Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

KiaKaha
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la KiaKaha » 01 sep 2013, 16:40

Narin je napisao/la:
KiaKaha je napisao/la:Kako su pojedinci ovde smijesni :o Eto Fergie je u prvoj sezoni izdominirao sve :lol: Pa svaka velika prica,pocinje sa nerviranjem,sa laganim sklapanjem novog sistema,sa razumijevanjem navijaca,tako i uprave.Dajte covjeku 2-3 sezone,da stavi svoj trejdmark na ekipu.Ja jednostavno,bolje izbora,za nasljednika,ne vidim od Davida,ako govorimo o nasljedniku koji ne bi trebao biti prolaznik.Nije UTD klub,koji bi trebao mijenjat menadzera kao ovi plasticni klubovi.

UTD je institucija! ;)
United je bio prosječan klup,a ne prvak engleske koji je prošle sezone sve izdominirao,kada je Ferguson preuzeo tim,tako da mani se te priče.
Moyes me samo iznervirao danas selekcijom igrača i pričom kako je zadovoljan timom,a svi znamo da United rijetko kada ima sve igrače na raspolaganju..Da su zdravi Kagawa,Rooney,Rafael,i Nani 100% spreman,vjerovatno ne bi bila ovakva postava,tako da neko bi stvarno trebao doći.
Trebas uzet u obzir,da je tim prosle godine vodio Ferguson 8-) Po imenima ste 4 ili 5 ekipa lige,Ferguson je uvijek izvlacio 120% od ekipe koju ima,bas kao i Wenger...
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 sep 2013, 16:40

FCUM je napisao/la:evo trener atletic bilbao rekao da herera ostaje znaci felaini nam dolazi :cry:
Nada zadnja umire.
Keep walking.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 sep 2013, 16:43

This is how it feels to be City..
This is how it feels to be small..
This is how it feels when your team wins nothing at all!

Također bih pohvalio Valenciju,odlično je igrao,pogotovo je bio ažuran u napadu,bio sam se prepao da će Smalling igrati desnog beka,ali Tony je to dosta dobro uradio,po mom mišljenju..Sterling nije mogao disati pored njega..
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 01 sep 2013, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 sep 2013, 16:44

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 sep 2013, 16:45

Henderson je napisao/la:slika
Tako je druze, pozdrav za MoR-a koji se izgleda zavukao u mišiju rupu
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 01 sep 2013, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 sep 2013, 16:45

Problem Uniteda je bio protok lopte.
Cleverly je bio očajan, usporio je igru prema naprijed do maksimuma, svaki put kad je primio dodao je unazad ili je sa loptom krenuo unazad. Carrick solidan, od njega se to ni ne očekuje.
Bez bržeg protoka lopte ne mogu ni krila doći do izražaja jer ih duplaju igrači Liverpoola koji se stignu vratiti.
I sami ste mogli primjetiti da se samo jednom ili dva puta desilo da je nazad 4-5 igrača Liverpoola,u ostalim slučajevima ih je bilo najmanje 8.
Pored toga i Evra se slabo priključivao u napadu, vidjeli ste da koliko je bila opasnija strana sa Nanijem i Valenciom od lijeve strane.
Još jedna greška, po meni, je što je izvadio Younga koji je u tom trenutku bio najagilniji.
Giggs je igrač za posljednih 20-ak minuta, nikako za prvih 70.
Rooney fali, više nego očigledno.

Šta je sa Kagawom ? Nepravedno zapostavljen, po meni je bolji igrač od Cleverlya.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 01 sep 2013, 16:47

Na poluvremenu mi nestade struje, al' izgleda da ništa značajno nisam propustio. U prvom poluvremenu Liverpool osim gola ništa značajnije nije napravio, ali džaba kad ni United nije bio puno bolji. Kako pročitah, ni u drugom nije bilo nešto drugačije. Uostalom, who cares za igru kad ljudi uzeše tri boda.

Inače, ne sekiram se ja za United, doći će to sve na svoje, dok prođe ovaj malo teži period, ali je ovo danas Moyesov poraz, 100%. Ni kod Fergusona počeci sezone nikad nisu bili jaki, bodovi su se gubili i kod slabijih protivnika, tako da se sa te strane ne sekiram previše, ali mi je krivo kad se ovako izgubi.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 sep 2013, 16:47

ceze je napisao/la:Još jedna greška, po meni, je što je izvadio Younga koji je u tom trenutku bio najagilniji.
Ashley je van forme i danas mu nista nije islo kako treba, da bogdom nije nikako ni ulazio u igru :twisted:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 16:48

Ja sam druze gledao onaj United koji je milina bilo gledati,sa Carrickom-Scholsom-Nanijem-Ronaldom-Tevezom-Rooneyem to su bile carolije,mljeli smo protivnike,pratio sam i onaj united sa Beksom-Skolsom-Kinom itd,gledao sam i ovaj zadnjih godina sa Kleverlijem,Jangom,Valencijom e uspjesima tog uniteda mozemo samo zahvaliti Alexu,protiv Moyesa nemam nista niti cu ikada imati licno sam ga prizeljkivao,ali s obzirom da malog zahe kagawe ni na klupi nema a da panjevi i starac pocinju kao starteri,pocinjem se i ja licno pitati ko je tu budala i imali nesto vise tu.Svi mi od pravi navijaca,simpatizera kvazi navijaca svjesni smo da ovako ne stima ne biitno je mozemo mi mozda i uzet ligu mada cisto sumnjamm,ali pitam se brate kad cemo ponovo gledati preopasni ManUnited,onaj sa idejama,itd to mene brine
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 01 sep 2013, 16:50

Ando je za Clevsa igračina !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2013, 16:50

ceze je napisao/la:
Šta je sa Kagawom ? Nepravedno zapostavljen, po meni je bolji igrač od Cleverlya.
Nije zapostavljen, čitaš li ti postove na ovoj temi uopće, čovjek nije spreman jer nije prošao pripreme kako treba i zato nije bio u sastavu nikako, da je spreman dobio bi on priliku ;)

I vidim nije dugo trebalo scouserima da krenu sa provociranjem :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 sep 2013, 16:50

sad se vidi ko je i sta je bio ferguson, ovaj pokusaj trenera je jednostavno jadan
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 16:51

nyxem je napisao/la:Ando je za Clevsa igračina !
nije igracina vec profesor fudbala i tjelesnog odgoja pa cak i onako debeo.Al eto nesto ga na zalost nemamo priliku gleedati ni sam ne znam szo
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 01 sep 2013, 16:51

1L8F9C2 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Bili ste bolji ali lopta nije htjela u gol. Liverpool ima srece ko niko, nisu nista napravili a postigli su gol nakon kornera, imaju maksimalan ucinak od 3. pobjede po 1-0 od cega su sve tri bile na guzove, ovo su definitivno 3 boda koja je United poklonio jer i ovako prosjecni su bili bolji od Liverpoola.
Doci ce Suarez u Arsenal zasto si se zabrinuo :lol: Jos ga nisi prebolio :lol:

Zlocesti Liverpool nije pustio Suareza u mocni Arsenal, pa nam je Paja malo emotivno skrhan. Naravno, dabome.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2013, 16:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:
ceze je napisao/la:
Nije zapostavljen, čitaš li ti postove na ovoj temi uopće, čovjek nije spreman jer nije prošao pripreme kako treba i zato nije bio u sastavu nikako, da je spreman dobio bi on priliku ;)

Da bi se vratio u formu, mora dobit priliku da igra. Sigurno da bi bolje odigrao od Giggsa i Younga, pa kakav god bio. Vrlo je cudno i sto Zahe nema nikako ni na klupi, a nije povrijedjen. Moyes za sada nije pokazao muda nego daje priliku igracima koji su iskusni, ali za koje znamo da nemaju potrebni nivo.

Ne stvaramo prilike i to je veliki problem. Odbrana je ok, iako se bojim da ce to opet bit haos ako se Vidic povrijedi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 sep 2013, 16:53

rio_Ferdy88 je napisao/la:
ceze je napisao/la:

Čitao sam par par stranica unazad i nisam vidio to. Na soccerwayu i transfermarktu ne piše ništa o povredi tako da nisam znao. Hvala na informaciji.

Inače nisam ni scouser, daleko od toga.
dr.van nostrand je napisao/la:
ceze je napisao/la:Još jedna greška, po meni, je što je izvadio Younga koji je u tom trenutku bio najagilniji.
Ashley je van forme i danas mu nista nije islo kako treba, da bogdom nije nikako ni ulazio u igru :twisted:
Loš je bio, stoji. Samo u periodu prije izmjene je bio dosta agilan i pokušavao nešto.
U tom trenutku mi je bilo logičnije da je izvadio Giggsa.
No nebitno, ovo je bilo samo neko moje viđenje tekme.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 sep 2013, 16:54

Gerrardu oni vrijedjanje nije trebalo..Nisko za njega..

Ni Rooney nije prošao pripreme pa je igrao 90 minuta protiv Chelsea..Igrao je Kagawa onu protiv Seville i bio je veoma loš i od tada ništa nisu pisali o povredi ili nečemu drugome..
Zaha i Anderson su se forsirali na pripremama,sada ih ni na mapi nema..Istina,tek su 3 kola,ali eto,najvjerovatnije bi trebali igrati protiv Palace,lakši protivnik,još kući igramo.

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 01 sep 2013, 16:54

billythekid je napisao/la:
nije igracina vec profesor fudbala i tjelesnog odgoja pa cak i onako debeo.Al eto nesto ga na zalost nemamo priliku gleedati ni sam ne znam szo
baš zapostavljaju igrača, Clevs mi nije ni za repke ali eto ...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2013, 16:55

[quote="ceze"]
Inače nisam ni scouser, daleko od toga.
/quote]
Nisam na tebe ni mislio, ima ih dovoljno koju su jedva dočekali da dođu na ovu temu i krenu sa provociranjem :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 sep 2013, 16:58

LenBias je napisao/la:sad se vidi ko je i sta je bio ferguson, ovaj pokusaj trenera je jednostavno jadan
:lol:

I SAF je izgubio desetine utakmica protiv Liverpoola uz puno lošiju igru od ove danas. Al tebi je ovaj poraz svejedno dovoljan da mudro zaključiš da je Moyes jadan. Bravo.
billythekid je napisao/la:
nije igracina vec profesor fudbala i tjelesnog odgoja pa cak i onako debeo.Al eto nesto ga na zalost nemamo priliku gleedati ni sam ne znam sto
Zato što Moyes misli da nije bolji od Clevsa.

Inače, vidim da je Cleverley opet kriv za sve, i za nikakvu igru Younga, i za nikakve centaršuteve Nanija i Evre, i za vrhunsko vraćanje lopte De Gei od strane štopera. Šta god ne valja kriv je on. A i kad valja onda je on kriv za ono što nije valjalo.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.