David Moyes: "From what I saw today, I'm more than happy with what I've got...I wouldn't be worried if I didn't add".
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Mojo Jojo ga ispusi na Anfieldu.Young u stilu mrtve krave dominirao sredom.Pozdrav dobar otpor ste pruzili
"You'll Never Walk Alone"
ne znam jesmo mi gledali istu tekmu, ali žalosno je gledat Clevsa kad se sva njegova igra svodila na dodavanje igraču do sebe (vraćanje lopte) , nema muda dati duži pas a umjesto njega to je pokušavao Vidić eej...
a Young za mene nikad nebi imao mjesta u sastavu prije Nanija...
a Young za mene nikad nebi imao mjesta u sastavu prije Nanija...
Zadnja izmjena: nyxem, dana/u 01 sep 2013, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
” Your job now is to stand by the new manager ” - SIR ALEX FERGUSON
Ovako je rekao Fergie, i bio je upravu. Ovo nije klub gdje se treneri mijenjaju kao carape, znamo ih dosta danas, gdje se u sezoni zamijeni nekoliko trenera. Moyes ima punu podrsku kluba i navijaca siguran sam, ova igra danas i nije bila uopste toliko losa kao sto su pojedinci jedva docekali kiks pa da razvezu zvalje. Rooney mu se povrijedio tik pred utakmicu, desnog beka nema, Kagawa mu je povrijedjen, Young (koji je i dao danas pobjedu Liverpoolu) mora igrati od prve... Ja uopste nisam toliko nezadovoljan igrom, nimalo bajno ali uopste ne toliko gadno kako moroni zele predstaviti.
@RtoX
Hvala, svidio se i nama autobus.
Ovako je rekao Fergie, i bio je upravu. Ovo nije klub gdje se treneri mijenjaju kao carape, znamo ih dosta danas, gdje se u sezoni zamijeni nekoliko trenera. Moyes ima punu podrsku kluba i navijaca siguran sam, ova igra danas i nije bila uopste toliko losa kao sto su pojedinci jedva docekali kiks pa da razvezu zvalje. Rooney mu se povrijedio tik pred utakmicu, desnog beka nema, Kagawa mu je povrijedjen, Young (koji je i dao danas pobjedu Liverpoolu) mora igrati od prve... Ja uopste nisam toliko nezadovoljan igrom, nimalo bajno ali uopste ne toliko gadno kako moroni zele predstaviti.
@RtoX
Hvala, svidio se i nama autobus.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Eto Moyes je rekao da je zadovoljan igrom i igracima te da se nece previse zabrinuti ako nikog ne dovede.
Place mi se. Zar je moguce da nikog dovesti necemo. Al nema veze ima iskusni starac koji pravi greske ko junior.
Place mi se. Zar je moguce da nikog dovesti necemo. Al nema veze ima iskusni starac koji pravi greske ko junior.
ne, moyes je odlican trener, samo na stetu uniteda odlican po protivnicke ekipe, to mu govore strasne velike utakmice u evertonu, nije valjda da stvarno mislis kako ce ovaj biti novi ferguson?DukeOfWellington je napisao/la:LenBias je napisao/la:sad se vidi ko je i sta je bio ferguson, ovaj pokusaj trenera je jednostavno jadan![]()
I SAF je izgubio desetine utakmica protiv Liverpoola uz puno lošiju igru od ove danas. Al tebi je ovaj poraz svejedno dovoljan da mudro zaključiš da je Moyes jadan. Bravo.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@Rio, jel imas ti kakav dokaz za tu pricu o Kagawinoj nespremnosti il je to tvoja teorija koju toliko forsiras?
" onclick="window.open(this.href);return false;
I Bolt zna šta nam treba..
I Bolt zna šta nam treba..

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Što bi morao da bude novi Ferguson? Ne postoji tamo negdje novi Ferguson i ne treba ga ni tražiti. Ja smatram da je on najbolja zamjena za SAF-a i to je i sam SAF potvrdio. Toliko o tome.LenBias je napisao/la: ne, moyes je odlican trener, samo na stetu uniteda odlican po protivnicke ekipe, to mu govore strasne velike utakmice u evertonu, nije valjda da stvarno mislis kako ce ovaj biti novi ferguson?
On u Evertonu nije igrao strašne velike utakmice jer se Everton za njegovog mandata ni po čemu nije mogao porediti sa ta četiri kluba na koja ti aludiraš. Everton je finansijski toliko grohn'o da je pravo čudo da uopšte igra u PL, a sa Moyesom ne samo da je igrao PL nego je uglavnom završavao u gornjem dijelu tabele, što je strogi maksimum koji se mogao izvući sa tim klubom. Ovaj Everton nije Everton od nekad.
- billythekid
- Kontakt:
a jel moguce rooney88 al ruku na srce da svi zivi onog flopinu janga ne mogu smislit organski,da u mnogim jacim klubovima taj usljo nebi mogao primirisat,e haj onda kako da sira masa shvati sta taj negro uopce radi u nasem timu i kako je moguce da je jos tu
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!

Bili smo sretni sto smo zivjeli u eri kada je on bio trener!
Moyes nesto mora donijeti, nista do sada nisam vidio, a znam da može!
In Moyes we trust!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Je da smo izgubili ali to nije razlog da pljujemo po Moyesu, čovjek je tek došao u klub i iza sebe ima 2 derbija, nije kiks izgubiti na Anfieldu. Samo glavu gore, vratit će se Wayne, Kagawa doći će vjerojatno i Fellaini. Smirite se, i ja sam ljut nakon poraza ali dignut ćemo se.
GGMU
GGMU
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- billythekid
- Kontakt:
Kako druze moj "sutra" napasti jednog Bajerna sa njim i Kleverlijem,kako napasti Dortmund,Real sta ocekivati u evropi
svi vidimo da nam trebaju pojacanja,a sto klub ne reaguje
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
- red devil88
- Kontakt:
Ja ne znam za vas ali mene je ovo dana bolilo dok sam gledao ovak United ni u jednom trenutku nisam imao osjecaj da mozemo dati gol a kami doci do pobjede. Ja cjenim sve sto je Giggs uradio za klub ali in samo na stetu kluba igra dalje fudbal svi su toga svjesni samo Moyes izgleda nije.
Jos jadnija je prica da nam ne treba niko novi jer ova sredina nema sanse protiv iole jace ekipe svi nas nadtrce i izdominiraju.
Mi trenutno osim Rooneya i Kagaw nemamo igraca koji ce dati Rvp-u loptu da bi ovaj zabio.
Ovo stvarno boli ali hajde ja se uvijek nadam boljem .
Jos jadnija je prica da nam ne treba niko novi jer ova sredina nema sanse protiv iole jace ekipe svi nas nadtrce i izdominiraju.
Mi trenutno osim Rooneya i Kagaw nemamo igraca koji ce dati Rvp-u loptu da bi ovaj zabio.
Glory Glory Man United !!! 

red devil88 je napisao/la:Ja ne znam za vas ali mene je ovo dana bolilo dok sam gledao ovak United ni u jednom trenutku nisam imao osjecaj da mozemo dati gol a kami doci do pobjede. Ja cjenim sve sto je Giggs uradio za klub ali in samo na stetu kluba igra dalje fudbal svi su toga svjesni samo Moyes izgleda nije.
Zadnja izmjena: EBSCO, dana/u 01 sep 2013, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
And we lost... We used to have slow start in the past. Let's hope Woodward appears before the end of transfer window!

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Trebamo ih s nekim Herrerom napast, jel tako?billythekid je napisao/la:Kako druze moj "sutra" napasti jednog Bajerna sa njim i Kleverlijem,kako napasti Dortmund,Real sta ocekivati u evropi
S Cleverleyjem smo prošle godine bili bolji od tog Reala dok nas nije presjekla poznata sudijska odluka. Toliko o tome.
-
- Kontakt:
*navikli smo pobjeđivati i ako ne pobjedimo to je maltene ravno porazu
*sport je ponekad vrlo nepredvidljiv
*liverpool je zabio iz jedinog pravog, ako je to uopće i bio pravi udarac prema golu
*prvo poluvrijeme je bilo užasno, nit želje nit kreacije
*drugo poluvrijeme je bilo puno puno bolje, ne možete reći da želje nije bilo, da se momci nisu trudili, nije išlo nikako, nebi bilo na odmet malo više kreacije
*sigurno ste primjetili da je svaka mrtva lopta bila u nogama protivnika
*sudac je priča za sebe, čovjek nema osjećaja za sport zvan nogomet, prekršaj igrača liverpoola, a on svira kontra i našem daje žuti karton, ovo nije nikakvo izvlačenje na suca
*nevjerojatno je kako se nakon poraza odjednom pojave sve školovani menadžeri, treneri i pomoćni treneri
*neki ne vole neke igrače i smatraju kako im nije mjesto u prvih 11 ili u Unitedu općenito, realno je da te igrače imamo i neće otići preko noći kao što bi mnogi htjeli
*u utakmicama koje dolaze će sigurno doći do nekih igračkih promjena u momčadi
*ništa nije gotovo, izgubljeno, a i da je nije kraj svijeta
*ako vas toliko smeta ko igra, kako igra, tko vodi United onda trebate provjeriti sami sa sobom da li volite, navijate za United ili ne, simple as that
*sport je ponekad vrlo nepredvidljiv
*liverpool je zabio iz jedinog pravog, ako je to uopće i bio pravi udarac prema golu
*prvo poluvrijeme je bilo užasno, nit želje nit kreacije
*drugo poluvrijeme je bilo puno puno bolje, ne možete reći da želje nije bilo, da se momci nisu trudili, nije išlo nikako, nebi bilo na odmet malo više kreacije
*sigurno ste primjetili da je svaka mrtva lopta bila u nogama protivnika
*sudac je priča za sebe, čovjek nema osjećaja za sport zvan nogomet, prekršaj igrača liverpoola, a on svira kontra i našem daje žuti karton, ovo nije nikakvo izvlačenje na suca
*nevjerojatno je kako se nakon poraza odjednom pojave sve školovani menadžeri, treneri i pomoćni treneri
*neki ne vole neke igrače i smatraju kako im nije mjesto u prvih 11 ili u Unitedu općenito, realno je da te igrače imamo i neće otići preko noći kao što bi mnogi htjeli
*u utakmicama koje dolaze će sigurno doći do nekih igračkih promjena u momčadi
*ništa nije gotovo, izgubljeno, a i da je nije kraj svijeta
*ako vas toliko smeta ko igra, kako igra, tko vodi United onda trebate provjeriti sami sa sobom da li volite, navijate za United ili ne, simple as that
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
SLAŽEM SE DA JE NISKO! TREBO GA JE PLJUNUT, A NE UVRIJEDIT!Narin je napisao/la:Gerrardu oni vrijedjanje nije trebalo..Nisko za njega..
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- billythekid
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Trebamo ih s nekim Herrerom napast, jel tako?billythekid je napisao/la:Kako druze moj "sutra" napasti jednog Bajerna sa njim i Kleverlijem,kako napasti Dortmund,Real sta ocekivati u evropi
S Cleverleyjem smo prošle godine bili bolji od tog Reala dok nas nije presjekla poznata sudijska odluka. Toliko o tome.
dragi moj prika,haj kazi ti meni nakon sto odgledas mec dortmunda sa gundoganom,ili ti ga bajerna sa svojim vezistima,isca,ozila,iniestu xavia kako te brate nije stid hvaliti momka koji jedino sto uradi jes vrati loptu nazad il eventualno naprijed svom igracu ako ga niko ne pokriva u prostoru od 3 do 4 metra.Jeli ti znas uopce kakav je mali Herrera,ili recimo Munijain.jesil ti svjestan sta su mata i hazard svojim potpisima donijeli celziju,i oni pored toga dovode jos jednog majstora koji je bara bara snjim mislim na Williana.Ja buraz meceve uniteda gledam na lexilijumima,da me ne shvatis pogresno volim ga vise od repke,ali iskren ssam i ako uzimamo titule nije to to,a pogotovo sada bez alexa to nece biti to
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.