Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

arhimed89
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la arhimed89 » 31 avg 2013, 16:49

rodjak je napisao/la: Ovo ti je istina 100% da je bio kup dogovoren,govorim ti cinjenicu iz pouzdanih izvora (iz bliskih krugova Sirokog Brijega) ;) (pitaj Sabana sta mu je Amar reko kad je dao onaj gol u zadnjoj inuti utakmice)
Ne budi smijesan.Vjeruj u reptile,zmajeve,djeda mraza,al nemoj se trovati vjerovanjem u ovakve gluposti.Zeljeznicar je nadigran u Sirokom i ta prica o namjestanju je cisto sranje osim sto je fura par Zeljinih navijaca koji ne zele vidjeti istinu da je Zelju nadigralo jedno "selo" i da lakse prihvate poraz.Druga grupa ljudi koja vjeruje u ove budalestine su ljudi koji nastoje umanjiti uspjeh Zelje pricama o namjestenoj ligi,namjestenom kupu i slicno.Ova druga grupa to radi iz razloga sto njihovi klubovi godinama ne mogu meda kad su titule u pitanju i onda se tjese da zbog namjestanja nisu kao mogli nista.Siroki Brijeg je najorganizovani klub u BiH,Zeljo je do skora imao najboljeg stratega lige i to su stvari koje su pravile razliku spram ostalih.Ove godine je sitvacija malo drugacija,s obzirom da je Zeljo oslabljen za Ammara Osima kao i sabotiran povredama igraca a Sarajevo se znacajno pojacalo i postoji mogucnost da Sarajevo osvoji titulu.
Ako se to desi,ove dvije gore nabrojane skupine opet nece doci na forum i reci "svaka cast" ulozili ste mnogo u ekipu i financiski ste se stabilizovali,nego ce reci da je titula kupljena zahvaljujuci Tan-ovim parama i slicne budalestine.

Cinjenica je da ima utakmica kad pojedine ekipe udju opustenije jer nemaju neki imperativ pobjede.Neke jednostavno ne zele zapeti prema klubu koji je iz odredjenog entiteta il kantona u federaciji radi hrvatstva,srbstva,bosnjastva i slicnih sranja ako im vec bodovi nisu neophodni i ako se drugi tim bori za opstanak.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2013, 16:51

rodjak je napisao/la:
ceze je napisao/la:Kad si tako fino upućen, reci nam za šta je prodat kup ?
Pare, bodovi, kamen ?
procitaj malo bolje,nisam rekao da je prodan nego dogovoren.E sad ne znam kakvi su talovi bili,je li bila lova u pitanju(najmanje vjerovatno) ili ono dodjem ti ili mozda dug iz prosle sezone nisam siguran,samo 100% je stela bila u korist SB ;)
Hvala.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 avg 2013, 18:42

Moj rodjak bavi se ti malo o svom poslu kad vec po vlastitom priznanju ne znas ''kakvi su talovi bili''.
Pretpostavljam da si jedan od onih teoreticara koji su na sva zvona pricali o 0:0 rezultatu, dogovoru, cemu vec, a kako zavrsi utakmica svi nestadose i usustise se. Da namjeste onaj gol Pehilja i penale, trebalo bi ih za Oscara kandidirati.
I haj eto nek ti pored mene koji poznaje neke od glavnih, odnosno kljucnih sponzora kluba znas bolje o Širokom Brijegu, pa taman. Ne provaljujte se.
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 31 avg 2013, 19:15

Manjka idiota ,sigurno je rodjak igrao 0:0 ,famoznu dojavu ,pa oko mene raja pokisla kad smo zabili gol ,sve redom konjine igrale 0:0 ,bacanje tiketa... pa kaldionice su uništile nogomet ,zato se i gledaju Lige 5-ice u kojima nema namještanja(samo Žabari katkad)
Naša liga bi ove godine mogla bit zanimljiva ,jer dobije li Zrinja Želju sutra ,onda će sve biti ugusto ,5 kandidata za titulu ,ja mislim da će bod odlučivati na kraju

P.S Sutra dojava Široki-Travnik :D

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 31 avg 2013, 19:32

Bola nisam balavac (djuturum vise),sjedio prico sa covjekom iz Sirokog,znam sta pricam.Kaze Saban Amaru: Izvini sefe nisam mislio ga dati (ono kad je zabio),svi se smijali.(ovo mi covjek prica covjek koji nije igro ali je bio tu uz same igrace na terenu).Kaze mu Amar,nema veze sad ces Sabae to fino popraviti na izvodjenu penala :roll:
.Mislim ,mozete pricati sta hocete,ne zelim dokazivati nista,samo vam govorim sta mi covjek kaze koji je bio tu na samom terenu,a vi vjerujete ili ne vjerujte to je na vama.Sa ovim nisam zelio omalovaziti ni Siroki ni Zelju nego samo da kazem sta se radi kod nas.Vjerovatno i drugi timovi rade slicno,narocito oni koji se bore za opstanak ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 31 avg 2013, 19:36

rodjak je napisao/la:
Ovo ti je istina 100% da je bio kup dogovoren,govorim ti cinjenicu iz pouzdanih izvora (iz bliskih krugova Sirokog Brijega) ;) (pitaj Sabana sta mu je Amar reko kad je dao onaj gol u zadnjoj inuti utakmice)
ako mislis ostati u klubu, sutaj prvi penal i promasi!

a kada je prilazio sudijama"da ih pozdravi" prije odluke ko suta penale, amar je rekao kako god novcic da padne, mi sutamo prvi

jel' ovako bilo rodja-ce?

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 31 avg 2013, 21:01

Joj ofirnog crvenog ili drugog zutog za zrinjski protiv sampiona haha...kako li ce nam komitet reagovati na ovo :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 avg 2013, 21:05

Zbog cega je ovaj gol ponisten? Ovo nije bio faul, pa nije ni cudo sto nas razvaljuju evroplajni ako su ovi faulovi.
Celik!3,2,2.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2013, 21:07

AllGunsBlazing je napisao/la:Zbog cega je ovaj gol ponisten? Ovo nije bio faul, pa nije ni cudo sto nas razvaljuju evroplajni ako su ovi faulovi.
Cak je pitanje dali ga je ovaj uopste i dotakao ikako cini mi se da je malo dalje od njega stajao, faul nije bio sigurno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 31 avg 2013, 21:09

msm, stvarno, zasto faul?
opet 700x sampioni :?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 avg 2013, 21:10

Nije igrao rukom, nije ofsajd, nije faul. Znaci bezveze ponisten gol.
Celik!3,2,2.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 31 avg 2013, 21:10

Nema ponavljanja gola, izgledao je cist. Jedini problem je ovdje sto niko zrinjskom nije reka da sampion nesmije izgubiti danas :mrgreen:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 31 avg 2013, 21:11

od kad ba pomocni sudija signalizira faul u 5 metara ? :lol: :lol: :lol:

jooj kako im sudije navlace ovo nije humano !!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 31 avg 2013, 21:11

Ovaj linijski se razmahao pravo. Na njegovu asistenciju je poništen regularan gol.
Nema vise :P

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 31 avg 2013, 21:15

Ne znam jeste l' vi primijetili al' unazad, msm da su tri utakmice, Zeljo je iznudio 3 crvena za suparnicke timove. :lol:

Sa' ce sudija da svira penal. Ceka priliku, da ne bude previse ofirno. :lol: :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 31 avg 2013, 21:18

aS_Roma je napisao/la:od kad ba pomocni sudija signalizira faul u 5 metara ? :lol: :lol: :lol:
mahnuce onaj drugi pomocnik i penal 8-)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 avg 2013, 21:19

uschtipak je napisao/la:Ne znam jeste l' vi primijetili al' unazad, msm da su tri utakmice, Zeljo je iznudio 3 crvena za suparnicke timove. :lol:

E jesi glupa 8-) ,crveni bio protiv Borca i evo sada protiv Zrinjskog

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2013, 21:23

vlakanje je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:od kad ba pomocni sudija signalizira faul u 5 metara ? :lol: :lol: :lol:
mahnuce onaj drugi pomocnik i penal 8-)
Bio gol aut.
uschtipak je napisao/la:Ne znam jeste l' vi primijetili al' unazad, msm da su tri utakmice, Zeljo je iznudio 3 crvena za suparnicke timove. :lol:

Ha ha..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 avg 2013, 21:23

Gol aut? :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 31 avg 2013, 21:24

da cujemo dinu, ko je kriv...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.