Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventus F.C.
Danas najvjerovatnije ce biti ozvanicena operacija Marrone u Sassuolo, novitet je da mi dobijamo polovicu Berrardia koji ce ostati ovu sezonu u Sassuolu.
Suska se da je pao dogovor sa Naingolanom, ali nedostaje OK od Cellina.
Barza ima manju povredu i vjerovatno nece igrati za repku.
Gabbiadini ce biti pozvan izgleda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Suska se da je pao dogovor sa Naingolanom, ali nedostaje OK od Cellina.
Barza ima manju povredu i vjerovatno nece igrati za repku.
Gabbiadini ce biti pozvan izgleda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ja bi najsretniji bio kad bi doveli još jednog u veznom redu i lijevog beka al' šta je tu je.
Allegri je gospodin!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Zar nebi bilo viska da dovedemo jos jednog veznjaka ?? Vise nam je potrebno lijevo krilo... Ja nevjerujem da cemo dovesti vise koga...
Vidal je MASINA!
Vidal je MASINA!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ima price da ce danas Berardi i Marrone bit ozvaniceni vezano za polovine ugovora, nama pola jednog njima drugog
Za Nainggolana, nudimo nesto para sad odmah, Beltrame pola ugovora i slijedece godine ostatak nekih 10 miliona, sve je ovo pisao tuttosport, dakle citat sa rezervom.

Za Nainggolana, nudimo nesto para sad odmah, Beltrame pola ugovora i slijedece godine ostatak nekih 10 miliona, sve je ovo pisao tuttosport, dakle citat sa rezervom.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Cuj za Radju dati oko 18 miliona pfff van svake pameti. Ne vrijedi ni 10 realno. Samno dobar veznjak, nista nam novo nece donijeti, a i sjedio bi na klupi.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
AvantiSignora je napisao/la:Vidal je MASINA!
Ta mi masina nesto zakazza prolse sezone u LP narocito sa bayernom.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bas, sve sam ja za to da se pojaca klupa i da se dobije na sirini ali nakon sto imas ostale pozicije u prvih 11 rijesene a mi to nemamo. To krilo umjesto Asamoaha treba da bude prioritet a on ce automatski preci u sredinu tako da ce jedan od igraca postati visak ako dode Nainngolan.L'Avvocato je napisao/la:Cuj za Radju dati oko 18 miliona pfff van svake pameti. Ne vrijedi ni 10 realno. Samno dobar veznjak, nista nam novo nece donijeti, a i sjedio bi na klupi.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nolifer, klasicni.
Eintracht valjda danas pristaje na uslove transfera njihovog Kempfa u Juve.
EDIT: DelPiero ... bas tako. Imamo mi druge prioritete.

Eintracht valjda danas pristaje na uslove transfera njihovog Kempfa u Juve.
EDIT: DelPiero ... bas tako. Imamo mi druge prioritete.
★★★
ne bi bio los Nocerino na posudbi.. ne znam zasto, al ja se cudim kako on ne igra u veznom u Milanu, jer je prije dvije godine imao nevjerovatnu sezonu, +10 golovi i asistencije.. odlican bi bio sa klupe..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma imao je dobru sezonu onda kada je Ibra sve radio, pa su on i Boateng koristili te sanse sto i nije bilo tesko. Uglavnom totalno nepotreban.Italia je napisao/la:ne bi bio los Nocerino na posudbi.. ne znam zasto, al ja se cudim kako on ne igra u veznom u Milanu, jer je prije dvije godine imao nevjerovatnu sezonu, +10 golovi i asistencije.. odlican bi bio sa klupe..
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Eto vam Nocerino badava 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa i doci ce priblizno po tim uslovima ako se ne nadje nista bolje(LB ili krilo), a tesko da ce jer prelazni rok se gleda da ne bude minus veci od 10-15 miliona.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nocerino za back-up je dobar.. Nije neki igrac, al' nama i ne treba neko ko ce igrati dosta... Par utakmica odraditi i to je to.... Kup i tako te manifestacije... Uglavnom bolji je od Padoina na toj poziciji...
Naravno pod dolaskom, msm da ga posudimo i nista dr., nikakva kupovina ne dolazi u obzir...
Da je kako ugrabiti Kolarova ili Zunigu u ova 2 dana.. Al' to je sigurno mission impossible, ne samo za Marottu vec i za ostale transfer gurue...
Fantasticna je stvar uzeti Berardia pa makar i na co-ownership deal, jer je to sigurno najtalentovaniji i trenutno uz SeS-a i Sciglia najbolji mladi Italijan (pod ovim msm 92. i mladje)...
I to Kempfa uzeti ako je kako moguce... Od talenata ne boli glava, pa ako uspije jedan u generaciji, puna saka brade...
Naravno pod dolaskom, msm da ga posudimo i nista dr., nikakva kupovina ne dolazi u obzir...
Da je kako ugrabiti Kolarova ili Zunigu u ova 2 dana.. Al' to je sigurno mission impossible, ne samo za Marottu vec i za ostale transfer gurue...
Fantasticna je stvar uzeti Berardia pa makar i na co-ownership deal, jer je to sigurno najtalentovaniji i trenutno uz SeS-a i Sciglia najbolji mladi Italijan (pod ovim msm 92. i mladje)...
I to Kempfa uzeti ako je kako moguce... Od talenata ne boli glava, pa ako uspije jedan u generaciji, puna saka brade...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Cuj Nocerino, pa da nam se narod smije.
Ma trebamo i Molinara vratit.

Ma trebamo i Molinara vratit.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trezeguet17
- Kontakt:
ma kakav Nocerino lik imao jednu dobru sezonu u karijeri, a sa ovakvim igračkim rosterom na sredini terena igrao bi manje od Marronea tako da su to smiješne priče
kad bi Kolarov došao u naredna 34 sata bilo bi idealno
kad bi Kolarov došao u naredna 34 sata bilo bi idealno

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
- Trequartista
- Kontakt:
A trebao bi nam neko lijevo, ali očigledno nema ništa od te ljubavi. Meni je nešto drago što će Isla ostati i dobiti drugu šansu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.