Pitanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Pitanja
da li ima smjer menadzment u sportu u mostaru 

- RickBlaine
- Kontakt:
Kako izraciti ispovracanu sobu?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ne znam gdje da postavim pa ću ovdje. Može li neko preporučiti i u pp poslati neku zanimljivu knjigu o fudbalu, tehnici i(li) taktici?
Da li ce osobama koje imaju europsku radnu dozvolu trebati od 01.08 trebati i dalje radna dozvola za rad u Njemackoj?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Dok ovo pisem vec osjecam kako se pridruzujem vama koji ste izvisili za odgovor na pitanje.

Napravi propuh.Kako izraciti ispovracanu sobu?

Onaj, interesuje me sljedece. Ima l' ko da je nedavno vadio ljekarski za vozacku ili da je informisan, da mi potvrdi da li se tom prilikom vadi i krv?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ne vadi.uschtipak je napisao/la: Ima l' ko da je nedavno vadio ljekarski za vozacku ili da je informisan, da mi potvrdi da li se tom prilikom vadi i krv?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Allah te nagradio.Pogba je napisao/la:Ne vadi.uschtipak je napisao/la: Ima l' ko da je nedavno vadio ljekarski za vozacku ili da je informisan, da mi potvrdi da li se tom prilikom vadi i krv?
Nemas pojma kako si se osevapio.
LANET OLSUN!
- Cautinho
- Kontakt:
Neznam kako da postavim ovo,ali zanima me ako netko zna frekvenciju radio stanice koja vrti ili sportske vijesti ili narodnu,turbo folk muziku.
Ja sam na podrucju Hercegovine,ZHŽ.
Mogu li hvatati Sarajevske stanice (stari grad...)?
Kako funcionira radio,koji je domet?
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Ja sam na podrucju Hercegovine,ZHŽ.
Mogu li hvatati Sarajevske stanice (stari grad...)?
Kako funcionira radio,koji je domet?
Keep walking.
Teško da možeš hvatat frekvenciju Sarajeva jer si jednostavno predaleko
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Probaj na 94,3 ili 104,3 koji ja koristim ali je i najrasprostranjeniji. Ovo je za RSG, a ti potraži na netu koji te zanima radio i pogledaš koje frekvencije koriste gdje 
A koriste one predajnike, slično kao i TV stanice.

A koriste one predajnike, slično kao i TV stanice.
- Cautinho
- Kontakt:
Kako to da touchscreen na mobitelu prepoznaje samo prste i druge dijelove ruke,a npr. olovka,stapic ili sl. ne prepoznaje.
Kako to razlikuje
Kako to razlikuje
Keep walking.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kapacitivni ekran (capacitive touch screen) je ekran osjetljiv na toplinu prsta (to je taj o kome govoris), a resistive touch screen je "na dodir" da tako kazem pa taj prepoznaje i olovku i svasta nesto..al tu npr moras trunku jace pritisnuti prstom neg u kapacitivnog gdje je dovoljno samo taknuti displej 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Zna li neko kakav se telefon dobija u m:tel-u,kad si pretplatnik,ustvari vise pretplatnika (firma) xD ?
- Cautinho
- Kontakt:
Ima li google namjeru dolaziti u Bosnu pa snimati ulice za GM?
Svaki cosak Hrvatske je pokriven,sve do ulicne razine,i jos pregled restorana,kafica i svih tih objekata i zanimljivosti.
Oce li to dolaziti kod nas i ako hoce,kada?
Svaki cosak Hrvatske je pokriven,sve do ulicne razine,i jos pregled restorana,kafica i svih tih objekata i zanimljivosti.
Oce li to dolaziti kod nas i ako hoce,kada?
Keep walking.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
mene zanima jel tako svjesno pises iliCautinho je napisao/la:Oce li to dolaziti kod nas i ako hoce,kada?

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- RickBlaine
- Kontakt:
Kako ponovo zakaciti etiketu za proizvod (trenerku) koju si otkinuo? Imam racun da zamijenim... Sport Life. Mater im jeebem uvijek me ubijede da mi je taman nesto sto nije.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ja mislim da je dovoljan samo racun al nisam siguran.RickBlaine je napisao/la:Kako ponovo zakaciti etiketu za proizvod (trenerku) koju si otkinuo? Imam racun da zamijenim... Sport Life. Mater im jeebem uvijek me ubijede da mi je taman nesto sto nije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- RickBlaine
- Kontakt:
Ma i ja mislim, ali nisam siguran. Tako da cu to nekako zakacit, ljepilom il tako necim...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.