FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2013, 21:50

culo se do Pofalica :mrgreen: :D aferim momciluci moji :D ja pamtim veoma lose dane i stvari na sjeveru. I onda kad sam se vratio da pogledam onu nesretnu tekmu protiv sipta vidio da se skoro nista nije promijenilo. Isfrustrirani su svi bili. Ipak duga je ova susa, samo ovako nastaviti aBd i da se nastavi ovako lijepa slika kako na travi tako i na tribinama, uprava je vec davno svoje dokazala :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2013, 21:51

Bosniacum Lilium je napisao/la:culo se do Pofalica :mrgreen: :D aferim momciluci moji :D ja pamtim veoma lose dane i stvari na sjeveru. I onda kad sam se vratio da pogledam onu nesretnu tekmu protiv sipta vidio da se skoro nista nije promijenilo. Isfrustrirani su svi bili. Ipak duga je ova susa, samo ovako nastaviti aBd i da se nastavi ovako lijepa slika kako na travi tako i na tribinama, uprava je vec davno svoje dokazala :D
Zapad i istok su prave tribine. :)
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 avg 2013, 21:52

Komazec istegao zadnju ložu još juče na treningu ništa opsano ja mislim nadam se brzom povratku nije se danas povrijedio nego nije mogao izdržati do kraja. ;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 31 avg 2013, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 31 avg 2013, 21:54

dovoljno je samo vidjeti facu Komazeca na ovom klipu i facu SEFA kad je zagrmilo na kraju sve jasno kao dan

Da imamo Duljevica i ekipi mrtvog mi horoza dao bi im cijeli septembar nek se odlijepi tim koji misli da je dobar na tabeli pa tek onda da igramo :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2013, 21:54

Head je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:culo se do Pofalica :mrgreen: :D aferim momciluci moji :D ja pamtim veoma lose dane i stvari na sjeveru. I onda kad sam se vratio da pogledam onu nesretnu tekmu protiv sipta vidio da se skoro nista nije promijenilo. Isfrustrirani su svi bili. Ipak duga je ova susa, samo ovako nastaviti aBd i da se nastavi ovako lijepa slika kako na travi tako i na tribinama, uprava je vec davno svoje dokazala :D
Zapad i istok su prave tribine. :)
a dobro drug, bilo je i losih momenata. Najgora noc je bila prosle sezone protiv Celika :cry: 'em tanko raje, onaj nesretni slucaj, a prije toga bila k'o i neka tuca, ne sjecam se bas najbolje, ali odavno se nisam tako lose osjecao :cry:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 avg 2013, 21:57

Kao što reče miki, radna subota (kao i svaka druga :mrgreen: ), tekmu slušao na radiju. Ne mogu prežaliti što nisam došao :cry: :cry: :cry:

Jako bitna pobjeda, na pauzu lagano, malo se odmoriti oporaviti ove povrijeđene i rovite i ukomponovati ove nove nekako.

Može li neko da ovaj video sa izvora.ba prebaci na youtube, hebe me adobe ne mogu da ga pregledam.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2013, 21:57

Zavisi sta furas..Mene navijanje ne zanima.
Idem na utakmicu da gledam samu utakmicu i da se nasmijem provalama zato je istok prava tribina za to.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 avg 2013, 22:00

Head je napisao/la:Zavisi sta furas..Mene navijanje ne zanima.
Idem na utakmicu da gledam samu utakmicu i da se nasmijem provalama zato je istok prava tribina za to.
Ko je igrač sa brojem 25 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2013, 22:00

Cimirot,sto :?
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2013, 22:01

zanima me najvise FKS :D a Istok jeste za to najjaci jos fino pogledas tekmu, ali yebiga kad mi je raja na sjeveru. Ali npr. baklje i to me ni najmanje ne zanima :D

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 31 avg 2013, 22:02

Odavno mi se nije svidio neki igrac kao ovaj mali Duljevic....on bio bio extra pojacanje za nas da uskoci umjesto Suljica...znam da je pod ugovorom al treba vidjeti sa Brkom da ga dovede, dao bi njega Nijaz za 100milja :D

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2013, 22:02

Ali kad smo na samom kraju zapjevali: Nananana nananaaaaaa allahami do vogosce se culo... :D
04.10.2009 !!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 avg 2013, 22:04

Head je napisao/la:Cimirot,sto :?
Šala onako malo, pozitivna atmosfera :D , vidim da is redovan na istoku, a jednom si rekao da ti je dočekati da da se završe evropske utakmice da prestanu dolaziti oni koji pitaju ko je igrač sa sa brojem 25 :P

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2013, 22:06

ado-hz je napisao/la:Odavno mi se nije svidio neki igrac kao ovaj mali Duljevic....on bio bio extra pojacanje za nas da uskoci umjesto Suljica...znam da je pod ugovorom al treba vidjeti sa Brkom da ga dovede, dao bi njega Nijaz za 100milja :D
zavrsen transfer rok kod nas davno

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2013, 22:07

hilmo je napisao/la:
Head je napisao/la:Cimirot,sto :?
Šala onako malo, pozitivna atmosfera :D , vidim da is redovan na istoku, a jednom si rekao da ti je dočekati da da se završe evropske utakmice da prestanu dolaziti oni koji pitaju ko je igrač sa sa brojem 25 :P
Ja ba,da ne slusam one koji jos misle da za nas igra Alaim i Dzemo Smijecanin...
Dobro je ovo,odlicno smo iskoristili pozitivnu atmosferu oko kluba,sad na pauzi uigrati ova pojacanja i onda protiv Mladosti da ocepimo.
1946

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 31 avg 2013, 22:11

Head je napisao/la:Zavisi sta furas..Mene navijanje ne zanima.
strasne provale, meni su veci bolesnici sto se smiju takvim bolesnim provalama nego oni koji ih smisljaju.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 avg 2013, 22:11

I da kažem bio sam u Švrakinom selu na kafi kažu da se gore čulo grmilo je"Nikola je osjećao bol i morali smo ga ... Sarajevo.
Sarajevo ljubavi moja!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2013, 22:15

sekac je napisao/la:I da kažem bio sam u Švrakinom selu na kafi kažu da se gore čulo grmilo je"Nikola je osjećao bol i morali smo ga ... Sarajevo.
Hvala bogu. :)
04.10.2009 !!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 31 avg 2013, 22:45

Rezultat je jedino vrijedan spomena danas. Ali to je svakako i najvaznije pa necu pojedinacno o igracima iako bi u toj rubrici trebalo biti par njih i trener svakako. Asmire sretno mnogi nisu svjesni da ce bez tebe FKS biti mnogo slabiji, to ce se pokazati u narednim utakmicama. I naravno da kazem samo da je sudija danas napravio dosta problema nasoj ekipi, nevjerovatno sta nam nije svirao, dok je ovim Nijazovim pulenima svirao sve i svasta. Najjaci detalj na utakmici je upravo situacija kad nam sudija svira faul a cijela tribina mu aplaudira :lol:

Sad opsuteno na pauzu i onda u nove pobjede.

P.S. MARIO TADEJEVIC ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2013, 23:40

Komazec,zadnje 3 utakmice odigr'o 215 minuta i dao 4 gola.Sta ti je napadac.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.