Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
a zasto sada Kagawa stalno sjedi na klupi? On igra fantasticno, nije se prosle sezone uklopio u igru, ali je odlican i mogao bi puno pomoci timu.
- majestic24
- Kontakt:
LBJ je napisao/la:a zasto sada Kagawa stalno sjedi na klupi? On igra fantasticno, nije se prosle sezone uklopio u igru, ali je odlican i mogao bi puno pomoci timu.
Neuklapa se u sistem koji preferiraju SAF i Moyes. On trenutno moze igrati samo na poziciji gdje rooney igra a to znaci biti njegova zamjena.
Ja neznam zasto niko nije probao igrati s kagawom u sredini. Mislim da bi se on tu dobro snasao.
Ako dodje ovaj momak iz Atletika ,biti ce to strasno pojacanje za nas i upravo ono sto je nedostajalo ovom timu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Rooney je zadobio povredu glave na treningu i izostat će sa ove utakmice, što možda govori da će Kagawa početi od prve minute, čemu se i nadam, naravno samo ako je i fizički spreman da odigra čitavu utakmicu, za što bi do sad trebao biti, kasnio je malo sa pridruživanjem ekipi al' do sad se to i nadoknadilo sa treninzima. Ovo mu je odlična prilika da se pokaže.
----------DDG------------
Jones--Vidić--Rio--Evra
----Carrick-Claverly----
Valencia--Kagawa--Young
----------RVP--------------
zavisno od toga koliko su umorni Vidić ili Ferdinand, ako jesu
Valencia--Jones--Rio--Evra
----Carrick-Claverly----
Young--Kagawa--Welbeck
Valencia se pokazuje jako dobro u odbrani, iako u napadu i nema neki doprinos sa njegove strane, pogotov uparen sa Jonesom na istoj strane, ovako bi barem Young dao neki doprinos, ili Nani ako bi igrao, čak i Zaha ako bi dobio priliku.
I tek sad vidim da sport klub ne prenosi utakmicu
Jones--Vidić--Rio--Evra
----Carrick-Claverly----
Valencia--Kagawa--Young
zavisno od toga koliko su umorni Vidić ili Ferdinand, ako jesu
Valencia--Jones--Rio--Evra
----Carrick-Claverly----
Young--Kagawa--Welbeck
Valencia se pokazuje jako dobro u odbrani, iako u napadu i nema neki doprinos sa njegove strane, pogotov uparen sa Jonesom na istoj strane, ovako bi barem Young dao neki doprinos, ili Nani ako bi igrao, čak i Zaha ako bi dobio priliku.
I tek sad vidim da sport klub ne prenosi utakmicu

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Kako si me trznuo nisi svjestanxGGMU je napisao/la: I tek sad vidim da sport klub ne prenosi utakmicu

http://www.sportklub.info/liverpul-manc ... 0-sk-prime" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja te volim, volim Željo..
Mislio sam na sportklub (obični) koji utakmicu Liverpool-Manchester United prenosi tek u 23h a sk prime nažalost nemamgio10 je napisao/la:Kako si me trznuo nisi svjestanxGGMU je napisao/la: I tek sad vidim da sport klub ne prenosi utakmicu![]()
http://www.sportklub.info/liverpul-manc ... 0-sk-prime" onclick="window.open(this.href);return false;

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Aha. E ybg, ne preostaje ti nista drugo nego se peglati sa streamovima 

- billythekid
- Kontakt:
Joj peha za Vejna,kud bas juce da se povrijedi
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Da, ništa mrže.. a derby, znači duplo nerviranjegio10 je napisao/la:Aha. E ybg, ne preostaje ti nista drugo nego se peglati sa streamovima

I ako bude dobra tekma, u što ne sumnjam, pogledat je ponovo u 23h.
Kako vi stojite sa povredama? zadnja linija vam je upitna, ako se ne varam?
---------------DDG------------------
Jones---Vidić---Ferdinand---Evra
--------Carrick---Cleverley-------
Nani-------Kagawa------Welbeck
--------------RVP-----------------
Tako da se nadam da je ovo naša početna postava, vjerovatno trenutno i najbolje što možemo izvest.. Ne sumnjam u ovaj napad, očekujem pobjeduon Friday, Moyes explained: “To be fair, we have got very few injuries, only Rafa really. Jonny got a game, which we felt he needed because he had missed a bit of pre-season, coming in and out at different times.
“Nani has done more training and is getting closer to it, Chicharito has had a hamstring but he has trained for the last three or four days and is doing much better. So we are very close to full strength. Maybe it is only Rafa who is a doubt.”

@billythekid
Navodno, da je povrijeđen.. Nije još uvjek potvrđeno od strane kluba, pa tako da tu informaciju treba uzeti sa rezervom, vjerujem da bi Rooney rado igrao derby protiv Liverpoola

MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Idemo djavoli po pobjedu danas!
GGMU!
Ocekujem solidnu tekmu i vjerujem da se moze doci do pobjede. Nekih vecih promjena u sastavu nebi trebalo da bude nadam se, osim ovoga sto Rooneya nema, al' tu je Kagawa koji ceka svoju sansu
GGMU!
Ocekujem solidnu tekmu i vjerujem da se moze doci do pobjede. Nekih vecih promjena u sastavu nebi trebalo da bude nadam se, osim ovoga sto Rooneya nema, al' tu je Kagawa koji ceka svoju sansu

Toure je upitan, ne znam ništa konkretno o njemu. Neki ga stavljaju u postavu, neki ne. Vjerujem da neće igrati jer su bile informacije da ce biti duze odsutan. Malo su me konfuznim napravili ne znam kome vjerovati.xGGMU je napisao/la: Kako vi stojite sa povredama? zadnja linija vam je upitna, ako se ne varam?
Novopridošlica Aly je povrijeđen i on je definitivno out mjesec dana. Ne znam šta je sa Allenom, ali ostali su na raspolaganju.
Vjerujem da ćete vi zabiti gol, vjerovatno greškom naše odbrane, a RvP to ne propušta.
Očekujem dobru utakmicu i naravno pobjedu Liverpula 2:1.
Manje više, isti sastav kao i u prva dva kola, 4-4-1-1 formacija. Samo Kolo pod znakom pitanja.
Sretno i da gledamo dobru utakmicu
valjda ce i rodgers nesto promijeniti ne moze svaku utakmicu isto igrati, posebno ne protiv najjaceg tima u ligi.gio10 je napisao/la:Toure je upitan, ne znam ništa konkretno o njemu. Neki ga stavljaju u postavu, neki ne. Vjerujem da neće igrati jer su bile informacije da ce biti duze odsutan. Malo su me konfuznim napravili ne znam kome vjerovati.xGGMU je napisao/la: Kako vi stojite sa povredama? zadnja linija vam je upitna, ako se ne varam?
Novopridošlica Aly je povrijeđen i on je definitivno out mjesec dana. Ne znam šta je sa Allenom, ali ostali su na raspolaganju.
Vjerujem da ćete vi zabiti gol, vjerovatno greškom naše odbrane, a RvP to ne propušta.
Očekujem dobru utakmicu i naravno pobjedu Liverpula 2:1.
Manje više, isti sastav kao i u prva dva kola, 4-4-1-1 formacija. Samo Kolo pod znakom pitanja.
Sretno i da gledamo dobru utakmicu
You are someone else I am still right here
Svaka kombinacija bez Gigsa i Younga i ja sam zadovoljan. Valencia vjerovatno pocinje, upravo. zbog defanzive.
Nadam se da je ovo za Rooneya samo patka.
Nadam se da je ovo za Rooneya samo patka.
@fera
To i jeste najveći problem Rodgersa. Ne zna rotirati, ne zna potegnuti za pravom izmjenom u toku utakmice. Mada kad bolje pogledam i nema nekog konkretnog da uvede, da izmjeni nesto u odnosu na prosle sastave
Al da ne duljimo, na temi smo Manchestera
To i jeste najveći problem Rodgersa. Ne zna rotirati, ne zna potegnuti za pravom izmjenom u toku utakmice. Mada kad bolje pogledam i nema nekog konkretnog da uvede, da izmjeni nesto u odnosu na prosle sastave
Al da ne duljimo, na temi smo Manchestera

aa joj velika šteta zbog Rooneya
...nadam se da nije ništa ozbiljno i da će se brzo oporaviti
mislim da možemo i bez nejga do pobjede
GGMU

mislim da možemo i bez nejga do pobjede

GGMU
još malo još malo, hajmo đavoli do pobjede
Rooney vjerovatno ne igra, šteta, mogao bi Kagawa umjesto njega uletit i briljirat, imam feeling
.
Sturridge je u fantastičnoj formi, treba na njega posebnu pažnju usmjerit, ovaj Liverpool nije nilao loš, fin tim dosta jak..

Rooney vjerovatno ne igra, šteta, mogao bi Kagawa umjesto njega uletit i briljirat, imam feeling

Sturridge je u fantastičnoj formi, treba na njega posebnu pažnju usmjerit, ovaj Liverpool nije nilao loš, fin tim dosta jak..
Glory Glory Manchester United
Mislim da bi Zaha trebao dobiti priliku bar pola sata u slucaju da nepovoljnog rezultata, dok bi u suprotnom Antonio sluzio za zatvaranje desne strane.. Welbeck mi djeluje puno bolje kada igra u tandemu sa RVPom u vrhu... Kagawa bi trebao djeliti lopte, dok mozda Giggs ili Young na ljevom krilu, a osobno od drugog ocekujem da prodje bar jedan ubacaj...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Valencia-------Welbeck-----Giggs
ili
Valencia-------Anderson-----Welbeck
Valencia-------Welbeck-----Giggs
ili
Valencia-------Anderson-----Welbeck
100% sportski i krajnje opušten potpis
Herera nije u prvih 11 protiv Reala, sto znaci da je velika vjerovatnoca za dolazak. Da li veceras završava u 00:00 prelazni rok ili jos sutra?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ako vec Rooney nece igrati, prostor za Kagawu se mora pronaci jer ce kreativnost u protivnom biti nula. Mora neko tu biti ko zna podvaliti loptu za Robina. Tesko je za ocekivat vecu minutazu za Zahu ali se ipak nadam da ce je dobiti, bar 30tak minuta.
Valencia (Zaha)-----Kagawa-----Welbeck
-------------------------RVP-----------------
Valencia (Zaha)-----Kagawa-----Welbeck
-------------------------RVP-----------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.