pa jebote glavni konkurent sprasi preko 150milja na pojacanja, a oni seruckaju nesto. spici 40 milja za luiza i gotovo
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
prica se o luizu nesto, daj boze da ga dovedu. s ovakvom obranom nemamo sanse protiv velikih ekipa.
pa jebote glavni konkurent sprasi preko 150milja na pojacanja, a oni seruckaju nesto. spici 40 milja za luiza i gotovo
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Novi trener stare zamisli.Toxicity je napisao/la:Stvarno, zar je problem bio dovesti još jednog WC igrača i to štopera? Sve savršeno fercera, Messi radi šta hoće, Neymar se lagano zagrijava, veza nikad bolja ali što se obrana može nagriješiti to nigdje nema.111 je napisao/la:Pa se onda cudimo što ih jedan Bayern nemilice trpa, a i Real u zadnje vrijeme...jeli prekid i korner, to je pola gola.
Ali jok, ne treba Tati stoper, koji ce mu q....može Mascherano skociti sa svojih 175 cm
I da, igra i nije nesto posebna veceras, 2 gola su rezultat gresaka Valencijine odbrane.
Pressing opet nije toliko dobar.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa istrosili ste se na Neymara. Jest da se dresovima vec otplatio ali..Damian je napisao/la:prica se o luizu nesto, daj boze da ga dovedu. s ovakvom obranom nemamo sanse protiv velikih ekipa.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
pa eto kakva je to odbrana, prokockaše 3-0 u sekudniToxicity je napisao/la:Stvarno, zar je problem bio dovesti još jednog WC igrača i to štopera? Sve savršeno fercera, Messi radi šta hoće, Neymar se lagano zagrijava, veza nikad bolja ali što se obrana može nagriješiti to nigdje nema.111 je napisao/la:Pa se onda cudimo što ih jedan Bayern nemilice trpa, a i Real u zadnje vrijeme...jeli prekid i korner, to je pola gola.
Ali jok, ne treba Tati stoper, koji ce mu q....može Mascherano skociti sa svojih 175 cm
Ali furaju se da im ne treba stoper...pa eto sad strahujte kod svakog prekida
pa dobro ne moze barcelona trosit kao realAmar Dzeko je napisao/la:Pa istrosili ste se na Neymara. Jest da se dresovima vec otplatio ali..Damian je napisao/la:prica se o luizu nesto, daj boze da ga dovedu. s ovakvom obranom nemamo sanse protiv velikih ekipa.
al moze se dovest pravi stoper.
RIP CITY!
- RickBlaine
- Kontakt:
Sta ka'e, jel' penal?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Jest ko i offsajd Neymara.RickBlaine je napisao/la:Sta ka'e, jel' penal?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Kakav je ovo rukomet na mestalji? Hahaha jos 2 metra od sudije, e jadi moji opet uefalona na djelu
- RickBlaine
- Kontakt:
Sad kad se Alba bude valjao 15 minuta, osiguranje ce utrcati i postaviti odbojkasku mrezu u lobotomacki sesnaesterac :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Volim ovog Tella jer jedini ima muda da nesto radi bez Messija 
Sa ovakvom defanzivnom igrom i zalaganjem Real ce ih natrpat do vrha !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Extra utakmica, konacno da se neko otvori protiv Barcelone. Valenciji i Djukicu svaka cast.
Za Barcelonu nema boljeg golmana od Valdesa i steta je sto ide na kraju sezone, taman se poceo vracati u staru formu.
Za Barcelonu nema boljeg golmana od Valdesa i steta je sto ide na kraju sezone, taman se poceo vracati u staru formu.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Nova pobjeda Barca u Španiji nema konkurencije.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Kao sto sam i mislio mongi ce govoriti o penalu,ali niko nece podsjetiti da je NEymaru ponisten cist gol.
Visca el Barça ! Mes que un club !
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Messi je ponovo dokazao da je najbolji igrač svih vremena.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
U drugom promašiše 4 zicera i zamalo da budu kažnjeni...Pedro sam i neometan glavom pored gola, Messi dva puta 1 na 1 sa Alvesom, zatim i Alba sam pred golmanom i na kraju opet Messi u Alvesa....na drugoj strani Jonas pogodi stativu i zamalo da kazne sve one zicere
Fabregas veceas dvije asistencije, bio odlican u prvom poluvremenu.
Odbrane definitivno nema i svaka ozbiljnija ekipa ce im utrpati 2-3 gola komotno....uostalom, i Valencija je uradila veceras.
Alves (Dani) je gotov igrac
Fabregas veceas dvije asistencije, bio odlican u prvom poluvremenu.
Odbrane definitivno nema i svaka ozbiljnija ekipa ce im utrpati 2-3 gola komotno....uostalom, i Valencija je uradila veceras.
Alves (Dani) je gotov igrac
- sagitarius
- Kontakt:
Valenciji nije dosudjenn penal (ruka albe) a i realno cist gol Neymara je ponisten, solidna tekma.Valencia imala veeliku supljinu u odbrani u prvo poluvremen, malo se to popravilo u drugom.Još za kraj Neymar obični cigan zato i jest za pravi klub potpisao (koji k**** ima vući Pereiru za ruku kad izvodi aut, smjesno)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.