Prijatelju vile nas nosaju već drugu utakmicu, i to protiv novajlija, ti ako si gledao danas utakmicu nakon 30 minute smo se ugasili, srećom ekipa koja je bila nasuprot nas je takođe pružila lošiju partiju.
Treba da se lažemo da smo razbili prve dvije domaće? Molim lijepo utakmica je mogla otići u oba smjera i to bez ljutnje. Umjesto da napišeš da nam nije penal sviran, dignut nepostojeći ofsajd kod čistog terena na 30 m, ali da su i gosti oštećeni na početku drugog poluvremena, prvo kod nepostojećeg ofsajda u naših 16, pa onda onim nekim ne vidiljivim prekršajem u napadu takođe uskraćeni za priliku da izjednače.
Budite realni ljudi, zapitajte se zašto Juka ponovo nije igrao? Igrač koji je u zadnjih 5 godina sigurno u vrhu sa minutažom, koji napravi jednu grešku u 20+ utakmica, a drugu već tekmu sjedi na klupi i dobit će toliko plate zbog toga da zaplačeš. Ali neka sam ja nerealan, pesimista, budimo optimiste sa ovom igrom ćemo sigurno zasjati na Jošiku. Nemaš Jareta na Tušnju, Džana upitan, sa ovakvom fizičkom spremom, gdje smo pali naglo i počeli da se gubimo, a realno trebali da nabijemo ekipu Mladosti 3 razlike mi smo igrali bunker od 40.' i prilike tražili u kontri kao da igramo u Splitu, a ne kući protiv ekipe kojoj je ovo najveći uspjeh u klupskoj historiji.
Budi i ti realan majstore, volim ja ovaj klub i najsretniji bih bio da su moje prognoze nerealne, ali danas je bez problema mogao min. X da bude, a imaj u vidu da ti dolaze Jedinstvo i Čapljina sl. dva domaća kola (vezana) ekipe koje su pobjedile u gostima već na otvaranju, Jedinstvo rastavilo Igman u gostima, Igman koji je nas namučio ovdje iako je bio 7x slabiji od nas, nismo mogli da to kapitaliziramo. Pokušaj naći krivca za to, jer ono što ja kažem bi danas svi navijači kojima sam pokvario atmosferu zanemarili da su imali na osnovu čega.
Plus govoriš da sam pesimista oko rezultata, a napadaš me što sam optimista oko gledalaca - a to dvoje obrnuto proporcionalni, izvini ako tebi smeta što ja govorim da nešto ne štima, ali ja mislim da ne bi trebali da čekamo da se desi njesra pa da rješavamo, prevencija mi je uvijek bila prvi izbor. Bolje spriječiti nego liječiti. Moje ti prognoze ignoriši, kad je ovakva igra, radije ću pogriješiti - a slaviti, nego oprati se da smo jaki, a nemamo ni za 40 minuta ravnopravne igre, protiv ovakve ekipe.
Još jednom moje isprike ako misliš da je ova igra danas, ona u prvom kolu, te ona u Livnu nešto što se kosi sa mojom pričom.