Pa dobro bar smo po trafikama poznatineko_iz_mase je napisao/la:Ma vi imate onu trafiku u Aske Borica, i ne treba vam kladionica.Samo bingo igrajte

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa dobro bar smo po trafikama poznatineko_iz_mase je napisao/la:Ma vi imate onu trafiku u Aske Borica, i ne treba vam kladionica.Samo bingo igrajte
vidjećemo sutraGunnerS je napisao/la:Jedino Espanyol i Ajax ćeš da pogodiš![]()
Brimingham zadnjih 6 utakmica ima 5 pobjeda i 1 nerješenoBlueSharks je napisao/la:vidjećemo sutraGunnerS je napisao/la:Jedino Espanyol i Ajax ćeš da pogodiš![]()
PS birmingem čini mi se zadnjih 5-6 sve pobjedea everton talanga
GunnerS je napisao/la:Brimingham zadnjih 6 utakmica ima 5 pobjeda i 1 nerješenoBlueSharks je napisao/la:vidjećemo sutraGunnerS je napisao/la:Jedino Espanyol i Ajax ćeš da pogodiš![]()
PS birmingem čini mi se zadnjih 5-6 sve pobjedea everton talanga
![]()
A Everton, zadnjih 6 mislim 2 pobjede 3 nerješene i 1 izgubljenu... Al nisam 100% siguran u to...
Ugl.tu bi moglo bit svašta... Al Monaco - Lyon će da bude 2, ćista...al nije 100%
Dobro ba ne tjeram ja tebe da ti to igrašGunnerS je napisao/la:Hehe, ma jarane nema šanse da ja to igram na petakamože na markicu jednu pa ako prođe super ako ne ode jedna fuka u kladu
![]()
Mislim, Lyon mora pobjedit, moraju napokon uhvatit zadnji voz za titulu, Bordeaux je pobjedio a Marseille nerješeno, što Lyonu daje šansu velikuuu![]()
Ma znam, zezam seGunnerS je napisao/la:Ma jarane da Bog da ti dobio 500 KMŠto se mene tiče...
Ja govorim onako kako mislim da će bit
delija je napisao/la:A sto toliko rizikujes sa Sienom.Po meni bolje ti je da na Birmingham odigrasEmirTM87 je napisao/la:West Ham - Chelsea 3+ kv. 1.70
Auxerre - Toulouse 1 kv. 2.00
Valladolid - Gijon 1 kv. 2.15
Livorno - Sampdoria 1 kv. 2.70
Palermo - Siena 2 kv. 4.85
Ukupna kvota: 95,72 KM
Ulog: 4 KM
Ukupan dobitak: 382,88 KM
fino...moglo bi proć...JamaL je napisao/la:Ja odigro sistem 6/8, bez fixeva
HSV 1
Keln 1
Napoli 1
Atletiko 2
Espanjol 1
Wolves 1
Trabzon - Fenerbahce X
Aris 1
432 KM
Ma znam,ali jbg,vrijedi pokusatiJamaL je napisao/la: Previse Italijana, tesko je iz jedne lige vise pogoditi, sretno!
ma bgm nema vise sigurice da ga jjebes!!!TheManiacs je napisao/la:Imali ko kakvu siguricu za danas da se uvalim
guzvaj listic slobodno siena je danas 2Emir_ZENICA je napisao/la:Everton-Birmingham 1 1,95
USC Palermo-AC Siena 1 1,60
FC Utrecht-Twente Ensch. 1X 1,75
1.FC Köln-1.FC Nürnberg 1 2,10
Málaga CF-RCD Mallorca 1 2,40
Valladolid-Sport.Gijón 1 2,20
GiTarrag-CF Villarreal B 1 2,00
AlbaVolan-HDD Olimpija Lj. 1 1,60
Dobitak: 193,72
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.