Ma pusti ga jarane, dodje ovde i samo sere, dosadan je ko noc. Naporan je lik da te Bog sacuva.Nerko_Juventino je napisao/la:Ma nemoj, čiji si ti tako pametan?Saurman je napisao/la:ne bi vi mogli osvojiti ni bajramski turnir
Pravi UDAV.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma pusti ga jarane, dodje ovde i samo sere, dosadan je ko noc. Naporan je lik da te Bog sacuva.Nerko_Juventino je napisao/la:Ma nemoj, čiji si ti tako pametan?Saurman je napisao/la:ne bi vi mogli osvojiti ni bajramski turnir
haj posto vidim da si pametan , nemoj se javljati na ovu temu vise.. vazi?Saurman je napisao/la:Bari vas razvali ko dijete zvecku i vi bi nesto da osvajateAjax je slab al ako budete igrali kao dosad bice vam kratak boravak u euro ligi
ali uvijek bolji od HamburgaJamaL je napisao/la:Juve katastrofa!Ted Mosby je napisao/la:Juve će da bude jak, ovaj vikend kreće naša serija
heh..veoma pametno..ako si gledao utakmicu,a pretpostavljam da nisi,Juve je masio penal,imao posjed lopte 70 %,a Bari je imao 4 suta na gol i dali 3..isto sad kad bi rekli Barcelona pobijedila jedva Dynamo,a imala posjed lopte 78%:22% i 15 suteva al su pri kraju dali gol..kad neko nekog razvali u fudbalu to treba i mora biti u svakom segmentu,a to je posjed lopte,sutevi..Bari je nas POBIJEDIO,imali su vise srece tu utakmicu i to je to,a da nas je razvalio i nije..Poredi Barcelona-Inter 2-0 i Bari-Juve 3-1..eh ta utakmica na Nou Campu je bilo razvaljivanje protivnika u svakom segmentu igre...al opet bodovi se pisu a ne propustene prilike..nadam se da ce biti bolje.. FORZA JUVE..p.s. iako vise ne simpatiziram Juve toliko dok Ferrara ne ode,jer on veze nema..Saurman je napisao/la:Bari vas razvali ko dijete zvecku i vi bi nesto da osvajateAjax je slab al ako budete igrali kao dosad bice vam kratak boravak u euro ligi
ako si mislio na mene..ja za Juve navijam od 1997 godine i finala s Borussiom..sjecam se ko sad,kad Alex dade gol petom i kad Peruzzi primi od Rickena gol s centra..a tad je Peruzzi dobio dijete na poluvremenu i to ga je haman psihicki ubilo..znaci punih 12 godina sam uz taj klub..al sad nije da ne volim,daleko od tog,al radi se o glupom treneru koji nevjerovatno glupe izmjene vrsi svaku utakmicu,samo zbog toga..nek dodje Hiddink,nemam nista protiv,samo da onaj CIRO ode..jos je on mlad,ne kazem ja,mozda ce bit bolji trener u buducnosti,al na Juventusu se ne uci,to treba shvatit... FORZA JUVE...daffy je napisao/la:kakav si to ti navijac kad navijas samo kad je dobro![]()
Forza Juve.. za Juve se ne navija , za Juve se zivi..
Pagliuca???jasko_juve je napisao/la:ako si mislio na mene..ja za Juve navijam od 1997 godine i finala s Borussiom..sjecam se ko sad,kad Alex dade gol petom i kad Pagliuca primi od Rickena gol s centra..a tad je Pagliuca dobio dijete na poluvremenu i to ga je haman psihicki ubilo..znaci punih 12 godina sam uz taj klub..al sad nije da ne volim,daleko od tog,al radi se o glupom treneru koji nevjerovatno glupe izmjene vrsi svaku utakmicu,samo zbog toga..nek dodje Hiddink,nemam nista protiv,samo da onaj CIRO ode..jos je on mlad,ne kazem ja,mozda ce bit bolji trener u buducnosti,al na Juventusu se ne uci,to treba shvatit... FORZA JUVE...daffy je napisao/la:kakav si to ti navijac kad navijas samo kad je dobro![]()
Forza Juve.. za Juve se ne navija , za Juve se zivi..
Malo sam se za.j.ebao..Adinjo je napisao/la:Pagliuca???jasko_juve je napisao/la:ako si mislio na mene..ja za Juve navijam od 1997 godine i finala s Borussiom..sjecam se ko sad,kad Alex dade gol petom i kad Pagliuca primi od Rickena gol s centra..a tad je Pagliuca dobio dijete na poluvremenu i to ga je haman psihicki ubilo..znaci punih 12 godina sam uz taj klub..al sad nije da ne volim,daleko od tog,al radi se o glupom treneru koji nevjerovatno glupe izmjene vrsi svaku utakmicu,samo zbog toga..nek dodje Hiddink,nemam nista protiv,samo da onaj CIRO ode..jos je on mlad,ne kazem ja,mozda ce bit bolji trener u buducnosti,al na Juventusu se ne uci,to treba shvatit... FORZA JUVE...daffy je napisao/la:kakav si to ti navijac kad navijas samo kad je dobro![]()
Forza Juve.. za Juve se ne navija , za Juve se zivi..![]()
![]()
MIslis "ORSONE" Angelo Peruzzi ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.