Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

EmirSioux89
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la EmirSioux89 » 01 sep 2013, 16:29

Nani kad je ušao malo brže se pocelo igrat ovo ostalo NULA, Moyes pod hitno igrača dovest nema druge
Manchester United!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 sep 2013, 16:30

Ovdje je kriva prva postava,u to sam 100% siguran..
Znači Young i Giggs su bili kao dva igrača manje,Cleverley i Carrick kada su dobili žuti potpuno nestali..

E svašta..Ako ne dođe neko do sutra navečer,bit će veselo..
Radije bih Zahu gledao sa 100 propalih driblinga i 1 uspješnim nego kloca od Younga..Kako je taj došao u United,još mi nije jasno..

Znači više me nerviraju krila i AM,nego CM.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 01 sep 2013, 16:30

Kako su pojedinci ovde smijesni :o Eto Fergie je u prvoj sezoni izdominirao sve :lol: Pa svaka velika prica,pocinje sa nerviranjem,sa laganim sklapanjem novog sistema,sa razumijevanjem navijaca,tako i uprave.Dajte covjeku 2-3 sezone,da stavi svoj trejdmark na ekipu.Ja jednostavno,bolje izbora,za nasljednika,ne vidim od Davida,ako govorimo o nasljedniku koji ne bi trebao biti prolaznik.Nije UTD klub,koji bi trebao mijenjat menadzera kao ovi plasticni klubovi.

UTD je institucija! ;)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 16:30

Zar je ovo united,zar je doslo vrijeme da je premija dovesti igraca,jedan tottenham to radi s lakocom,svi vide da ovako nece moci a uprava nijemo posmatra,zasto se ovo desava
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 sep 2013, 16:30

kakva god da im je fizicka sprema opet kagawa i nani su bolji od younga i cleverlya
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 01 sep 2013, 16:30

Cuj ovog, ekipa se jos uigrava :lol:
Ma ja toliko je novih igraca, pa dok se sve to ustima :mrgreen:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 01 sep 2013, 16:31

BoBo89 je napisao/la:Cuj ovog, ekipa se jos uigrava :lol:
Ma ja toliko je novih igraca, pa dok se sve to ustima :mrgreen:
Pod palicom Moyesa i novog strucnog staba... ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 01 sep 2013, 16:32

Rooney88 je napisao/la:Usporedite onaj poraz od 3:1 na Fieldu kada su nas rasuli i ovaj danas. Automatski shvatate svaku nit nervoze. Od ovako pasivnog Liverpoola se jednostavno nije smjelo izgubiti danas, ali smo i to cak uspjeli.

Pa oni nisu golu prisli 45 minuta, neko bi rekao kako imaju igraca manje mozda, dodaj tome da su gol zabili iz nase greske. Posteno doduse, sacuvali su 1:0 i uzeli nova 3 boda ali uopste nas nisu ni pod razno nadigrali. Malo cudna situacija da se Liverpool ovako grcevito kuci brani kao da mu zivot ovisi o tome ali je sistem koji funkcionise, bar tako kaze semafor na kraju.

Ipak razumijem frustraciju sviju nas, 3 boda se ne smiju POKLANJATI nikome, posebno ne najvecem rivalu.

Nista, idemo dalje, danas je i falilo igraca, osjetilo se zaista, Kagawa bi legao ko budali samar. :D
:lol: :lol: naucio brat nesto od fergusona , pa koliko smo vas puta nadigrali a pri tome gubili,rodgers imitira fergusona

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 01 sep 2013, 16:33

Young vam je bezveze igrac, iskreno. Velbek isto nije ništa pokazao danas
Nani ,a posebno Čičarito kad su ušli odmah su i pocele neke šanse i prijetnje.
Meksikanac grije klubu ocito lošijem igracu od sebe :? ...to nisu cista posla.

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 16:33

Al Zahe ni na klupi,a niti Kagawe pa ko se ovde sali,al bitno je da starac igra ma ja sam veci kreten sto zdravlje svoje unistavam
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 sep 2013, 16:33

Prvi mačići se u vodu bacaju, džaba ocajavate kad ste još uvijek najveci favorit za osvajanje EPL.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 sep 2013, 16:34

KiaKaha je napisao/la:Kako su pojedinci ovde smijesni :o Eto Fergie je u prvoj sezoni izdominirao sve :lol: Pa svaka velika prica,pocinje sa nerviranjem,sa laganim sklapanjem novog sistema,sa razumijevanjem navijaca,tako i uprave.Dajte covjeku 2-3 sezone,da stavi svoj trejdmark na ekipu.Ja jednostavno,bolje izbora,za nasljednika,ne vidim od Davida,ako govorimo o nasljedniku koji ne bi trebao biti prolaznik.Nije UTD klub,koji bi trebao mijenjat menadzera kao ovi plasticni klubovi.

UTD je institucija! ;)
United je bio prosječan klup,a ne prvak engleske koji je prošle sezone sve izdominirao,kada je Ferguson preuzeo tim,tako da mani se te priče.
Moyes me samo iznervirao danas selekcijom igrača i pričom kako je zadovoljan timom,a svi znamo da United rijetko kada ima sve igrače na raspolaganju..Da su zdravi Kagawa,Rooney,Rafael,i Nani 100% spreman,vjerovatno ne bi bila ovakva postava,tako da neko bi stvarno trebao doći.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 01 sep 2013, 16:34

BigBigBang je napisao/la:Bili ste bolji ali lopta nije htjela u gol. Liverpool ima srece ko niko, nisu nista napravili a postigli su gol nakon kornera, imaju maksimalan ucinak od 3. pobjede po 1-0 od cega su sve tri bile na guzove, ovo su definitivno 3 boda koja je United poklonio jer i ovako prosjecni su bili bolji od Liverpoola.
Doci ce Suarez u Arsenal zasto si se zabrinuo :lol: Jos ga nisi prebolio :lol:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 sep 2013, 16:34

Čestitke,samo tako nastavite.
Moyes je pokazao kako je velik trener i potpuno kvalitetna zamjena jednog SAF-a.
Beton ste i 3. mjesto vam ne gine.
Keep walking.

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 01 sep 2013, 16:35

nevjerovatno da Young dobiva priliku ispred Nania...
da je Ando igrao sigurno bi bili opasniji od one žalosti Clevsa...

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 sep 2013, 16:36

evo trener atletic bilbao rekao da herera ostaje znaci felaini nam dolazi :cry:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 sep 2013, 16:37

Evo ti, puno je trebalo da kvazinavijači počnu da arlauču, cijela tri kola. Na kritikovanje pojedinih igrača smo već navikli i to me ni najmanje ne iznenađuje, ali da će stručnjaci menadžer igara počet' da tjeraju Moyesa nakon tri kola, to nismo mogli da pretpostavimo. Kuknjava na pojedine igrače, prizivanje nekakvih polovnih plesača sambe iz Južne Amerike koji imaju visoke ocjene na pomenutim menadžer igrama i tjeranje Moyesa je nešto što će i ubuduće dominirati na ovoj temi, ali po tom pitanju se jasno ništa neće promijeniti tako da je moj savjet kvazinavijačima po tom pitanju da promijene klub za navijanje, evo sve je veći broj klubova koji skupljaju njima drage igrače, pa će svakako imati izbora po tom pitanju.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 sep 2013, 16:37

Cautinho je napisao/la:Čestitke,samo tako nastavite.
Moyes je pokazao kako je velik trener i potpuno kvalitetna zamjena jednog SAF-a.
Vid malog kamiondžije što se javlja. :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 sep 2013, 16:37

Cautinho je napisao/la:Čestitke,samo tako nastavite.
Hajde dijete drago idi odavde, vozaj te tvoje kamione ili sta vec, bacaj bombe raji po forumu i dominiraj po najsmjesnijim postovima, ovaj ti je takodjer za anale. Prva 3 kola i ti vec sve znas, gasi ligu, pitajte kamiondziju za prvaka, Evropu i putnike u Championship.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 01 sep 2013, 16:38

billythekid je napisao/la:kako pretuzno majke mi moje cijlu sedm samo mislim o mecu i 90min zivota potrosim na ovu tugu,jad i cemer fuj fuj.od sad kada vidim giggsa u prvoj samo ugasim comp,tv ili jednostavno odem iz kafane jos jedno bljak
Vala ga i ti znaš usrati sa takvim izjavama!
Jarane svima je jasno da imamo lošu ekipu ali da ti je Giggs kriv za lošu igru to nije u redu. Slažem se ja da nije za startnu, ali brate na raspolaganju nije bilo puno boljih opcija. Što se mene tiče rizikovao bih sa Nanijem u startnoj umjesto onog padavičara **** (svaki put se sjetim kompletne familije onom ko ga dovede), iako Nani nije fit ni u formi (i bez obzira što ga mrzim iz dna duše jer to ne mijenja činjenicu da nema puno boljih opcija, ako ih ima uopšte).

Sredina sa Tomom jednostavno nije za ovakvih tekmi, tom momku se dalo dovoljno vremena da pokaže šta može i zna. Bog mi je svjedok da mi je jako drag i da bih volio da griješim kad kažem da od njega neće biti igrača za Uniteda, ali ovo što pokazuje je jednostavno jadno. Pa imaš li MUDA **** te otac isprepadani?!!! JOOOOJJ, NEMOJ MAJKE TI DA JA KIKSAM!!! A upravo to uradi jeb'o pleme!!!

Ne znam, frustracija pa eto. Sreća pa će se vratiti Rooney i Rafa.
Ovo što gledam liči mi na kopiranje SAF-ovih budalastih formacija za prosipanje nekakvog inata. Neću o Moyesu, sa moje tačke gledišta ne igra trener (iako, naravno, ima ogroman uticaj na igru i sve ostalo) i rijetko se "vadim" na njega. Ovu tekma će valjda biti wake up call, jbg.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.