FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo odugovlacenja evo ludila , uzet ce ocako sada barem 5 minuta.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Sta ce osvjeziti? Nema covjek koga ubacit, nek zavrsi ovako kako je poceo.corleone87 je napisao/la:Hajde Dino sta cekas sa tim izmjenama,osvjezi malo.
Nikola Tesla!
mi samo možemo primiti treći iz kontre.
-
- Kontakt:
jedino bi ovdje brkovic dobro dosao, al kolko je spreman pitanje je sadcorleone87 je napisao/la:Hajde Dino sta cekas sa tim izmjenama,osvjezi malo.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- inacefindecko
- Kontakt:
MI SMO FK OČAJ!
igrača više imamo i glabamo ga pofino!
igrača više imamo i glabamo ga pofino!
-
- Kontakt:
Pa ovo izgleda sve gore i gore...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- corleone87
- Kontakt:
Nadam se da se salis.Vidis da nemogu meda,sa igracem manje nas ljudi pritiscu ti kazes sta ce osvjeziti.newBot je napisao/la:Sta ce osvjeziti? Nema covjek koga ubacit, nek zavrsi ovako kako je poceo.corleone87 je napisao/la:Hajde Dino sta cekas sa tim izmjenama,osvjezi malo.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako imate losu odbranu 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nadam se da ce nam pauza dobro doci,jer ovako ne moze
Željeznicar za život cijeli !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sve nesto prizeljkujem da kerla nogu slomi pa da nas pojaca
-
- Kontakt:
Cist gol su ljudima ponistili ... hej nam odbrane

Pa sad neka neko kaze da nam nisu potrebna pojacanja da imamo dobru ekipu.
dovoljno bi bilo da se odsutni vrate.
- corleone87
- Kontakt:
Ovaj Dino nije normalan imamo igrac vise umjesto odmah da napravi izmjenu cim su dobili crveni on nista ne radi.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ne salim se ozbiljno te pitam sta ce osvjeziti? Znas li ti koga imas na klupi uopce? Nemas nikog za ofanzivu a stizes rezultat!corleone87 je napisao/la:Nadam se da se salis.Vidis da nemogu meda,sa igracem manje nas ljudi pritiscu ti kazes sta ce osvjeziti.newBot je napisao/la:Sta ce osvjeziti? Nema covjek koga ubacit, nek zavrsi ovako kako je poceo.corleone87 je napisao/la:Hajde Dino sta cekas sa tim izmjenama,osvjezi malo.
Nikola Tesla!
po cemu si zakljucio ? uopste se ne vidi na snimkuDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Cist gol su ljudima ponistili ... hej nam odbrane![]()
![]()
- zeljeznicar1
- Kontakt:
gol aut bio.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Cist gol su ljudima ponistili ... hej nam odbrane![]()
![]()
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
Ma jok kakva pojacanja ... treba Amaru odmor ... jel ga stid cim je nestalo para on fol odmor itd.adi11 je napisao/la:Pa sad neka neko kaze da nam nisu potrebna pojacanja da imamo dobru ekipu.
Lako je igrati kada ima para najbolji primjer je Sarajevo ... Prvak drzave mi nemamo klupu mi nemamo ako nista spekulaciju oko nekog igraca da dovedemo fuj fuj fuj
fuj jel tebe stid ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ma jok kakva pojacanja ... treba Amaru odmor ... jel ga stid cim je nestalo para on fol odmor itd.adi11 je napisao/la:Pa sad neka neko kaze da nam nisu potrebna pojacanja da imamo dobru ekipu.
Lako je igrati kada ima para najbolji primjer je Sarajevo ... Prvak drzave mi nemamo klupu mi nemamo ako nista spekulaciju oko nekog igraca da dovedemo fuj fuj fuj
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.