ZULIANI

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
veza i napad stvarno solidni i jaki, al odbrana smješnamuxa je napisao/la:Cekajte dok Verona dodje pa cu vas pitatJoj da ovi moji hoce dovest Hondu, Kaku i Astorija pa da se borimo za 3. mjesto
Fakat ste jaki, nisam gledao Napolija al vidim i oni uvalili 4 kom. Jel ko gledao, kako igraju?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
muxa je napisao/la:Cekajte dok Verona dodje pa cu vas pitatJoj da ovi moji hoce dovest Hondu, Kaku i Astorija pa da se borimo za 3. mjesto
Fakat ste jaki, nisam gledao Napolija al vidim i oni uvalili 4 kom. Jel ko gledao, kako igraju?
+ minimalno 1 veznjak, mozda i 2Carli je napisao/la:Treba vam jedan u odbrani, štoper.
Moguce. Nisam ga ni ja vidio. Ni u lozi na veceri prije utakmice, a ni za vrijeme utakmice.Mig_Mig je napisao/la:Dominacija, ne vidjoh marotu na stadionu, da nije nesto rijesio veceras???
stoperi: Barza,Chiello,Bonucci,Caceres,Ogbonna cak i Peluso moze da igra stoper... sto jos trebamuxa je napisao/la:+ minimalno 1 veznjak, mozda i 2Carli je napisao/la:Treba vam jedan u odbrani, štoper.
ma to on za milan govori, nisi skontaoAndrej je napisao/la:stoperi: Barza,Chiello,Bonucci,Caceres,Ogbonna cak i Peluso moze da igra stoper... sto jos trebamuxa je napisao/la:+ minimalno 1 veznjak, mozda i 2Carli je napisao/la:Treba vam jedan u odbrani, štoper.