Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Kako se zove komentator ove utakmice zrinjski - zeljo, znali neko, covjek je fenomenalan. Kristicu i suko pod hitno kod "cojeka" na instrukcije.
Mislim da u vecini nasih klubova nema osobe koja je u svom zivotu barem napisala jedan projektni prijedlog, da ne idem dalje...FCS je napisao/la:Evo ljudi iz saveza se zale da nema angažmana klubova po pitanju, obećanog novca za infrastrukturu, debili neznaju izganjati projektnu dokumntaciju. Predlažem savezu da novac da samo klubovima koji sklope aranžman i sa lokalnom zajednicom o ulaganju još toliko para, a ostalim taki, pa im sljedeće godine postriti kruterije za licencu, u konacnici mrs u 2 ligu
- Armageddon2012
- Kontakt:
Odigrao je Zeljeznicar odlicno bez lopte,ali vi povrsno gledate utakmice pa ne primjecujete te suptilne finese. Gospodin Djurbuzovic je to primjetio i ja mu cestitam na tome.
Ocito se radi o vrlo profilisanom i perspektivnom strucnjaku.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Buu je napisao/la:Željin poraz ponovo povod da homo zajednica i smogovci organizuju jednu toplu orgiju. Guma cuva glavu momci, nikad se ne zna kakvih se parazita moze razmijeniti izmedju vas. Lp
@Buu nemoj se ba sikirati

::::SAMO ČELIK::::
- SarajlijaTM
Pripremite nove pjesmice,parole i nadjite svoje mjesto iznad zeljine klupe,sljedecu tekmu se vraca BABO ILI ONAJ KOJEG NAJVISE MRZITE
Jos ludji nego ikad 
KRAJ PRICE

KRAJ PRICE

- Armageddon2012
- Kontakt:
steta,ne svidja mi se to nikako
nek vodi amar,ali moze li se nekako organizovati da bar g djurbuzovic nastavi davati izjave nakon utakmica?
nedostajace mi njegov osvrt na utakmicu i njegovi strucni komentari?

nek vodi amar,ali moze li se nekako organizovati da bar g djurbuzovic nastavi davati izjave nakon utakmica?
nedostajace mi njegov osvrt na utakmicu i njegovi strucni komentari?

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- SarajlijaTM
Dovoljno je reci:Sipovac
Mojne da ne nabrajam dalje
Nego spremi se za brku,opet je tu, hladan ko spricer,dok se vi jadnici sa tribine trudite da mu nešto dobacite
Nego spremi se za brku,opet je tu, hladan ko spricer,dok se vi jadnici sa tribine trudite da mu nešto dobacite

A sto me nasmija ovako rano.Armageddon2012 je napisao/la:Odigrao je Zeljeznicar odlicno bez lopte,ali vi povrsno gledate utakmice pa ne primjecujete te suptilne finese. Gospodin Djurbuzovic je to primjetio i ja mu cestitam na tome.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
Zove se Anel Džanković, iz Dubrovnika momak, ali ovdje završio žurnalistiku i master studij, radi na BHT1!FCS je napisao/la:Kako se zove komentator ove utakmice zrinjski - zeljo, znali neko, covjek je fenomenalan. Kristicu i suko pod hitno kod "cojeka" na instrukcije.
Prije na Vogošći radio, i tad je komentarisao utakmice!
Grbavica naš je Hram!!!
Brko specijale, majstor za manipulacije i namještaljke!SarajlijaTM je napisao/la:Dovoljno je reci:Sipovac

- SarajlijaTM
Naravno,jedva cekam opet istu pricuanel81m je napisao/la:Brko specijale, majstor za manipulacije i namještaljke!SarajlijaTM je napisao/la:Dovoljno je reci:Sipovac

Ovako je bilo dosadno

**** ga, bilo bi smješno da nije tužno.Znao sam da je veliki manipulator ali šta mi momak neki dan ispriča, hahahaha.SarajlijaTM je napisao/la:Naravno,jedva cekam opet istu pricuanel81m je napisao/la:Brko specijale, majstor za manipulacije i namještaljke!SarajlijaTM je napisao/la:Dovoljno je reci:Sipovac
Nego spremi se za brku,opet je tu, hladan ko spricer,dok se vi jadnici sa tribine trudite da mu nešto dobacite![]()
![]()
![]()
Ovako je bilo dosadno
Šabanu Pehilju je **** sve nakon utakmice sa Širokim u finalu kupa i rekao mu "sad promaši penal kad si znao gol dat".
Namjestili su čitavu polusezonu proljetnu, nemožeš vjerovat.
A uz Amara Osima navodno je Vlado Jagodić najveći šalabajzer u našem fudbalu trenutno.Taj uzima i šakom i kapom za nastupe u mladoj repki.To mi je pričao igrač koji ima preko 30god. i nemojte reć da je sad neki ljubomorni malac kojega Vlado nije zovnuo u repku.Kaže čovjek, taj će uništiti ovu generaciju.
-
- Kontakt:
sve je regularno dok je fcs prvo, ne brinite se 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Boli mene racku za FCS, u ovoj ligi niko nije čist, da se razumijemo.Ali pojedini su stvarno majstori manipulacija.fedeltafrotta je napisao/la:sve je regularno dok je fcs prvo, ne brinite se
-
- Kontakt:
a optuzbe se naravno uzimaju za ozbiljno kada izneses validne dokaze, a ne mahalske price 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Ne kažem da će se to desiti, mada još uvijek niko ne može tvrditi da neće, ali ako se desi da se pehar i ove sezone podigne na Grbavici (obzirom na standardnu komšijsku euvoriju na početku sezone) mislim da bi bilo samoubistava na Koševu... 

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Tokom sastanka za novinare u Monaku, kojem su mogli prisustvovati samo odabrani, odnosno 53 urednika i novinara, članova UEFA-inog žirija za izbor najboljeg fudbalera u Evropi u sezoni 2012/13, Platini je komentarisao i mogućnost organizovanja regionalne fudbalske lige na prostoru bivše Jugoslavije , odnosno zapadnog Balkana.
'UEFA nije protiv takvog takmičenja ukoliko se na nivou nacionalnih fudbalskih saveza i država stvore uslovi za nešto takvo', rekao je Platini, ali je izrazio mišljenje kako to neće biti tako brzo.
'UEFA nije protiv takvog takmičenja ukoliko se na nivou nacionalnih fudbalskih saveza i država stvore uslovi za nešto takvo', rekao je Platini, ali je izrazio mišljenje kako to neće biti tako brzo.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Liga 10 i plej of je rješenje
Kod nas će se to desiti nikad
Kod nas će se to desiti nikad
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
To bi bio spas za klubove iz bivše države, ali prvenstveno milim na klubove iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.Nažalost, naši klubovi zaostaju u svemu i nevjerujem da bi bili pozvani, a ako i bi bili bi kanta za napucavanje.Plus toga, nebi bili ni mamac za publiku u BG i ZG sigurno.Naš fudbal treba borbu protiv korupcije i smanjenje lige.Trebamo svi biti svjesni da se namještanjima ništa ne dobiva, samo pojedinci ušićare a velika većina gubi.Šta će ti trofeji ako ih namjestiš???Isto kao da si otišao u prodavnicu sportske opreme i iste kupio, nema razlike.Prijedor je napisao/la:Tokom sastanka za novinare u Monaku, kojem su mogli prisustvovati samo odabrani, odnosno 53 urednika i novinara, članova UEFA-inog žirija za izbor najboljeg fudbalera u Evropi u sezoni 2012/13, Platini je komentarisao i mogućnost organizovanja regionalne fudbalske lige na prostoru bivše Jugoslavije , odnosno zapadnog Balkana.
Da se razumijemo care, nemam ja ništa ni protiv Želje, ni protiv Čelika, niti ijednog drugog BH kluba, ali imam protiv korupcije, kriminala, namještalji, prevaranata, šalabajzera itd...fedeltafrotta je napisao/la:a optuzbe se naravno uzimaju za ozbiljno kada izneses validne dokaze, a ne mahalske price
Nikad se nebi radovao nekom trofeju koji je zarađen mutnim radnjama i lično bi se smatrao prevarenim i izrađenim.
Poznaješ li ikoga od igrača lično, da ti to može ispričati ili nekoga ko je sa istim blizak?Pitaj za ovo finale, šta je sve bilo.Sve će ovo jednog dana izaći na vidjelo, možda za 2, možda za 5, možda za 25 godina.Samo je tužno što naš fudbal tone sve dublje a mi gledamo i ništa ne poduzimamo a godine prolaze, drugi jačaju i prelaze nas.Žalosno!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.