Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ko izbacuje ibisevica iz prvih 11 nije dobar s glavom al nikako. Od kako je covjek u napadu sa dzekom mi dajemo golove ko na traci , pratite ga malo u repci covjek igra bez lopte i kad dobije jednu daje gol... Strasno igra u repreentaciji a isto tako i u klubu sinoc je bio los al sta ? Jedna losa partija evo u ovih 7-8 utakmica kolko su igrali ove sezone nemojte bit smijesni...
Definitivno jedan od najvaznijih igraca za repku. Onaj ko ne prati repku, nema sta o tome da trola.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Pa sta bi je'l sad ono Vedin gol il autogol
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
prema stranici uefe je autogol , tako da je autogol .SaLL/ihovic je napisao/la:Pa sta bi je'l sad ono Vedin gol il autogol
Stuttgart se raspada doslovno, prodali su Tascija u Spartak iz Moskve
mogli bi oni i Vedu prodat' ako dođe dobra ponuda 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Auuuu XD Jes da je taj lik vazda bio povezan sa nekim spekulacijama oko transfera al et sad su jos gori za 20 %JTS je napisao/la:Stuttgart se raspada doslovno, prodali su Tascija u Spartak iz Moskvemogli bi oni i Vedu prodat' ako dođe dobra ponuda
Ovaj Stuttgart nije nista bolji od Hoff.., samo malo poznatiji zbog historije to je sve. Zao mi Vede, on zasluzuje bolji klub.
- Cautinho
- Kontakt:
Za Vedu bi najbolje bilo da ode,jer je prevazisao ovu ekipu i zasluzuje bolje.
U Bundesligi ima mjesta u svakoj malo boljoj ekipi.
Ali problem je sto je tu vec neko vrijeme,i onda opet prilagodba,pa borba za poziciju,pa sve sto donosi nova sredina.
Vrlo opasno ali ako naidje na neki solidan klub,zasto ne.
U Bundesligi ima mjesta u svakoj malo boljoj ekipi.
Ali problem je sto je tu vec neko vrijeme,i onda opet prilagodba,pa borba za poziciju,pa sve sto donosi nova sredina.
Vrlo opasno ali ako naidje na neki solidan klub,zasto ne.
Keep walking.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Vedo treba da pregleda svaku ponudu koja dodje za njega. Ako Stuttgart padnu u cvajtu, sto izgleda vrlo moguce trenutno, e onda mu je tek karijera nahebala..
- Cautinho
- Kontakt:
Isto tako,doslo je do promjene trenera u ovom kratkom roku,pa samim tim,ima vremena da se ekipa uigra,pa da prikaže bolje rezultate.
Nikad nije teško ni u januaru otići.
Nikad nije teško ni u januaru otići.
Keep walking.
ne sudi se po jednoj utakmici ali ocekujem da odskoci kvalitetom od onakve utopije od ekipe ipak to se ne desav ai rekao sam mozda bi trebalo poceti 4-5-1 sa Hajrovicem umjesto njega,znam sad ce te reci Dzeko ne moze mrdnut sam u napadu jer su po dvojica na njemu..Goalgetter je napisao/la:Znaci igrac se sudi po jednoj utakmici?zgembo89 je napisao/la: jeis gledo utakmicu ?
Stuttgart danas protiv Hoffenheima .. mislim da uzimaju ovo, jer koliko god da su loši, nekad moraju i da pobjede
Vedo zabija, to je sigurica 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
zgembo89 je napisao/la:ne sudi se po jednoj utakmici ali ocekujem da odskoci kvalitetom od onakve utopije od ekipe ipak to se ne desav ai rekao sam mozda bi trebalo poceti 4-5-1 sa Hajrovicem umjesto njega,znam sad ce te reci Dzeko ne moze mrdnut sam u napadu jer su po dvojica na njemu..Goalgetter je napisao/la:Znaci igrac se sudi po jednoj utakmici?zgembo89 je napisao/la: jeis gledo utakmicu ?

Hoffeinheim je u odlicnoj formi cisto sumnjam...JTS je napisao/la:Stuttgart danas protiv Hoffenheima .. mislim da uzimaju ovo, jer koliko god da su loši, nekad moraju i da pobjedeVedo zabija, to je sigurica
1-0 Rudiger
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 sep 2013, 15:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
golcina i igracina
samo da se citiram .. bravo Vedo doktore!JTS je napisao/la:Stuttgart danas protiv Hoffenheima .. mislim da uzimaju ovo, jer koliko god da su loši, nekad moraju i da pobjedeVedo zabija, to je sigurica

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
trpaj bombarderu!
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Oko plavo ga zabi samo da se ne povrijedi i da bude ovako spreman i da zabija protiv slovaka 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, kakarut, Lavcina i 40 gostiju.