Smrdi tu nesto opasno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
rob do bagro je napisao/la:Kad nauci engleski mozda i dodje
zrinjski iz plej gud in first time ,d i tinkLily je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Kad nauci engleski mozda i dodje![]()
Kako mozes to reci.. On govori engleski ko' maternji..![]()
Aj tinks d rezultat iz open
Hehe koja je to budaletina.Ali pazi ista mu prica i ozbiljnost ko kad je i nasim novinarima davao izjave..Mogu misliti vec Kinezi govore jadnicak se odrekao svoje zemlje radi nasPrincipatus je napisao/la:Evo malo jos od starog selektora, Ciro sada laze i kineze.![]()
Kao on je napustio parlament (u Zagrebu) i reprezentaciju BIH iz razloga da bih bio u Kini i doveo njihovu ekipu do rezultata. Ne prica o tome da je izbjegao otkazu. Od 2:05 i jos jedan put od 2:50.
http://www.shenhuafc.com.cn/mediaDetail ... 045bd30070
Lud si, ne glupiras se!Stone Island je napisao/la:Možda će neki pomisliti da sam lud,da se glupiram ali ebo ja sebe ako s ovog profila ne piše Ćiro ili mu sin.cole-ch je napisao/la:Ciro kaze (citam) da ce Safet Susic selektor biti. Info je putem insajdera iz saveza dobio.
Safetu ce ovo biti kao kada bi mladi, ali nedovoljno dobar student-apsolvent politickih nauka dobio sansu u Nemackom Bundestagu da stazira (jedno, cca. 2 god)!![]()
Ja se nadam da Ciro nema pouzdanog insajdera u savezu, inace...
Izvini ali iznosis ne istine tako da kazem. Pred utakmicu s Danskom smo mi imali 12 bodova i sedam odigranih utakmica, Rumuni su bili prvi i bili su odigrali svih osam utakmica i imali su 14 bodova, Danci su bili drugi i imali 14 bodova i utakmicu na Kosevu, a Norvezani su bili cetvrti s 11 bodova i igrali kuci protiv Luxembourga. Iz ovoga prilozenog se vidi da nama nije trebala pomoc drugih reprezentacija, nego samo jedan pogodak da bi otisli na Euro 2004 u Portugalu.džakailibu je napisao/la:joj. samo da ne bude blaž! to je grozno!ali bi se moglo desiti. i ovo je rezultat priče o tome da ovaj baraž nije bio najveći uspjeh. A mislim da jeste jer smo cijelo vrijeme zavisili samo od sebe i naših rezultata dok su i protiv danske i protiv srbije i crne gore bili odlučujući rezultati drugih reprezenzacija.
Blaž slišković nam ne treba više- covjek je imao 4-godišnji manadt- DOSTA!!!!!
Principatus je napisao/la:Evo malo jos od starog selektora, Ciro sada laze i kineze.![]()
Kao on je napustio parlament (u Zagrebu) i reprezentaciju BIH iz razloga da bih bio u Kini i doveo njihovu ekipu do rezultata. Ne prica o tome da je izbjegao otkazu. Od 2:05 i jos jedan put od 2:50.
haha.. od Cire me nista ne iznenadjuje..EmirTM87 je napisao/la:Principatus je napisao/la:Evo malo jos od starog selektora, Ciro sada laze i kineze.![]()
yebo majku prdonja stari samo laze...ma nisu njega hrvati bezveze zvali ciro ****
EmirTM87 je napisao/la:Principatus je napisao/la:Evo malo jos od starog selektora, Ciro sada laze i kineze.![]()
yebo majku prdonja stari samo laze...ma nisu njega hrvati bezveze zvali ciro ****
ma slazem se...irfan41 je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:Principatus je napisao/la:Evo malo jos od starog selektora, Ciro sada laze i kineze.![]()
ma znao sam ja da je uvjek ovakav bio i i bice, ali boli njega briga sta govroe u hrvatskoj ili BH, on uziva u zivotu, ima harizmu, i to koristi i uvjek ce dobar zivot imati
hahahaha .. ciro nikad ne laze.Principatus je napisao/la:Evo malo jos od starog selektora, Ciro sada laze i kineze.![]()
samadhi je napisao/la:Prema dobro obavjestenim izvorima bliski Savezu BiH najozbiljniji kandidat za prazno mjesto selektora reprezentacije BiH je Chuck Norris. Chuck Norris je samo kratko na svome webbportalu http://www.chucknorris.chucknorris objavio da, citiram, "Nisam se odavno mariso al mislim da bih u NSBIH imao pune noge posla". Nijednom od clanova saveza nije palo na pamet da potvrde ili negiraju ovu Chuckovu izjavu ali potparol saveza Slavica Pletikoza nam je anonimno preko svog twittera potvrdila da u savezu trenutno vlada opsta sracka nakon ove izjave i da se vec narucuju specijalne maske za glavu koje bi, eventualno, mogle izdrzati prvi udar Chuckovog efektnog polukruznog u glavu.
Od Srecka Katanca nema nista,mogu samo da sanjaju,covjek je u Emiratima i ne misli da ide.Zivim u Sloveniji i znam,jedini slovenac bi mogao da bude Brane Oblak,a on je slab!roki_ze je napisao/la:samadhi je napisao/la:Prema dobro obavjestenim izvorima bliski Savezu BiH najozbiljniji kandidat za prazno mjesto selektora reprezentacije BiH je Chuck Norris. Chuck Norris je samo kratko na svome webbportalu http://www.chucknorris.chucknorris objavio da, citiram, "Nisam se odavno mariso al mislim da bih u NSBIH imao pune noge posla". Nijednom od clanova saveza nije palo na pamet da potvrde ili negiraju ovu Chuckovu izjavu ali potparol saveza Slavica Pletikoza nam je anonimno preko svog twittera potvrdila da u savezu trenutno vlada opsta sracka nakon ove izjave i da se vec narucuju specijalne maske za glavu koje bi, eventualno, mogle izdrzati prvi udar Chuckovog efektnog polukruznog u glavu.
Prije dva dana u javnost je procurila informacija kako će nogometni funkcioneri iz RS-a za selektora predložiti Ljupka Petrovića, trenera koji je sa Crvenom zvezdom osvojio naslov prvaka Evrope. Ipak, iako je i sam Petrović u izjavama za nekoliko medija potvrdio zainteresovanost za preuzimanje nogometne selekcije BiH, od člana Predsjedništva N/FSBiH Bogdana Čeke saznali smo kako sa ovim stručnjakom niko nije kontaktirao.
"Pročitao sam u medijima kako će on biti prijedlog iz RS-a, ali to nema veze sa istinom", kaže nam Čeko i dodaje kako će on, najvjerovatnije, predložiti Safeta Sušića.
"U ponedjeljak je sastanak na kojem će se iznijeti prijedlozi za selektora. Nećemo insistirati na tome da što prije imenujemo selektora, kako bismo barem uštedjeli još jednu platu. Uostalom, nigdje nam se ne žuri, jer je prva utakmica tek u martu", objašnjava Čeko i dodaje kako će se on truditi da BiH za selektora dobije neko provjereno ime.
"Moramo dobro razmisliti koga ćemo izabrati. Moramo dovesti nekoga čije će imenovanje imati smisla, jer BiH može otići na EP. Potreban nam je trener sa iskustvom i sa rezultatom", kaže Čeko, kojeg smo upitali znači li to da favorit igrača, navijača i novinara Sergej Barbarez neće biti ni predložen.
"Već sam rekao da RS neće biti protiv Barbareza ukoliko se svi slože oko toga. Međutim, nije razumno da sada on bude selektor, jer reprezentacija nije nešto na čemu se treba učiti. Postoji varijanta da on bude pomoćnik selektoru, ali to tek treba vidjeti. Nama je potreban čovjek koji može izgurati kvalifikacije i plasirati se na EP", smatra Čeko.
Na kraju pomenimo i to da će se u konkurenciji za selektora BiH naći i nekadašnji trener Slovenije Srečko Katanac, koji bi čak mogao biti i jedan od favorita za preuzimanje bh. selekcije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.