Prema onome sto sam ja cuo i nasi su skoro dobili prvu platu ,tako da ne smijemo sebe lagati love je sve manje,ja bih prvi sada drvlje i kamenje ali na realnu situaciju nemam sta reci.Nemojmo sebe zavaravati da kod nas ima love od koga???Poslije toga kada sam cuo i ja sam skontao ,koga su mogli dovesti ako nema love i vidimo da su nam i igraci takvi ,kolko love toliko muzike.,mozda imamo i dobre igrace koliko imamo sada novca na raspolaganju ,mozda Fadil nesto nadje,kontam Mure direktor????Pa onda kazem Mure je radio na cikvini nekada davno i cuvao je tu lovu nekako skupljalo se da Zvjezda ima nekog novca.(Ihapi koju marku ali nesto sitno).Uglavno su zavrsena vremena gdje je bilo gotive ,ali sada samo trebamo se boriti i kupiti jedno dvije utakmice i ostacemo ima vitez i ono selo kod Bjeljine.Dosli nam Penzionisani igraci Kuduzovic i Crnogorac ,neznam cuo sam da je od njih neki deminer bio do skora,Maksumic, ne samo da su stari neka su vec na njima se osjeti svako drugo poluvrijeme,i ovaj supak bivsi direktor se ufuro neda gledati treninge ,treba sve vratiti kao prije gledati treninge i navijaci i vjerni gledatelji su mogli ocijeniti ko ce da igra i na neki nacin pomoci Dori,kojeg ja bas ne gotivim ali pod ovim uslovima kolko para tolko muzike necu mu zamjeritiTreninge su gledali i stariji ljudi ne samo navijaci.Moja zelja je da ostanemo u ligi i da ja kao covijek koji voli ovaj klub i dalje gledam utakmice u premijer ligi.Tako da pozivam navijace da naprave sastanak sa upravom ,i s Muretom i pomalo podrzati klub da igra sto bolje.Mure jest vako malo supak ali carsijski oni su malo blazi od ovih Mustafa,****!!!!!!Pozdrav!!!vatreni je napisao/la:Alo ba,pomogli smo igračima Leotara da konačno dobiju neku platu.Njima je to misaona imenica.Posteno su je danas zaradili,pa makar to i bila Zvijezda.![]()
![]()
![]()
Stiže nam zahuktali Čelik![]()
![]()
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
To za plate sam i ja jučer čuo i to da tri mjeseca nisu primili plate a i da neki igrači su istjerivani iz stanova zbog neplaćene stanarine. Ja se samo nadam da ćemo pobjeđivati slabije ekipe jer i oni će gubiti od Želje Zrinjskog, Sarajeva, Borca i zato smo morali danas barem bod otkinuti Leotaru.
Gledajuci danasnju utakmicu mislim da smo prokockali veliku sansu da bar bod uzmemo jednom Leotaru koji je bio a mozda jos uvijek u velikim finansiskim problemima koji je propustio dvije sedmice priprema i sa najmladjom i najiskusnijom ekipom u PL.To dovoljno govori koliko mi realno mozemo u ovom trenutku.Slozio bi se u potpunosti sa postom od ovog realinja 1 vezano za kompletnu situaciju.Nas klub se uglavnom finansira iz sredstava koja obezbijede Fadil i Nurdo i po mom misljenju u ovom momentu bi se trebala aktivnije ukljuciti i opcina da se na bilo koji nacin izbori opstanak,dolaze sad jos teze utakmice.
potpiszmajevac je napisao/la:Gledajuci danasnju utakmicu mislim da smo prokockali veliku sansu da bar bod uzmemo jednom Leotaru koji je bio a mozda jos uvijek u velikim finansiskim problemima koji je propustio dvije sedmice priprema i sa najmladjom i najiskusnijom ekipom u PL.To dovoljno govori koliko mi realno mozemo u ovom trenutku.Slozio bi se u potpunosti sa postom od ovog realinja 1 vezano za kompletnu situaciju.Nas klub se uglavnom finansira iz sredstava koja obezbijede Fadil i Nurdo i po mom misljenju u ovom momentu bi se trebala aktivnije ukljuciti i opcina da se na bilo koji nacin izbori opstanak,dolaze sad jos teze utakmice.
samo kolko je opstina u mogucnosti da pomogne jer nemaju zute banke
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
U sta općina da se uključielf1 je napisao/la:potpiszmajevac je napisao/la:Gledajuci danasnju utakmicu mislim da smo prokockali veliku sansu da bar bod uzmemo jednom Leotaru koji je bio a mozda jos uvijek u velikim finansiskim problemima koji je propustio dvije sedmice priprema i sa najmladjom i najiskusnijom ekipom u PL.To dovoljno govori koliko mi realno mozemo u ovom trenutku.Slozio bi se u potpunosti sa postom od ovog realinja 1 vezano za kompletnu situaciju.Nas klub se uglavnom finansira iz sredstava koja obezbijede Fadil i Nurdo i po mom misljenju u ovom momentu bi se trebala aktivnije ukljuciti i opcina da se na bilo koji nacin izbori opstanak,dolaze sad jos teze utakmice.
samo kolko je opstina u mogucnosti da pomogne jer nemaju zute banke

Ko je vodio klub u prošla tri mjeseca? Ovo za igrače da su istjerivani se je događalo i u prošloj sezoni tako da nipta novo to su te pare što ljudi ulažu...serim je napisao/la:To za plate sam i ja jučer čuo i to da tri mjeseca nisu primili plate a i da neki igrači su istjerivani iz stanova zbog neplaćene stanarine. Ja se samo nadam da ćemo pobjeđivati slabije ekipe jer i oni će gubiti od Želje Zrinjskog, Sarajeva, Borca i zato smo morali danas barem bod otkinuti Leotaru.
FCL je napisao/la:al je za trenera jos slabserim je napisao/la:Nismo ba, mi smo ekstraarhimed89 je napisao/la:Losi ste zmajevi
Ovaj kadet Đerić vam pravi dar-mar cijelu tekmu.nahebem im se tetkine prdulje. Ako nisu mogli Leotara pobijediti koji igra sa juniorima koga će pobijediti. Žao mi samo Dore koji je uvijek za zvijezdu igrao srcem, borbeno, borio se do zadnjeg atoma snage, koji živi za zvijezdu. Ovo ostalo nabijem na vrljiku.
Halo ba, koju ste vi utakmicu gledali..... Ja ne znam........ Ovo za Doru - nemate pravo........
Ja sam gledao Leotar - Zvijezda i imam sasvim drugo mišljenje......
nazalost prvo poluvrijeme nas je ukopalo gdje smo morali krunisati incijativu golom.u drugom je vec zalost leotar bolje fizicki pripremljen od nas i odose tri bobe.neka nam je bog na pomoci.volim te zvijezdo ali teski dani dolaze
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i ja u firmi znam ne dobiti platu po 2-3 mjeseca pa zbog toga nisam prestao dolaziti na posao.nikom se nije ostalo duzno , a ovi igraci su nama objektivnoj gradacackoj publici itekako ostali duzni.svaka cast za utakmicu protiv sirokog i njihovo zalaganje i borbenost( mada mi je igra sirokog bila u najmanju ruku sumnjiva), neka tako igraju sve utakmice , i niko im nece reci ni pri porazu od 3-0 ista, a ne setati se kao maneken po terenu.realno danas i inisu bili toliko losi ali falio je zavrsni pas i realizacija u par navrataserim je napisao/la:To za plate sam i ja jučer čuo i to da tri mjeseca nisu primili plate a i da neki igrači su istjerivani iz stanova zbog neplaćene stanarine. Ja se samo nadam da ćemo pobjeđivati slabije ekipe jer i oni će gubiti od Želje Zrinjskog, Sarajeva, Borca i zato smo morali danas barem bod otkinuti Leotaru.
i ja u firmi znam ne dobiti platu po 2-3 mjeseca pa zbog toga nisam prestao dolaziti na posao.nikom se nije ostalo duzno , a ovi igraci su nama objektivnoj gradacackoj publici itekako ostali duzni.svaka cast za utakmicu protiv sirokog i njihovo zalaganje i borbenost( mada mi je igra sirokog bila u najmanju ruku sumnjiva), neka tako igraju sve utakmice , i niko im nece reci ni pri porazu od 3-0 ista, a ne setati se kao maneken po terenu.realno danas i inisu bili toliko losi ali falio je zavrsni pas i realizacija u par navrata[/quommmirza je napisao/la:serim je napisao/la:To za plate sam i ja jučer čuo i to da tri mjeseca nisu primili plate a i da neki igrači su istjerivani iz stanova zbog neplaćene stanarine. Ja se samo nadam da ćemo pobjeđivati slabije ekipe jer i oni će gubiti od Želje Zrinjskog, Sarajeva, Borca i zato smo morali danas barem bod otkinuti Leotaru.
potpis
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Džaba raspravljate, jednostavno Leotaru je vraćeno ono za šta smo im dužni 

Dragon Town
zmaj_Bosne je napisao/la:Džaba raspravljate, jednostavno Leotaru je vraćeno ono za šta smo im dužni
nema ba od toga ništa.... ništa mi njima nismo dužni........
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hmm, mislišZuk3E je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:Džaba raspravljate, jednostavno Leotaru je vraćeno ono za šta smo im dužni
nema ba od toga ništa.... ništa mi njima nismo dužni........

Dragon Town
zmaj_Bosne je napisao/la:Hmm, mislišZuk3E je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:Džaba raspravljate, jednostavno Leotaru je vraćeno ono za šta smo im dužni
nema ba od toga ništa.... ništa mi njima nismo dužni........![]()
![]()
![]()
znam....... hmmmmm... sigurno je tako..........
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ajd Zuke reci ko je gurnuo Bogdanovića kod gola? Zanimljive su rasprave, a znaš da je realnost je drugačija. Znam da ti je u interesu da se to sakrije, ali javnost je ogorčena. Bodovi će se nadonadit, ali prestava je bitna. Kad odgovoriš tačno na pitanje e onda ćemo nastavit raspravu. Hmmm.... 

Dragon Town
pitat cu ga lično ujutro........... ali mislim da da nema ništa od toga........zmaj_Bosne je napisao/la:Ajd Zuke reci ko je gurnuo Bogdanovića kod gola? Zanimljive su rasprave, a znaš da je realnost je drugačija. Znam da ti je u interesu da se to sakrije, ali javnost je ogorčena. Bodovi će se nadonadit, ali prestava je bitna. Kad odgovoriš tačno na pitanje e onda ćemo nastavit raspravu. Hmmm....
danas su igraci igrali onoliko koliko su morali nije to sve tako crno kako izgleda znadu oni itekako igrati fudbal stanje na tabeli najmanje pokazuje nasu snagu najveca greska ove ekipe je sto nisu zajedno prosli pripreme a sve zahvaljujuci hvala bogu bivsem direktoru Mustafi koji nije na vrijeme sastavio ekipu,nazalost ove prve utakmice im prakticno dodu kao pripremne da se uigraju ide to sve nabolje pobjeda protiv sirokog mada ni danas nisu odigrali toliko lose imali su svoje prilike ali sta je tu je idemo dalje............
-
- Kontakt:
po meni najbolja prilika za go je bila kada je bio faul na diati na ivici 16-erca,kada je trebao uposliti pehilja,a htjeo sam proci,pandza nije nista pokazao,zar treba igrati 1 postavu 6 kola a nezabiti niti 1 gol,sramota,vise je pokazao kuzmanovic sto je usao nego pandza,nikolic nemoze hodati po terenu zadnji 15-tak minuta,isto tako susic,trejic nezna lopte dodat kako treba,al dobar je u defanzivi,stoperski par danas dobar,maksumic i bogdanovic,,bit ce nesto od njih,et sad je malo duza pauza,treba malo poraditi na kondiciji,i bit ce dobro,golman mi nije los,cak je mozda bolji od mirkovica....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Turbić i Džafić koji trenutno igraju za Gradinu, su za većinu vaših igrača izmislili fudbal 
Ajde upravo, zabranite svim navijačima ulazak sad. Sigurno su oni krivi za poraze

Ajde upravo, zabranite svim navijačima ulazak sad. Sigurno su oni krivi za poraze

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Turbic vam je i odlican trener fantasticno radi sa djecom bez hampe i galame,pred njim je svijetla trenerska karijera.Benjo_AFC86 je napisao/la:Turbić i Džafić koji trenutno igraju za Gradinu, su za većinu vaših igrača izmislili fudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.