PosudbaAggerYNWA je napisao/la:jel Moses dosao loan il transfer
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
[youtube][/youtube]
Ja bih samo još da dodam da mi nemamo igrače da bi igrali kontru. Nemamo brza krila, a Sturidge me tako nekad iznervira sa bespotrebnim driblinzima u čistim situacijama kada se treba osloboditi lopte. Ide to sada lahko, jer nema onog drugog što isto to voli raditi.
Baš me zanima šta će se desiti kada Suarez se vrati. Aspas sada samo doda loptu do Sturidga ili Cou, ali Suarez je ne da nikome. Toga se bojim.
Ja bih samo još da dodam da mi nemamo igrače da bi igrali kontru. Nemamo brza krila, a Sturidge me tako nekad iznervira sa bespotrebnim driblinzima u čistim situacijama kada se treba osloboditi lopte. Ide to sada lahko, jer nema onog drugog što isto to voli raditi.
Baš me zanima šta će se desiti kada Suarez se vrati. Aspas sada samo doda loptu do Sturidga ili Cou, ali Suarez je ne da nikome. Toga se bojim.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jes vala, Sturridge ne da lopte ko da je nije vidio u životu 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Bila je kontra jedna, ne znam ko mu je utrcavao, Henderson cini mi se, samo da je proturio loptu kroz noge Vidicu, bila bi mat pozicija,al on se odluci na laznjakCarlo je napisao/la:Jes vala, Sturridge ne da lopte ko da je nije vidio u životu
Ali eto, ko sto neko napisa, dok zabija ne zamjerim mu

Ja te volim, volim Željo..
- donCorleone1892
- Kontakt:
Našem članu foruma, Hendersonu je u glavi samo njegov miljenik i on većinu rada Brendana gleda kroz prizmu zvanu Jordan Henderson.
Izvini, ali tvoj miljenik danas nije bio nikakav, ko da si uveo 12-godišnjaka da igra pa se prepao. Ne zna uvezati dva pasa tjt. strah ga lopte, iole kad dodje fina pa je kusne u daleke redove Manchesterove zadnje linije. Pokazao se da je u rangu sa igračima kojima je vrhunac brilijacije utakmice protiv Notts-a, Norwicha, Swansea; ali o tom po tom
Liverpool je danas iskoristio tu slabost Manchestera te je na muke izvukao 3 boda. Ali hvala Bogu, kako tako pobjeda je odnešena.
Od igrača me je poziitivno najviše iznenadio mali Wisdom, nakon izlaska Glena. Njegovim ulaskom sam već vidio na tv-u rezultat od 1-1 ali pokazao se jako čvrst i stabilan štoper te je fino iznosio lopte nekoliko puta.
Izvini, ali tvoj miljenik danas nije bio nikakav, ko da si uveo 12-godišnjaka da igra pa se prepao. Ne zna uvezati dva pasa tjt. strah ga lopte, iole kad dodje fina pa je kusne u daleke redove Manchesterove zadnje linije. Pokazao se da je u rangu sa igračima kojima je vrhunac brilijacije utakmice protiv Notts-a, Norwicha, Swansea; ali o tom po tom

Liverpool je danas iskoristio tu slabost Manchestera te je na muke izvukao 3 boda. Ali hvala Bogu, kako tako pobjeda je odnešena.
Od igrača me je poziitivno najviše iznenadio mali Wisdom, nakon izlaska Glena. Njegovim ulaskom sam već vidio na tv-u rezultat od 1-1 ali pokazao se jako čvrst i stabilan štoper te je fino iznosio lopte nekoliko puta.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Izgleda da Sturridge ima neku laksu povredu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja bih samo da uložim džoker zamjeni forumaša, jer ja Hendersona danas nisam pohvalio niti hvalio, to su činili drugi.donCorleone1892 je napisao/la:Našem članu foruma, Hendersonu je u glavi samo njegov miljenik i on većinu rada Brendana gleda kroz prizmu zvanu Jordan Henderson.
Izvini, ali tvoj miljenik danas nije bio nikakav, ko da si uveo 12-godišnjaka da igra pa se prepao. Ne zna uvezati dva pasa tjt. strah ga lopte, iole kad dodje fina pa je kusne u daleke redove Manchesterove zadnje linije. Pokazao se da je u rangu sa igračima kojima je vrhunac brilijacije utakmice protiv Notts-a, Norwicha, Swansea; ali o tom po tom![]()
- donCorleone1892
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Daj ne seriHendo najbolji bio.

Jako zanimljivo od tebe Carlo

Ko te pita jesi ga ti hvalio, ovo je moje čisto mišljenje. Prva rečenica je za tebe vezana.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Henderson je danas odlicno odradio ono sto je od njega trazio Rodgers. On i Glen su odlicno zatvorili desnu stranu. Svi igraci su bili na visini zadatka, sve na celu sa Sefom.
Lijepo je vidjeti Liverpool na vrhu tabele, zanimaju me sada one silne statistike koje ste stavljali kada smo lose igrali. Mislim da ima zanimljivih statistkih podataka.
Lijepo je vidjeti Liverpool na vrhu tabele, zanimaju me sada one silne statistike koje ste stavljali kada smo lose igrali. Mislim da ima zanimljivih statistkih podataka.
Liverpool je jedini tim u historiji EPL-a koji je uspio sačuvati mrezu u prva tri kola a pri tome ostvariti 3 pobjede
With Spurs conceding today, Liverpool are the only team across all 4 divisions not to have conceded.
With Spurs conceding today, Liverpool are the only team across all 4 divisions not to have conceded.
- red devil88
- Kontakt:
teska pobjeda i sve cestitke sefu i igracim na zalaganju!
Ovako se igra kad ima konkurencija i to je ono sto krasi ovaj novi Liverpul.
Taktika odlicna i sreca sto zabismo gol. Svi su se borili mada jedini igrac koji se ne uklapa u sve ovo je Lukas. pa brate onoliko glupih i bespotrebnih faaula blizu sesnaesterca.... stvarno nemam rijeci. mora se popraviti jer ako se ne popravi mislim da ce Allen da ga zamijeni ili ce se ici po novog DMa.
Kako god odlicna takticka pobjeda, odbrana na nivou i timska igra odlicna.
Rodgers nadmudrio Moyesa i zatvorio sve prilaue do gola a ova 3 boda su na kraju najvaznija i daju ogroman psiholoski podsticaj za nastavak sezone.
Samo neka se ne opustaju i ne nafuraju sto bi se reklo u sto sumnjam jer se vidi napredak i velika ozbiljnost prema svakoj sitnici.
Znao sam da cemo bolje uci u novu sezonu ali da cemo nakon 3 kola biti prvi moras biti najveci optimista
Samo naprijed momci hladne glave!
Sturridge 25+ hladno ove sezone
YNWA
Ovako se igra kad ima konkurencija i to je ono sto krasi ovaj novi Liverpul.
Taktika odlicna i sreca sto zabismo gol. Svi su se borili mada jedini igrac koji se ne uklapa u sve ovo je Lukas. pa brate onoliko glupih i bespotrebnih faaula blizu sesnaesterca.... stvarno nemam rijeci. mora se popraviti jer ako se ne popravi mislim da ce Allen da ga zamijeni ili ce se ici po novog DMa.
Kako god odlicna takticka pobjeda, odbrana na nivou i timska igra odlicna.
Rodgers nadmudrio Moyesa i zatvorio sve prilaue do gola a ova 3 boda su na kraju najvaznija i daju ogroman psiholoski podsticaj za nastavak sezone.
Samo neka se ne opustaju i ne nafuraju sto bi se reklo u sto sumnjam jer se vidi napredak i velika ozbiljnost prema svakoj sitnici.
Znao sam da cemo bolje uci u novu sezonu ali da cemo nakon 3 kola biti prvi moras biti najveci optimista

Samo naprijed momci hladne glave!
Sturridge 25+ hladno ove sezone

YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Rekli su da Sturidge nije igrac za 10+ golova po sezoni i bili su u pravu.On je igrac za 10+ golova po polusezoni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Glen Johnson @glen_johnson 7m
Thanks for all the nice messages. My ankle feels bad at the mo but i have a scan tom morning. So fingers crossed!

Thanks for all the nice messages. My ankle feels bad at the mo but i have a scan tom morning. So fingers crossed!

- BeyKopites
- Kontakt:
MOTM za mene je Glen Johnson - frajer je prekucao danas i nadam se da nije teže povrijeđen.Spasio je 2 čista gola, zatvorio svoju stranu fenomenalno, naravno sudjelovao i u napadu i iznudio 2-3 pametna faula iz pozicije za centaršut...I ono kad se povrijedio spasio je strašan prodor Evre.
Skrtel odigrao bolje od Aggera, tako su me nervirali neki postovi ovdje koji toliko omalovažavaju Skrtela kao da je na nivou Poulsena ili Koncheskog jbt.Istina da je pao u formi i možda nije fit za ovaj sistem al' je i dalje "babuka" za Wisdoma i Kellya.On će najvjerovatnije otići a i suludo bi ga bilo držati na klupi pored Sakhoa i Tourea, ovo mu je vjerovatno bila jedna od posljednjih utakmica za Liverpool
Za utakmicu se nema reći nešto što već nije rečeno, taktički smo nadmudrili United i nismo se panično već veoma racionalno branili...Sreća pa je i United danas bio zaista loš tako da se kontrola mogla lakše uspostaviti.
Next step - Swansea i Soton, gledajući formu realno bi bilo uzeti 6 bodova iz ove 2 utakmice ali ja mislim da će biti 4 boda, pa i to je zadovoljavajuće
Skrtel odigrao bolje od Aggera, tako su me nervirali neki postovi ovdje koji toliko omalovažavaju Skrtela kao da je na nivou Poulsena ili Koncheskog jbt.Istina da je pao u formi i možda nije fit za ovaj sistem al' je i dalje "babuka" za Wisdoma i Kellya.On će najvjerovatnije otići a i suludo bi ga bilo držati na klupi pored Sakhoa i Tourea, ovo mu je vjerovatno bila jedna od posljednjih utakmica za Liverpool

Za utakmicu se nema reći nešto što već nije rečeno, taktički smo nadmudrili United i nismo se panično već veoma racionalno branili...Sreća pa je i United danas bio zaista loš tako da se kontrola mogla lakše uspostaviti.
Next step - Swansea i Soton, gledajući formu realno bi bilo uzeti 6 bodova iz ove 2 utakmice ali ja mislim da će biti 4 boda, pa i to je zadovoljavajuće

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Za mene su najbolji bili Lucas i Gerrard kao 2 zadnja vezna, odigrali su baš za svaku pohvalu 

Walk on, with hope in your hearts.
Ja bih opet napisao da ti boluješ od opasne bolesti Hendersomanije. Doći nakon više od mjesec dana i četiri odigrane utakmice, četiri pobjede, predzadnjeg dana transfer roka, prvog mjesta i šta sve ne, samo da bi spomenuo mene. To je već opsjednutost Hendersonom.Ko te pita jesi ga ti hvalio, ovo je moje čisto mišljenje. Prva rečenica je za tebe vezana.