grozni su, muske svinje.BellaJuventina je napisao/la:Kako možete pričati tako o djevojkama, očito da niti jedan od vas paćenika nije imao djevojku.Stidite se !
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne, ja sam derpe, ajd sad zdra'o !BellaJuventina je napisao/la:Kako možete pričati tako o djevojkama, očito da niti jedan od vas paćenika nije imao djevojku.Stidite se !
nije ta, ali se druzi i sa njomEvolution87 je napisao/la:da se ta jaranica slucajno ne zove anisa?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja se stidim redovito, zovu me paDarajz, pika li se to?BellaJuventina je napisao/la:Kako možete pričati tako o djevojkama, očito da niti jedan od vas paćenika nije imao djevojku.Stidite se !

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Evolution87
- Kontakt:
e stvarno, stid i sram da nas bude!BellaJuventina je napisao/la:Kako možete pričati tako o djevojkama, očito da niti jedan od vas paćenika nije imao djevojku.Stidite se !

Bosniacum Lilium je napisao/la:nije ta, ali se druzi i sa njomEvolution87 je napisao/la:da se ta jaranica slucajno ne zove anisa?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Donnie Darko je napisao/la:Zelim ti puno srece u potrazi za pickom ovih dana. Trebat ce ti.Otelo je napisao/la:Vala da je Madison Ivy (valjda se vako pise) kad napuci usne ja je ne bi.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
divi komentar - open in new tab

Bas ima likova na ovom fb to je za ne povjerovati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ako tako ulijećeš djevojkama nije ni čudo što imaš ljubavnih problema.I ne samo ti nego i ostali sa ove teme za koje su žene samo seksualni objekti.iVar je napisao/la:Ja se stidim redovito, zovu me paDarajz, pika li se to?BellaJuventina je napisao/la:Kako možete pričati tako o djevojkama, očito da niti jedan od vas paćenika nije imao djevojku.Stidite se !
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo onaj džanki iz BTM 

ja ne kazem da sam takav, ali bezveze ti je prica. Kad me je jedna predatorka spopala poce mi raditi neke stvari za koje nisam ni znao da postoje. Danas su djevojke iste, nema tu puno razlike, bez ustrucavanja ti kaze sta hoce od tebeBellaJuventina je napisao/la:I ne samo ti nego i ostali sa ove teme za koje su žene samo seksualni objekti.

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 01 sep 2013, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Mora čovjek biti glavni kada stoji natpis zabranjeno pušenje a on drži nezapaljenu cigaru.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
jbt ovaj ko da je iz saobraćajne 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
onaj asotin haveriVar je napisao/la:jbt ovaj ko da je iz saobraćajne

ma 100% da sam ga viđ'o kod naše škole, ako nije generaciju il' dvije mlađi od nas evo glava 

-
- Kontakt:
jesteiVar je napisao/la:ma 100% da sam ga viđ'o kod naše škole, ako nije generaciju il' dvije mlađi od nas evo glava

Jok eto interesuje me kakva si u duši, de ne seri hljeba ti nego kako cu i gledat kad su polugoleBellaJuventina je napisao/la:Ako tako ulijećeš djevojkama nije ni čudo što imaš ljubavnih problema.I ne samo ti nego i ostali sa ove teme za koje su žene samo seksualni objekti.iVar je napisao/la:Ja se stidim redovito, zovu me paDarajz, pika li se to?BellaJuventina je napisao/la:Kako možete pričati tako o djevojkama, očito da niti jedan od vas paćenika nije imao djevojku.Stidite se !

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Sram vas bilo đubrad jedna, kako ste nemoralni, stavili curu što se naguzila. Zamislite da vam je to majka, sestra, kćerka, komšinica, rodica 

Trenutno korisnika/ca: alemsa, lol89, Rosicky, sarajevskiMarlboro i 98 gostiju.