KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

kobe
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la kobe » 17 dec 2009, 20:57

bosnas_ je napisao/la:Sa Rakocevicem,oporavljenim Jovanovicem,i jos jednim pojacanjem koji treba doci ovih dana,Bosna moze ostati u ligi,i osvojiti dvostruku krunu u bh prvenstvu! Mi smo ove godine imali zaista puno pehova,dva najbolja igraca su nam se povrijedila(Jovanovic,Ivanovic),ostali smo bez svoje dvorane Mirza Delibasic,sve je to uticalo i na rezultate! Mislim da cemo u drugom dijelu sezone biti znatno jaci i da cemo ostvariti 6-7 pobjeda sto je dovoljno da izbjegnemo zadnju poziciju! Zamislite da se Sirokom povrijedio njihov najbolji igrac Mason,garantujem da u ovoj ligi ne bi ostvarili niti jednu pobjedu,isto se moze desiti bilo kojem drugom klubu u nastavku sezone..
p.s.
Izgleda Bajramovic na meti Bosne!?(Mada je jos uvijek prva meta Milosevic iz Zvezde,jer je mnogo jeftiniji,dok bi Kenu morali cekati najmanje 15 dana,obzirom da ima otvorene ponude iz Spanije ,Rusije i Turske!)
daj uozbilji se.
Dolazi MIlošević na posudbu do kraja sezone,ali nije još ništa sigurno.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 dec 2009, 21:17

kobe je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Sa Rakocevicem,oporavljenim Jovanovicem,i jos jednim pojacanjem koji treba doci ovih dana,Bosna moze ostati u ligi,i osvojiti dvostruku krunu u bh prvenstvu! Mi smo ove godine imali zaista puno pehova,dva najbolja igraca su nam se povrijedila(Jovanovic,Ivanovic),ostali smo bez svoje dvorane Mirza Delibasic,sve je to uticalo i na rezultate! Mislim da cemo u drugom dijelu sezone biti znatno jaci i da cemo ostvariti 6-7 pobjeda sto je dovoljno da izbjegnemo zadnju poziciju! Zamislite da se Sirokom povrijedio njihov najbolji igrac Mason,garantujem da u ovoj ligi ne bi ostvarili niti jednu pobjedu,isto se moze desiti bilo kojem drugom klubu u nastavku sezone..
p.s.
Izgleda Bajramovic na meti Bosne!?(Mada je jos uvijek prva meta Milosevic iz Zvezde,jer je mnogo jeftiniji,dok bi Kenu morali cekati najmanje 15 dana,obzirom da ima otvorene ponude iz Spanije ,Rusije i Turske!)
daj uozbilji se.
Dolazi MIlošević na posudbu do kraja sezone,ali nije još ništa sigurno.
suti ba nemoj tako s njim nece nam htjeti srediti povratak u skenderiju :D
da je meni znati odakle nam pare i da razmisaljmo o bajramovicu hahaha a i brat bratu ne zasluzuje on lovu za koju igra jer igra grozno
Zadnja izmjena: fera, dana/u 17 dec 2009, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 dec 2009, 22:22

p.s.
sto me nasmija hehe :lol: :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 18 dec 2009, 01:20

Ma nije ovaj bosnas pri sebi nikako. Čuj Bajramovic opcija.... Realno, uspjeh je ako uspijemo još ikoga pobijediti do kraja sezone (a možemo uzteti Heliosa kući, Cedevitu ako odigramo preko mogućnosti), a zadnji ćemo najvjerovatnije i ostati ...jer s ovakvim timom nas nema nigdje, a ni Rakočević ni Milošević nisu ni blizu ekstra klase, da bi sami mogli da donesu neke bitnije promjene..Jedino ako nam se neko smiluje pa dodje u zetru s drugim timom, ukoliko im te tekme ne budu značajne ili ih pokosi svinjska gripa.....eto toliko smo nisko, da se tome nadati moramo....Svi ovdje pričaju kao da će i Helios i FMP i Radnički sjediti skrštenih ruku i gubiti utakmice da bi nama sve išlo po planu.......pišete ljudi bljuvotine.......OVakav tim ni ne zaslužuje da bude bolje plasiran....a ja se samo nadam da će to ispadanje iz NLB možda sa sobom konačno povući u propast i ove lopovčuge što vode bosnu.....mada čisto sumnjam....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 dec 2009, 17:01

dnalydal je napisao/la:Ma nije ovaj bosnas pri sebi nikako. Čuj Bajramovic opcija.... Realno, uspjeh je ako uspijemo još ikoga pobijediti do kraja sezone (a možemo uzteti Heliosa kući, Cedevitu ako odigramo preko mogućnosti), a zadnji ćemo najvjerovatnije i ostati ...jer s ovakvim timom nas nema nigdje, a ni Rakočević ni Milošević nisu ni blizu ekstra klase, da bi sami mogli da donesu neke bitnije promjene..Jedino ako nam se neko smiluje pa dodje u zetru s drugim timom, ukoliko im te tekme ne budu značajne ili ih pokosi svinjska gripa.....eto toliko smo nisko, da se tome nadati moramo....Svi ovdje pričaju kao da će i Helios i FMP i Radnički sjediti skrštenih ruku i gubiti utakmice da bi nama sve išlo po planu.......pišete ljudi bljuvotine.......OVakav tim ni ne zaslužuje da bude bolje plasiran....a ja se samo nadam da će to ispadanje iz NLB možda sa sobom konačno povući u propast i ove lopovčuge što vode bosnu.....mada čisto sumnjam....
Cestitke upravi na dovodjenju Rakocevica,koji je sigurno jedno od najveci pojacanja Bosne poslije rata!
sto se tice tvog pesimizma i skepticizma,mislim da ce te rezultati Bosne u drugom dijelu sezone demantovati i da ces nakon toga biti bolji i vedriji covjek,a ne isfrustrirani kompleksas,poput raznih @nena i @fera!

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 18 dec 2009, 17:58

svaka cast ovom bosnas koliko je optimističan,dolazi rakočević ko da vam je došao netko iz nba sa prosjekom od 10 poena po ut,ne rakočević koji je imao 3 poena po utakmici u partizanu,kako možeš govorit o širokom bez masona na osnovu jedne utakmice,pa mi smo od heliosa kući izgubli 10 razlike bez štembe i čolaka a igrao je mason,evo sad će nam igrat mason pa opet meožemo izgubit 30 razlike a možemo i dobit,naravno da je on važan igrač ali protiv fmp-a jednostavno našima nije išlo,i kažeš širokog u gostim dobit,možete ali ti to tako uvjereno,podcjenjivački najavljuješ,što jest jest široki je ove godine bolji od bosne,a široki je pobjeđivao bosnu u sarajevu i sa slabijim sastavom od ovog(2004,2007)tako da ne moreš govorit da nije bilo masona mi vas ne bi dobili

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 dec 2009, 18:35

meni nije jasna jedna stvar konstantno se spominju 3 pojacanja za NLB a mozete prijaviti samo dva kako to 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 18 dec 2009, 19:00

ma dovesti ce se jos jedno pojacanje to je sigurno milan milosevic i to je to,a vi sirokobrijezani na svoju stranicu pa tamo valjajte gluposti (imate mahanje)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 dec 2009, 00:55

bosnas_ je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:Ma nije ovaj bosnas pri sebi nikako. Čuj Bajramovic opcija.... Realno, uspjeh je ako uspijemo još ikoga pobijediti do kraja sezone (a možemo uzteti Heliosa kući, Cedevitu ako odigramo preko mogućnosti), a zadnji ćemo najvjerovatnije i ostati ...jer s ovakvim timom nas nema nigdje, a ni Rakočević ni Milošević nisu ni blizu ekstra klase, da bi sami mogli da donesu neke bitnije promjene..Jedino ako nam se neko smiluje pa dodje u zetru s drugim timom, ukoliko im te tekme ne budu značajne ili ih pokosi svinjska gripa.....eto toliko smo nisko, da se tome nadati moramo....Svi ovdje pričaju kao da će i Helios i FMP i Radnički sjediti skrštenih ruku i gubiti utakmice da bi nama sve išlo po planu.......pišete ljudi bljuvotine.......OVakav tim ni ne zaslužuje da bude bolje plasiran....a ja se samo nadam da će to ispadanje iz NLB možda sa sobom konačno povući u propast i ove lopovčuge što vode bosnu.....mada čisto sumnjam....
Cestitke upravi na dovodjenju Rakocevica,koji je sigurno jedno od najveci pojacanja Bosne poslije rata!
sto se tice tvog pesimizma i skepticizma,mislim da ce te rezultati Bosne u drugom dijelu sezone demantovati i da ces nakon toga biti bolji i vedriji covjek,a ne isfrustrirani kompleksas,poput raznih @nena i @fera!
kad vec stalno pises po forumima i tako cesto me spominjes samo da te naucim nesto ovo @ se ne stavlja obavezno kada spominjes nekoga ili pricas o njemu nego samo kada se nekome obracas jer onda @ (at) znaci da je ostatak teksta koji stoji iza toga upucen toj osobi u ovom slucaju meni i neni a koliko ja vidim tu nema nicega...
eto svaki dan naucis nesto novo kad pricas sa mnom :D
ne znam zasto imas toliko negativno misljenje o meni i neni a i ne poznajes nas ako hoces dacu ti ja svoj broj pa me kontaktiraj da odemo ti,neno i ja na kafu pa da onda mozes bar da pises o necemu sto znas za razliku od tvojih dosadasnjih postova gdje samo nesto lupas... pa bolan svi te provociraju zbog tvojih stalnih promjena misljena izjava da mozes za dan vratiti bosnu u skenderiju itd...
ja sam optimista uvijek i vjerujem u bosnu ali ne letim kao ti nakon svakog pojacanja pa ti si covjece za radonjica pisao da je veliko pojacanje za nas a on ne moze ni minute da skupi.
za razliku od tebe ja nemam nista protiv tebe šta vise jako si mi drag jer me uvijek fino nasmijes... prije si me cak malo i nervirao ali onda sam vremenom shvatio o kakvoj se osobi radi :D

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 19 dec 2009, 19:37

kako cemo zvezdu da razvalimo.....ima da bude poluzvezda poslije tekme sa nama :-)
I feel devotion!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 dec 2009, 20:08

Bosna na poluvremenu gubi 42:31
igramo bez Sehovica! Radonjic 7 poena,Kojadinovic 9,Copeland 5 poena 4 asistencije itd..sve ispod 20 razlike bice super! Zato ih dobijamo u Sarajevu,kad se vrati Zlaja,Seha,Rakocevic i jos jedno pojacanje revansirat cmeo im se...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 19 dec 2009, 20:13

Mali tekst iz cini mi se Oslobodjenja iili Dana:

Proteklih mjeseci je Elmedin Dino Konaković, nekadašnji kapiten KK Bosna, biračkom tijelu Općine Centar kao garanciju ispravnosti svoje kandidature za načelnika, osim sarajevskog srca, "nudio" i zvanje sportskog menadžera. Mnogima je upalo u oči da Konaković u svojoj službenoj biografiji više potencira trogodišnju diplomu koju je stekao na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu negoli adut zahvaljujući kome je i postao lokalna SDA star - košarkašku karijeru. Podaci o "članstvu u Komitetu za sport pri Vijeću Evrope u periodu 2004-2006", "vodstvu KK Bosne u periodu 2003-2008", najuspješnijem "igraču košarkaške reprezentacije BiH na Mediteranskim igrama u Bariju 1997." promovirani su tek kao sporedna stvar. Stranka koju je prigrlio vješto mu je sugerirala ovaj po(red)ak stvari - ne samo zbog "strahopoštovanja" koju izaziva akademska titula već naprosto što je Konaković diplomirao kao čudo od studenta. Ko se, uostalom, ne bi ponosio kandidatom koji je u roku od godinu i po uspio završiti dvogodišnji studij?! Konaković je i pored svojih profesionalnih obaveza očito vrlo marljivo učio pa je ispite s Više trenerske škole, koju je upisao 2004/2005, polagao bukvalno u razmacima od jednog do dva dana! Tako je, kako svjedoči njegov index, devet najvažnijih ispita položio u samo jednom mjesecu, tačnije od 8. do 22. juna 2006. Kakvih mjesec - trinaest dana!

Predmet Menadžment ljudskih resursa polaže 8. juna devetkom, a potom slijede desetke, 11., 13., 14. te 16. juna. Bit će da se potom umorio - 17. juna mu prosjek kvari predmet Jezička kultura - polaže je osmicom. Sutradan je već boljega raspoloženja, pa Sportski menadžment završava devetkom, a potom čitav studij okončava 22. osmicom i desetkom! Međutim, ovaj neviđeni uspjeh nije ništa ako ga usporedimo s načinom na koji Konaković apsolvira Bolonjski proces. Kada, naredne godine, Sarajevski univerzitet "uvodi" Bolonju na fakultete, a Izet Rađo omogućava studentima Više trenerske škole da uz polaganje još samo jedne godine dobiju stepen visoke stručne spreme - Konaković postaje primjer briljantnog akademskog pregalaštva. Od dvanaest predmeta, deset ih polaže desetkom, i to u rekordnom roku: od 4. do 29. februara 2008! Taman na vrijeme da kao najuspješniji student generacije, s tek stečenim zvanjem sportskog menadžera, krene u izbornu kampanju. SDA ponosno predstavlja svog akademskog kandidata: onaj ko sve ispite položi u roku od jednog mjeseca, po najnovijem, bolonjskom, konceptu, uistinu zavređuje slogan "za sarajevskog načelnika, na evropskom putu". No, glasači u općini Centar (ni)su prepoznali evropski kvalitet i time je jedna moguće blistava politička karijera okončana prije nego što je i počela.
Volim te Zeljo!!!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 19 dec 2009, 20:16

slika

Ima live link na navijackom forumu.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 19 dec 2009, 21:26

Realno ocekivao sam da ce nas razbiti ali ovo je dobar rezultat uzimajuci u obzir ne igranje najboljeg igraca Sehovica!
Polako ih vraca u formu Sehovac.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 dec 2009, 00:57

sasvim solidno.....

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 20 dec 2009, 11:37

zna li neko je li sta dogovoreno sa milosevicem posto je tamo isao bukva da vidi hocel doci (vidim nema ga sinoc ni medju 12)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 dec 2009, 12:00

muamer_15 je napisao/la:zna li neko je li sta dogovoreno sa milosevicem posto je tamo isao bukva da vidi hocel doci (vidim nema ga sinoc ni medju 12)
ne zna se jos nista......minja se i dalje predomislja.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 20 dec 2009, 12:14

Vjerovatno je zatrpan ponudama, ša ne moze da odluci gdje ce :)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 dec 2009, 13:20

newbie je napisao/la:Realno ocekivao sam da ce nas razbiti ali ovo je dobar rezultat uzimajuci u obzir ne igranje najboljeg igraca Sehovica!
Polako ih vraca u formu Sehovac.
da je igrao kapiten kako igra u zadnje vrijeme, tj. umislio da je LJ pa nemora igrati odbranu i mora samo sutati za 3, onda bi rezultat daleko gori bio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 20 dec 2009, 17:49

u potpunosti se slazem :roll:
I feel devotion!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.