Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2009, 19:31

Aj tink the English man will be new Selektor :mrgreen: :mrgreen:

Smrdi tu nesto opasno :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 dec 2009, 19:32

Kad nauci engleski mozda i dodje :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 19 dec 2009, 19:41

rob do bagro je napisao/la:Kad nauci engleski mozda i dodje :lol:
:o
Kako mozes to reci.. On govori engleski ko' maternji.. ;)
Aj tinks d rezultat iz open :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 dec 2009, 19:54

Lily je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Kad nauci engleski mozda i dodje :lol:
:o
Kako mozes to reci.. On govori engleski ko' maternji.. ;)
Aj tinks d rezultat iz open :D
zrinjski iz plej gud in first time ,d i tink
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2009, 20:23

Slisko je blizu da budem izabran za selektora kaze tisti ga to sto se nismo uspjeli kvalifikovati....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 19 dec 2009, 20:31

joj. samo da ne bude blaž! to je grozno!ali bi se moglo desiti. i ovo je rezultat priče o tome da ovaj baraž nije bio najveći uspjeh. A mislim da jeste jer smo cijelo vrijeme zavisili samo od sebe i naših rezultata dok su i protiv danske i protiv srbije i crne gore bili odlučujući rezultati drugih reprezenzacija.
Blaž slišković nam ne treba više- covjek je imao 4-godišnji manadt- DOSTA!!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 19 dec 2009, 23:36

Kako god sagledas najbolji je Barba jer za njega sam siguran da bi dao sebe za reprezentaciju i koliko god je drugima stalo do repke njemu je 3 puta vise.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 dec 2009, 01:08

Evo malo jos od starog selektora, Ciro sada laze i kineze. :mrgreen:
Kao on je napustio parlament (u Zagrebu) i reprezentaciju BIH iz razloga da bih bio u Kini i doveo njihovu ekipu do rezultata. Ne prica o tome da je izbjegao otkazu. Od 2:05 i jos jedan put od 2:50.

http://www.shenhuafc.com.cn/mediaDetail ... 045bd30070
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 20 dec 2009, 01:25

Principatus je napisao/la:Evo malo jos od starog selektora, Ciro sada laze i kineze. :mrgreen:
Kao on je napustio parlament (u Zagrebu) i reprezentaciju BIH iz razloga da bih bio u Kini i doveo njihovu ekipu do rezultata. Ne prica o tome da je izbjegao otkazu. Od 2:05 i jos jedan put od 2:50.

Hehe koja je to budaletina.Ali pazi ista mu prica i ozbiljnost ko kad je i nasim novinarima davao izjave..Mogu misliti vec Kinezi govore jadnicak se odrekao svoje zemlje radi nas :mrgreen:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 dec 2009, 02:17

Stone Island je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ciro kaze (citam) da ce Safet Susic selektor biti. Info je putem insajdera iz saveza dobio.

Safetu ce ovo biti kao kada bi mladi, ali nedovoljno dobar student-apsolvent politickih nauka dobio sansu u Nemackom Bundestagu da stazira (jedno, cca. 2 god)! :?

Ja se nadam da Ciro nema pouzdanog insajdera u savezu, inace...
Možda će neki pomisliti da sam lud,da se glupiram ali ebo ja sebe ako s ovog profila ne piše Ćiro ili mu sin.
Lud si, ne glupiras se!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 dec 2009, 02:39

džakailibu je napisao/la:joj. samo da ne bude blaž! to je grozno!ali bi se moglo desiti. i ovo je rezultat priče o tome da ovaj baraž nije bio najveći uspjeh. A mislim da jeste jer smo cijelo vrijeme zavisili samo od sebe i naših rezultata dok su i protiv danske i protiv srbije i crne gore bili odlučujući rezultati drugih reprezenzacija.
Blaž slišković nam ne treba više- covjek je imao 4-godišnji manadt- DOSTA!!!!!
Izvini ali iznosis ne istine tako da kazem. Pred utakmicu s Danskom smo mi imali 12 bodova i sedam odigranih utakmica, Rumuni su bili prvi i bili su odigrali svih osam utakmica i imali su 14 bodova, Danci su bili drugi i imali 14 bodova i utakmicu na Kosevu, a Norvezani su bili cetvrti s 11 bodova i igrali kuci protiv Luxembourga. Iz ovoga prilozenog se vidi da nama nije trebala pomoc drugih reprezentacija, nego samo jedan pogodak da bi otisli na Euro 2004 u Portugalu.

Za kvalifikacije gdje smo bili u grupi s SCG i Spanijom, kolo prije kraja, SCG je imala 19 bodova, Spanija je imala 17 bodova, a mi smo imali 16 bodova. Spanija je u posljednjem kolu igrala u San Marinu i dobili su bili tu utakmicu i imali su 20 bodova, dok bi mi pobjedom bili izjednaceni s reprezentacijom SCG i isli bi u baraz iz tog razloga sto bi bili bolji u medjusobni duelima. Utakmica u Sarajevu je zavrsena rezultatom 0-0, i da smo pobjedili u Beogradu mi bi bili drugi.

Ni sam ni ja licno za Blaza Sliskovica, no imam osjecaja da neki ljudi umanjuju njegove rezultate koji su bili zaista odlicni za nase prilike, mislim na ova dva mandata gdje su neke nijanse odlucivale ko ce ici dalje, znaci kvalifikacije za Euro 2004 i SP 2006. U ta dva mandata su nas jedino Rumunija na Kosevu uspjela nadigrati i pobjediti rezultatom 3-0, i Belgija u Birselu kada su pobjedili s 4-1.

Moj izbor je Sergej Barbarez iz vise razloga no to cu nekom drugom prilikom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 20 dec 2009, 14:25

divan primjer tolerancije. covjek umjesto da kaže da lažem on kaže da iznosim neistine. svaka čast. nemam vremena ali ni volje da prebiram po rezultatima- znam samo da ni jedne te kvalifikacije nismo odigrali na nivou ovih posljednjim. U ovim posljednjim smo pokazivali od pšočetka da imamo glavu i rep što je već i del bosque primjetio poslije prve utakmice. ako nista rezultat govori za sebe-spomenuo si neke pa cu i ja protiv norveske u oslu 2-0 za norvezane - ono sto je najbitnije jestre da je ta repka igrala poprilično anemično za bolićem u špicu- jedva da smo tri gola dali nekome. Također hajde da gledamo završetak kvalifikacija- ovo je prvi put da smo zauzeli drugo mjesto. prije toga jednom 3 i nerješeno danske nam je omogučilo sjajno 4 mjesto.Hoću da kažem da nam se u tim kvalifikacijama otvorila šansa itd, itd Milsim da baka je puno manji kalibar stručnjaka nego sto rezultati i šanse koje smo imali pokazuju.. hajmo se malo sjetiti igraca kalibra jakirevic koji su igrali sa bakom. Mislim da bi baka bio odlično rješenje ali za kriminalce u savezu. I to je najgore rješenje. ja bi brije Tulića stvavio nego vratio baku
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 20 dec 2009, 14:49

Principatus je napisao/la:Evo malo jos od starog selektora, Ciro sada laze i kineze. :mrgreen:

yebo majku prdonja stari samo laze...ma nisu njega hrvati bezveze zvali ciro **** :D

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 dec 2009, 14:55

EmirTM87 je napisao/la:

yebo majku prdonja stari samo laze...ma nisu njega hrvati bezveze zvali ciro **** :D
haha.. od Cire me nista ne iznenadjuje.. 8-)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 20 dec 2009, 15:27

EmirTM87 je napisao/la:

ma znao sam ja da je uvjek ovakav bio i i bice, ali boli njega briga sta govroe u hrvatskoj ili BH, on uziva u zivotu, ima harizmu, i to koristi i uvjek ce dobar zivot imati
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 20 dec 2009, 15:37

irfan41 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:

ma znao sam ja da je uvjek ovakav bio i i bice, ali boli njega briga sta govroe u hrvatskoj ili BH, on uziva u zivotu, ima harizmu, i to koristi i uvjek ce dobar zivot imati
ma slazem se... :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 dec 2009, 16:08

hahahaha .. ciro nikad ne laze. :mrgreen: nemojte tako. :mrgreen:

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 20 dec 2009, 19:29

Prema dobro obavjestenim izvorima bliski Savezu BiH najozbiljniji kandidat za prazno mjesto selektora reprezentacije BiH je Chuck Norris. Chuck Norris je samo kratko na svome webbportalu http://www.chucknorris.chucknorris objavio da, citiram, "Nisam se odavno mariso al mislim da bih u NSBIH imao pune noge posla". Nijednom od clanova saveza nije palo na pamet da potvrde ili negiraju ovu Chuckovu izjavu ali potparol saveza Slavica Pletikoza nam je anonimno preko svog twittera potvrdila da u savezu trenutno vlada opsta sracka nakon ove izjave i da se vec narucuju specijalne maske za glavu koje bi, eventualno, mogle izdrzati prvi udar Chuckovog efektnog polukruznog u glavu.

roki_ze
Kontakt:

Post Postao/la roki_ze » 20 dec 2009, 20:35

samadhi je napisao/la:Prema dobro obavjestenim izvorima bliski Savezu BiH najozbiljniji kandidat za prazno mjesto selektora reprezentacije BiH je Chuck Norris. Chuck Norris je samo kratko na svome webbportalu http://www.chucknorris.chucknorris objavio da, citiram, "Nisam se odavno mariso al mislim da bih u NSBIH imao pune noge posla". Nijednom od clanova saveza nije palo na pamet da potvrde ili negiraju ovu Chuckovu izjavu ali potparol saveza Slavica Pletikoza nam je anonimno preko svog twittera potvrdila da u savezu trenutno vlada opsta sracka nakon ove izjave i da se vec narucuju specijalne maske za glavu koje bi, eventualno, mogle izdrzati prvi udar Chuckovog efektnog polukruznog u glavu.

Prije dva dana u javnost je procurila informacija kako će nogometni funkcioneri iz RS-a za selektora predložiti Ljupka Petrovića, trenera koji je sa Crvenom zvezdom osvojio naslov prvaka Evrope. Ipak, iako je i sam Petrović u izjavama za nekoliko medija potvrdio zainteresovanost za preuzimanje nogometne selekcije BiH, od člana Predsjedništva N/FSBiH Bogdana Čeke saznali smo kako sa ovim stručnjakom niko nije kontaktirao.
"Pročitao sam u medijima kako će on biti prijedlog iz RS-a, ali to nema veze sa istinom", kaže nam Čeko i dodaje kako će on, najvjerovatnije, predložiti Safeta Sušića.
"U ponedjeljak je sastanak na kojem će se iznijeti prijedlozi za selektora. Nećemo insistirati na tome da što prije imenujemo selektora, kako bismo barem uštedjeli još jednu platu. Uostalom, nigdje nam se ne žuri, jer je prva utakmica tek u martu", objašnjava Čeko i dodaje kako će se on truditi da BiH za selektora dobije neko provjereno ime.
"Moramo dobro razmisliti koga ćemo izabrati. Moramo dovesti nekoga čije će imenovanje imati smisla, jer BiH može otići na EP. Potreban nam je trener sa iskustvom i sa rezultatom", kaže Čeko, kojeg smo upitali znači li to da favorit igrača, navijača i novinara Sergej Barbarez neće biti ni predložen.
"Već sam rekao da RS neće biti protiv Barbareza ukoliko se svi slože oko toga. Međutim, nije razumno da sada on bude selektor, jer reprezentacija nije nešto na čemu se treba učiti. Postoji varijanta da on bude pomoćnik selektoru, ali to tek treba vidjeti. Nama je potreban čovjek koji može izgurati kvalifikacije i plasirati se na EP", smatra Čeko.
Na kraju pomenimo i to da će se u konkurenciji za selektora BiH naći i nekadašnji trener Slovenije Srečko Katanac, koji bi čak mogao biti i jedan od favorita za preuzimanje bh. selekcije.
jedna i jedina bih

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 20 dec 2009, 20:43

roki_ze je napisao/la:
samadhi je napisao/la:Prema dobro obavjestenim izvorima bliski Savezu BiH najozbiljniji kandidat za prazno mjesto selektora reprezentacije BiH je Chuck Norris. Chuck Norris je samo kratko na svome webbportalu http://www.chucknorris.chucknorris objavio da, citiram, "Nisam se odavno mariso al mislim da bih u NSBIH imao pune noge posla". Nijednom od clanova saveza nije palo na pamet da potvrde ili negiraju ovu Chuckovu izjavu ali potparol saveza Slavica Pletikoza nam je anonimno preko svog twittera potvrdila da u savezu trenutno vlada opsta sracka nakon ove izjave i da se vec narucuju specijalne maske za glavu koje bi, eventualno, mogle izdrzati prvi udar Chuckovog efektnog polukruznog u glavu.

Prije dva dana u javnost je procurila informacija kako će nogometni funkcioneri iz RS-a za selektora predložiti Ljupka Petrovića, trenera koji je sa Crvenom zvezdom osvojio naslov prvaka Evrope. Ipak, iako je i sam Petrović u izjavama za nekoliko medija potvrdio zainteresovanost za preuzimanje nogometne selekcije BiH, od člana Predsjedništva N/FSBiH Bogdana Čeke saznali smo kako sa ovim stručnjakom niko nije kontaktirao.
"Pročitao sam u medijima kako će on biti prijedlog iz RS-a, ali to nema veze sa istinom", kaže nam Čeko i dodaje kako će on, najvjerovatnije, predložiti Safeta Sušića.
"U ponedjeljak je sastanak na kojem će se iznijeti prijedlozi za selektora. Nećemo insistirati na tome da što prije imenujemo selektora, kako bismo barem uštedjeli još jednu platu. Uostalom, nigdje nam se ne žuri, jer je prva utakmica tek u martu", objašnjava Čeko i dodaje kako će se on truditi da BiH za selektora dobije neko provjereno ime.
"Moramo dobro razmisliti koga ćemo izabrati. Moramo dovesti nekoga čije će imenovanje imati smisla, jer BiH može otići na EP. Potreban nam je trener sa iskustvom i sa rezultatom", kaže Čeko, kojeg smo upitali znači li to da favorit igrača, navijača i novinara Sergej Barbarez neće biti ni predložen.
"Već sam rekao da RS neće biti protiv Barbareza ukoliko se svi slože oko toga. Međutim, nije razumno da sada on bude selektor, jer reprezentacija nije nešto na čemu se treba učiti. Postoji varijanta da on bude pomoćnik selektoru, ali to tek treba vidjeti. Nama je potreban čovjek koji može izgurati kvalifikacije i plasirati se na EP", smatra Čeko.
Na kraju pomenimo i to da će se u konkurenciji za selektora BiH naći i nekadašnji trener Slovenije Srečko Katanac, koji bi čak mogao biti i jedan od favorita za preuzimanje bh. selekcije.
Od Srecka Katanca nema nista,mogu samo da sanjaju,covjek je u Emiratima i ne misli da ide.Zivim u Sloveniji i znam,jedini slovenac bi mogao da bude Brane Oblak,a on je slab!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.