Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zapad i istok su prave tribine.Bosniacum Lilium je napisao/la:culo se do Pofalica![]()
aferim momciluci moji
ja pamtim veoma lose dane i stvari na sjeveru. I onda kad sam se vratio da pogledam onu nesretnu tekmu protiv sipta vidio da se skoro nista nije promijenilo. Isfrustrirani su svi bili. Ipak duga je ova susa, samo ovako nastaviti aBd i da se nastavi ovako lijepa slika kako na travi tako i na tribinama, uprava je vec davno svoje dokazala
a dobro drug, bilo je i losih momenata. Najgora noc je bila prosle sezone protiv CelikaHead je napisao/la:Zapad i istok su prave tribine.Bosniacum Lilium je napisao/la:culo se do Pofalica![]()
aferim momciluci moji
ja pamtim veoma lose dane i stvari na sjeveru. I onda kad sam se vratio da pogledam onu nesretnu tekmu protiv sipta vidio da se skoro nista nije promijenilo. Isfrustrirani su svi bili. Ipak duga je ova susa, samo ovako nastaviti aBd i da se nastavi ovako lijepa slika kako na travi tako i na tribinama, uprava je vec davno svoje dokazala
Ko je igrač sa brojem 25Head je napisao/la:Zavisi sta furas..Mene navijanje ne zanima.
Idem na utakmicu da gledam samu utakmicu i da se nasmijem provalama zato je istok prava tribina za to.
Šala onako malo, pozitivna atmosferaHead je napisao/la:Cimirot,sto
zavrsen transfer rok kod nas davnoado-hz je napisao/la:Odavno mi se nije svidio neki igrac kao ovaj mali Duljevic....on bio bio extra pojacanje za nas da uskoci umjesto Suljica...znam da je pod ugovorom al treba vidjeti sa Brkom da ga dovede, dao bi njega Nijaz za 100milja
Ja ba,da ne slusam one koji jos misle da za nas igra Alaim i Dzemo Smijecanin...hilmo je napisao/la:Šala onako malo, pozitivna atmosferaHead je napisao/la:Cimirot,sto, vidim da is redovan na istoku, a jednom si rekao da ti je dočekati da da se završe evropske utakmice da prestanu dolaziti oni koji pitaju ko je igrač sa sa brojem 25
strasne provale, meni su veci bolesnici sto se smiju takvim bolesnim provalama nego oni koji ih smisljaju.Head je napisao/la:Zavisi sta furas..Mene navijanje ne zanima.
Idem na utakmicu da gledam samu utakmicu i da se nasmijem provalama zato je istok prava tribina za to.
Hvala bogu.sekac je napisao/la:I da kažem bio sam u Švrakinom selu na kafi kažu da se gore čulo grmilo je"Nikola je osjećao bol i morali smo ga ... Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Kyle88, PapakIzSa i 36 gostiju.