka. Valjda su i previse bili okupirani sponzorskim pregovorima tako da nisu imali kad razgovarat o eventualnim pojacanjima.
PS.
Ocekujem ovakvu jednu press konferenciju Moyesa, a onda bi stvari trebale doc na svoje
[youtube][/youtube]
PS.
Ocekujem ovakvu jednu press konferenciju Moyesa, a onda bi stvari trebale doc na svoje
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: motty, dana/u 01 sep 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Bio bi idiotizam teze vrste da su prodali Runija i tako ostali samo sa Persijem kao igracem ekstra klase. Uz to, Persi je sklon povredama, moguce je u toku sezone ostati i bez njega. Onda bi nastupila k a t a s t r o f a.Saurman je napisao/la:Moyes je pao na prvom većem ispitu, današnja igra je bila bez ikakve koncepcije, igranje na silu pa šta se uradi.Opet se pokazalo koliko Rooney znači ekipi jer bez njega Utd nije u stanju stvoriti šansu za gol, a kad se sjetim da su neki jedva čekali njegov odlazak i priče o tome kako nije bitan.
Giggs je davno trebao okačiti kopačke o klin.Klupa je izuzetno tanka da ne kažem totalno loša jer Nani i Valencia ne bi unijeli promjenu ritma ni protiv Chesterfielda.Što se tiče Younga i Cleverleya komentar nije potreban.
Ipak Utd iako je odigrao ispod prosjeka bio je bolji od Liverpoola koji je iz maltene polušanse zabio gol praktično nisu napravili ništa.Sudija im je poklonio ovu pobjedu jer nije vidio očigledan penal nad Welbeckom.
Ti koji su prizeljkivali odlazak Runija ili su losi poznavaoci fudbala ili ne vole pomenutog iz nekog razloga.
Poraz od Liverpula? Nista strasno i sokantno. Polako, Mojes je tek dosao. Evidentno da ekipi treba neko osvjezenje, samo da to ne bude Felaini

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
citam ove komentare i ne vjerujem kakvih ima debila i pljuju moyesa nakon jedne utakmice,stoji da je pogrijesio sa gigsom ,cleverlyem itd ali da se zna on je nas manager iducih 5 godina sigurno pa makar ni jedan trofej ne osvojili,sve ce znati poslije 10-tak kola ali nas zadatak znate svi a to je sir alex i rekao na oprostaju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- majestic24
- Kontakt:
Bez obzira sta je legenda ,Giggsu se trebalo zahvaliti prije 2-3 sezone.motty je napisao/la:Ogroman minus za Moyesa je danasnji izbor Giggsa i Younga u prvih 11, ostalo je manje vise ok. Fali mu malo drskosti da nekima skrati, a da nekima da sansu. Ostatak je na igracima i nesposobnoj upravi, nisu u stanju za 3 mjeseca dovest kvalitetna veznjaka. Valjda su i previse bili okupirani sponzorskim pregovorima tako da nisu imali kad razgovarat o eventualnim pojacanjima.
Nemoze covjek reci da je najgori na terenu kad izgubimo,ali on odigra 1 odlicnu utakmicu,5 solidno a 20 ispodprosjeka.
Danas se vidjelo koliko smo bolji kad je nani usao u igru. Jednostavno,mnogo brze igramo.
Ja se nadam da ce zaha uci vec jednom u sastav. Valencia moze ostati na desnom beku dok se rafael nevrati. S Jonesom to neide. U obrani ok,al u napadu igracu manje.
Cleverly je invalid. Zali boze sto smo polagali nade u njega.
Dolazak Fellainija podrzavam samo zbog cinjenica da zelim nekim transfer iako smatram da nam je on nepotreban.
Kagawu poslati na posudbu,jer bezze je da propada kod nas.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Znam AW poslo ponudu 42, 5 mil kako ja vidjoh na njihovoj temi....dr.van nostrand je napisao/la:
@ motty i majestic jedini koji kazu za Giggsa da ovo nije vise njegovo vrijeme i da nije smio od prve minute igrati a ovi ostali clanovi svi nesto pametuju i meni nabacuju na nos polahko vidjcetete na kraju sve.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 01 sep 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
@Sarma
Zar nisi ti prvi imao neke insajdere gdje je Rooney vec bio u Londonu? Ono, transfer u Chelsea je gotova stvar, cak si negdje, ako se dobro sjecam, napisao nesto u smislu sada i zvanicno.
Zar nisi ti prvi imao neke insajdere gdje je Rooney vec bio u Londonu? Ono, transfer u Chelsea je gotova stvar, cak si negdje, ako se dobro sjecam, napisao nesto u smislu sada i zvanicno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Iskreno sumnjam da smo bili zainteresovani za Ozila. Vec je guzva na toj poziciji i bez njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.