Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la Adinjo » 18 dec 2009, 18:39

Nerko_Juventino je napisao/la:
Saurman je napisao/la:ne bi vi mogli osvojiti ni bajramski turnir :D
Ma nemoj, čiji si ti tako pametan?
Ma pusti ga jarane, dodje ovde i samo sere, dosadan je ko noc. Naporan je lik da te Bog sacuva.

Pravi UDAV.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 dec 2009, 18:40

Bari vas razvali ko dijete zvecku i vi bi nesto da osvajate :D Ajax je slab al ako budete igrali kao dosad bice vam kratak boravak u euro ligi :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 dec 2009, 19:27

Saurman je napisao/la:Bari vas razvali ko dijete zvecku i vi bi nesto da osvajate :D Ajax je slab al ako budete igrali kao dosad bice vam kratak boravak u euro ligi :D
haj posto vidim da si pametan , nemoj se javljati na ovu temu vise.. vazi? :roll:

Vratio se David.. ma ima da sve deremo.. ali nema Germana.. :evil:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 dec 2009, 02:26

Juve će da bude jak, ovaj vikend kreće naša serija
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 dec 2009, 11:26

JamaL je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Juve će da bude jak, ovaj vikend kreće naša serija
Juve katastrofa!
ali uvijek bolji od Hamburga :lol:

Forza Juve!! nema nam Maura 3 mjeseca, ja mislim da bi patmetnije bilo vratiti Palladina nego da kupujemo sad neke ne provjerene igrace.. Palla je zmaj, moze igrati na obije strane a moze bez problema biti klasicni spic.. Palla i Criscito su dvije najvece greske Ranieria.. jedina dobra stvar koju je on ostavio iza sebe jeste Marchisio.. mada i nije imao izbora, ali gurao ga je uvijek ispred svih veznjaka osim Sissoka..

Forza Marcha!

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 19 dec 2009, 11:45

Saurman je napisao/la:Bari vas razvali ko dijete zvecku i vi bi nesto da osvajate :D Ajax je slab al ako budete igrali kao dosad bice vam kratak boravak u euro ligi :D
heh..veoma pametno..ako si gledao utakmicu,a pretpostavljam da nisi,Juve je masio penal,imao posjed lopte 70 %,a Bari je imao 4 suta na gol i dali 3..isto sad kad bi rekli Barcelona pobijedila jedva Dynamo,a imala posjed lopte 78%:22% i 15 suteva al su pri kraju dali gol..kad neko nekog razvali u fudbalu to treba i mora biti u svakom segmentu,a to je posjed lopte,sutevi..Bari je nas POBIJEDIO,imali su vise srece tu utakmicu i to je to,a da nas je razvalio i nije..Poredi Barcelona-Inter 2-0 i Bari-Juve 3-1..eh ta utakmica na Nou Campu je bilo razvaljivanje protivnika u svakom segmentu igre...al opet bodovi se pisu a ne propustene prilike..nadam se da ce biti bolje.. FORZA JUVE..p.s. iako vise ne simpatiziram Juve toliko dok Ferrara ne ode,jer on veze nema..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 dec 2009, 12:16

kakav si to ti navijac kad navijas samo kad je dobro :roll:

Forza Juve.. za Juve se ne navija , za Juve se zivi..

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 19 dec 2009, 16:23

daffy je napisao/la:kakav si to ti navijac kad navijas samo kad je dobro :roll:

ako si mislio na mene..ja za Juve navijam od 1997 godine i finala s Borussiom..sjecam se ko sad,kad Alex dade gol petom i kad Peruzzi primi od Rickena gol s centra..a tad je Peruzzi dobio dijete na poluvremenu i to ga je haman psihicki ubilo..znaci punih 12 godina sam uz taj klub..al sad nije da ne volim,daleko od tog,al radi se o glupom treneru koji nevjerovatno glupe izmjene vrsi svaku utakmicu,samo zbog toga..nek dodje Hiddink,nemam nista protiv,samo da onaj CIRO ode..jos je on mlad,ne kazem ja,mozda ce bit bolji trener u buducnosti,al na Juventusu se ne uci,to treba shvatit... FORZA JUVE...
Zadnja izmjena: jasko_juve, dana/u 20 dec 2009, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 dec 2009, 12:49

jasko_juve je napisao/la:

ako si mislio na mene..ja za Juve navijam od 1997 godine i finala s Borussiom..sjecam se ko sad,kad Alex dade gol petom i kad Pagliuca primi od Rickena gol s centra..a tad je Pagliuca dobio dijete na poluvremenu i to ga je haman psihicki ubilo..znaci punih 12 godina sam uz taj klub..al sad nije da ne volim,daleko od tog,al radi se o glupom treneru koji nevjerovatno glupe izmjene vrsi svaku utakmicu,samo zbog toga..nek dodje Hiddink,nemam nista protiv,samo da onaj CIRO ode..jos je on mlad,ne kazem ja,mozda ce bit bolji trener u buducnosti,al na Juventusu se ne uci,to treba shvatit... FORZA JUVE...
Pagliuca??? :roll: :roll:

MIslis "ORSONE" Angelo Peruzzi ??? ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2009, 12:54

Danas su nam potrebna 3 boda, što se mene tiče nije važno kako samo nek se osvoje 3 boda na bilo koji način
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 dec 2009, 13:11

dobar je bio onaj Pagliuca :lol:

btw. nema veze od kada navijas vec kako navijas.. ja sam mladji navijac, navijam za Juve od 2000 godine kada je veliki David Trezeguet dosao u Juve.. tada sam imao 5 godina i to je bilo navijanje za Trezegueta vise.. ali danas je to vise od svega.. Juventus do groba.. kad je najteze tada se navija, a ne kada se pobjedjuje.. kada pobjedjujes onda svi navijaju za tvoj klub, a kada gubis svi ga zajebaju.. nece doci Hiddink, Ciro ce do kraja ostati.. tako kaze nasa uprava i Elkan.. znaci sigurno ostaje do kraja.. ni Hiddink ne bi mogao nista napraviti sa ovakvom odbranom:
/ - Cannavaro - Legro - Grosso

botovi u odbrani.. Grosso je odlican u ofanzivi, ali u defanzivi je Molinaro za njega WC.. jedino svijetlo u odbrani je Caceres.. trenutno sad dok nema Chiellinia.. trebali bi pokusati sa Ariaudom, mali razvaljuje i na manageru i na pesu.. a oprave nije los.. da je los ne bi igrao za Italiju u21..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 dec 2009, 13:47

Danas treba uzeti tri boda i otici na odmor, jer nam je prijeko potreban. Ali opet ce biti tesko, jer nama tu Chiello, tako da ce opet biti gricakanje noktiju, kad bude napad Catanije.

Sto se tice ovog izvlacenja Ajax-a, mislim tezak protivnik, ali opet moje licno misljenje je da se ne treba zamarati s tim puno. Misljenja samda taj turnir i ne treba toliko forsirati, jer taj turnir je odavno urmo.

EL je totalno ne znacajan turnir. Mozda izgleda jak ove godine, pa sta!?!?!

Prvi tim ne treba da igra taj turnir, ali ce nas Ciro da izvede najjaci tim, da bi nekako ublazio blamazu ove sezone, i mogao da ima neki alibi.

Ako kojim slucajem pobjedimo taj turnir, ja bih bio okay s tim, ali nikako ponosan. Bili bi najbolji od najlosijih.

Znaci, hebes EL, svu snagu okrenuti prema Seria A, da bi izborili sto bolji rezultat za sledecu sezonu, jer kako stvari stoje, talijanski timovi ce najvjerovatnije da izgube jedno mjesto u CL, ako ove sezone, ne pokazu dobre rezultate, a s obzirom na izvlacnje u 1/8 finala CL, sve su prilike da ce Italija izgubiti to 4 mjesto. Zato sto bolji plasman u Serie A, nam je potreban.

Hiddink bi bio pravo rijesenje za problem, covjek je gospodin, ali eto nema nista od toga izgelda, uprava JOS vjeruje Ciri i kako stvari stoje ostat ce do kraja, na moju veliku zalost. Ali samo se pitam sta ce biti ako losi rezultati nastave se nizati, cisto sumnjam da ce navijaci to gledati mirnog oka, jer im je puno kapa, Secca, Blaca &Co.

Pricaju da smo se pojacali sa dobrim igracima, jesmo ali cisto na papiru, ali sta to pomaze kad na terenu izgledamo tako jadno i blijedo. Igraci stare garde ADP,Gigi, Neddy, Trez, Chiellini su ti koji su nas uvjek izvlacili, ali kao sto rekoh oni su igraci stare garde. Jedno dobro je to sto su potpisali MOMA u njihovoj eri. Toliko o njihovim pojacanjima.

Treba nam neka jaka FIGURA u upravi koja moze reci, dosta je svega, otpustiti trenera i poceti iz pocetka. Dovesti kompetentne ljude koji ce nas izvaditi iz krize.

FORZA JUVE!!!!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 dec 2009, 15:49

e jbg ako cataniu koja je zadnja ne pobjede za mene više ne postoje(nešto poput atletiko madrida), pa da su u neznam kako lošoj formi ovo moraju dobiti, a ja budala se sad znojim zbog kv. 1,3 :evil:
evo braco nakon dugo vremena ušao, zamjenio zlatnu kantu-a nije se ozlijedio, to su ta strašna pojačanja
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2009, 15:57

Ovo je sramota ako ne pobijede, ajde momci trgnite se
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 20 dec 2009, 15:59

Na sta spade ovakav klub :twisted: Treba reci i da je Brazzo usao u igru nakon sto je izasao melo ispracen naravno zvizducima..Navijaci pokusavaju uci na teren vidjecemo hocel uspjeti u tome :P

Cmo'n Juve :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 20 dec 2009, 16:00

Adinjo je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:

ako si mislio na mene..ja za Juve navijam od 1997 godine i finala s Borussiom..sjecam se ko sad,kad Alex dade gol petom i kad Pagliuca primi od Rickena gol s centra..a tad je Pagliuca dobio dijete na poluvremenu i to ga je haman psihicki ubilo..znaci punih 12 godina sam uz taj klub..al sad nije da ne volim,daleko od tog,al radi se o glupom treneru koji nevjerovatno glupe izmjene vrsi svaku utakmicu,samo zbog toga..nek dodje Hiddink,nemam nista protiv,samo da onaj CIRO ode..jos je on mlad,ne kazem ja,mozda ce bit bolji trener u buducnosti,al na Juventusu se ne uci,to treba shvatit... FORZA JUVE...
Pagliuca??? :roll: :roll:

MIslis "ORSONE" Angelo Peruzzi ??? ;)
Malo sam se za.j.ebao.. :D :D sorry 8-) 8-) taj dan kad sam pisao,igrao sam citav dan nekog starog soccera s jaranom na PC-u i ostade mi Pagliuca..nece se ponovit.. :lol: :lol: :lol: a evo gledam ih sad protiv Catanie..place mi se matere mi..koja nepovezanost,ljudi mali pritisak naprave nasi izgube loptu..Melo,idi ba u Brazil,prodaji kafu,nije za tebe fudbal...ojjjjjjjjj na sta odose pare..on izgleda nece namjerno da igra..nema volje..nadam se da necemo izgubit od ove ekipe,nadam se..al sve su prilike..HOCU Barbareza za trenera Juventusa :D :D :D :D

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 20 dec 2009, 16:03

mijenjaj te ciru , to vam je najveci promasaj

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 dec 2009, 16:13

Ove sezone ste doveli Diego,Melo,Cannevaro,Grosso i neznam jos koje i ovi igraci nista nisu pokazali....ccc
steta a Juve mi je najdrazi u Italiji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 dec 2009, 16:26

Bracoo 1:1 :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 dec 2009, 16:28

evo brace, hajmo još jedan i da završim s juventusom za ovu sezonu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.