Ma buraz ne sekiram se ja, ovo nam je 4 sezona sa ovakvim startom. Samo ste mi simpazamorano je napisao/la:Buu je napisao/la:Željin poraz ponovo povod da homo zajednica i smogovci organizuju jednu toplu orgiju. Guma cuva glavu momci, nikad se ne zna kakvih se parazita moze razmijeniti izmedju vas. Lp
@Buu nemoj se ba sikiratiSad ce Željo 12 dana u Sloveniju na pripreme dok je pauza za repku,a Amar ce u Tucepe malo odmoriti pa kada se vrati i tim iz Slovenije i Amar iz Tucepa tada ce vas i krenuti
![]()
![]()
I onako sve svoje protivnike nadigrate u svim segmentima igre a ipak izgubite
![]()
Dino "institucija" šah,kralj,zakletva
![]()
![]()
Izjave su mu za 10
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
NO PYRO NO PARTY
nakon pregledanog sazetka ove utakmice s Otoke, ovo je stvarno zalosno, pa ebt k'o krvnici, i onaj Jakupovic da te Allah dragi sacuva, ako je sad ovakvo sudjenja sta li ce biti za par kola ili na sredini prvenstva 

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Gledam ovu Jelen,srpsku ligu.
Reprezentacija im je u teškoj banani,ni Partizan ni Zvezda ne mogu godinama ništa u Evropi,a posjećenost im je fantastična.Novi Pazar prvu kući preko 8.000,ovu zadnju 6.500,ostale ekipe isto tako solidno,mahom preko 3.000.Dosta su uložili u u infrastrukturu stadiona,sad ovaj zadnji(od Voždovca)na vrhu prodajnog centra,sa reflektorima i umjetnom travom...
Đe u nas zapelo?
Reprezentacija im je u teškoj banani,ni Partizan ni Zvezda ne mogu godinama ništa u Evropi,a posjećenost im je fantastična.Novi Pazar prvu kući preko 8.000,ovu zadnju 6.500,ostale ekipe isto tako solidno,mahom preko 3.000.Dosta su uložili u u infrastrukturu stadiona,sad ovaj zadnji(od Voždovca)na vrhu prodajnog centra,sa reflektorima i umjetnom travom...
Đe u nas zapelo?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ponovo lesevi prvi u pm, konto sam da radnik moze do boda makar.... 

04.10.2009 !!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
SarajlijaTM je napisao/la:Pripremite nove pjesmice,parole i nadjite svoje mjesto iznad zeljine klupe,sljedecu tekmu se vraca BABO ILI ONAJ KOJEG NAJVISE MRZITE![]()
![]()
![]()
![]()
Jos ludji nego ikad
KRAJ PRICE
Niko vas vise ne uzima za ozbiljno ni u cemu...ni u igri ni u organizaciji i navijanju

::::SAMO ČELIK::::
Mi smo prvo rinaka od države, jedan gradi dvojica ruše, nije daleko od toga ni u fudbalu.Da nepričamo o manipulacijama i mešetarenjima.Radi pojedinaca i njihovih ineresa ispaštaju svi!tepsija je napisao/la:Gledam ovu Jelen,srpsku ligu.
Đe u nas zapelo?
- tepsija
- Kontakt:
Ma znam,ali eto.Kod nas samo neka kontra,sve se radi samo da ne bude kako treba.
Idemo smanjiti ligu,da bude koliko toliko gledljiva,onom tamo se digne **** i nema ništa od toga.
I onaj tamo uživa što se ništa ne može bez njega a ni sam nije svjestan da time utiče na puno male djece koja bi se masovnije uključila u sport ako bi došlo do poboljšanja.Ali,kao da je njega briga za drugu djecu.
Uostalom,što je najgore,nogomet ga zanima kao mene nuklearna fizika.
Ali eto...
Idemo smanjiti ligu,da bude koliko toliko gledljiva,onom tamo se digne **** i nema ništa od toga.
I onaj tamo uživa što se ništa ne može bez njega a ni sam nije svjestan da time utiče na puno male djece koja bi se masovnije uključila u sport ako bi došlo do poboljšanja.Ali,kao da je njega briga za drugu djecu.
Ali eto...
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
eh da jedni grade makar nesto bi i bilo,ovdje ruse trojica i to ono pravo ko svojeanel81m je napisao/la:Mi smo prvo rinaka od države, jedan gradi dvojica ruše, nije daleko od toga ni u fudbalu.Da nepričamo o manipulacijama i mešetarenjima.Radi pojedinaca i njihovih ineresa ispaštaju svi!tepsija je napisao/la:Gledam ovu Jelen,srpsku ligu.
Đe u nas zapelo?

-
- Kontakt:
Još kad bi znao o čemu pričaš valjalo bi.Uhvati se ti Tane i Ibre krezavog.Je li te stid da se žensko bolje razumije u fudbal od tebe ?tepsija je napisao/la:Ma znam,ali eto.Kod nas samo neka kontra,sve se radi samo da ne bude kako treba.
Ali eto...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mi imamo sve same filozofe,a ustvari neskolovani ljudi vode sve pore zivota.Tako je i u sportu,samo pogledaj da UEFA daje pare i sve sto moras je otkucati par stranica papira A4 formata.Medjutim neki nisu u stanju ni to da urade.Kako onda ocekivati da sami nadju pare i naprave nesto korisno.tepsija je napisao/la:Gledam ovu Jelen,srpsku ligu.
Đe u nas zapelo?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- tepsija
- Kontakt:
Vidi brkate što je agresivnaBellaJuventina je napisao/la: Još kad bi znao o čemu pričaš valjalo bi.Uhvati se ti Tane i Ibre krezavog.Je li te stid da se žensko bolje razumije u fudbal od tebe ?

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cuj krezavog IbreBellaJuventina je napisao/la: Još kad bi znao o čemu pričaš valjalo bi.Uhvati se ti Tane i Ibre krezavog.Je li te stid da se žensko bolje razumije u fudbal od tebe ?

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
- Kontakt:
Definitivno je Dino Đ. prvo ime PL. Kakav retard, kakve idiotske izjave, nenadjebiv je iz kola u kolo.
Kao da nisu FK nego škola za osobe sa posebnim potrebama.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
Ubuduće nemoj da vrijeđaš osobe s posebnim potrebama, moliću lijepo. Takve osobe nisu glupe, samo imaju urođeni hendikep. Glup se ne rodiš, glup postaneš.veteran II je napisao/la:Definitivno je Dino Đ. prvo ime PL. Kakav retard, kakve idiotske izjave, nenadjebiv je iz kola u kolo.
NAPRIJED NARODE!
Nogometaši Željezničara nakon poraza "demolirali" svlačionicu
S. M.
Ponedjeljak, 2. rujna 2013. 10:43
Dvostruki uzastopni prvak BiH sarajevski Željezničar otvorio je novu sezonu s tri pobjede, a onda je u sljedeća tri kola ubilježio samo bod.
Subotnji poraz od Zrinjskog teško je pao nogometašima Željezničara, pogotovo jer su dobar dio utakmice imali igračku prednost.
Svoj bijes nogometaši sarajevskog kluba iskalili su na stadionskom inventaru. Iz mostarskog kluba objavili su da su u izljevu bijesa gostujućih nogometaša stradala troja vrata, a da se ukupna šteta tek treba ustvrditi.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kad se utvrdi steta, majmuni ce to svojom platom platitit, a i bit ce sigurno zakinuti za platu zbog odlicnih rezultata.
NO PYRO NO PARTY
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:Nogometaši Željezničara nakon poraza "demolirali" svlačionicu
S. M.
Ponedjeljak, 2. rujna 2013. 10:43
Dvostruki uzastopni prvak BiH sarajevski Željezničar otvorio je novu sezonu s tri pobjede, a onda je u sljedeća tri kola ubilježio samo bod.
Subotnji poraz od Zrinjskog teško je pao nogometašima Željezničara, pogotovo jer su dobar dio utakmice imali igračku prednost.
Svoj bijes nogometaši sarajevskog kluba iskalili su na stadionskom inventaru. Iz mostarskog kluba objavili su da su u izljevu bijesa gostujućih nogometaša stradala troja vrata, a da se ukupna šteta tek treba ustvrditi.

Sve do jednog neki veliki drmr.
Po džepu to sve treba, nek lupa u svojoj kući.
Radnik do boda može samo na grbi, i naravno oni do sva tri u Bjeljini ako zatrebasarajlija je napisao/la:Ponovo lesevi prvi u pm, konto sam da radnik moze do boda makar....

U novi boj ...
Upravu si gangnam style mi njima dali sad bod a oni nama 3 na proljece za titulu.hz033 je napisao/la:Radnik do boda može samo na grbi, i naravno oni do sva tri u Bjeljini ako zatrebasarajlija je napisao/la:Ponovo lesevi prvi u pm, konto sam da radnik moze do boda makar....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.