Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Yucca da nema sky calcio slucajno 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- korisnikforuma
- Kontakt:
Ma tri za tri, bratski, mi vas danas pobjedimo, vi nas u Rimu...
Ovako nam se ne isplati, svako gubi po 4 boda
Ovako nam se ne isplati, svako gubi po 4 boda

Napokon da u miru pogledam utakmicu Juventusa na tv, i to protiv jakog protivnika. Bas cu da uzivam, jos ako me pocaste pobjedom i dobrom igrom.
Sastav ocekivan, s tim da bih volio dati sansu mladom Ogboni jer mi se cini izuzetni sigruran i tehnicki dosta jak, samo je pitanje dal' je Conte spreman da izbaci nekog od prvotimaca, prvenstveno mislim na Bonucca. Uglavnom, njegovo vrijeme dolazi...
Nakon Suprekupa, vjerovatno ce ovo biti teska utamica jer laziali sigurno nece srljati naprijed nego ce iskljucivo imati defanzivne zadatke uz pokusje kontri i polukontri. Opet, Juve je puno jaci, i zbog pobjede napolia i zbog domaceg terena, aBd, ocekujem pobjedu sa dva razlike.
Forza Juve!!
Sastav ocekivan, s tim da bih volio dati sansu mladom Ogboni jer mi se cini izuzetni sigruran i tehnicki dosta jak, samo je pitanje dal' je Conte spreman da izbaci nekog od prvotimaca, prvenstveno mislim na Bonucca. Uglavnom, njegovo vrijeme dolazi...
Nakon Suprekupa, vjerovatno ce ovo biti teska utamica jer laziali sigurno nece srljati naprijed nego ce iskljucivo imati defanzivne zadatke uz pokusje kontri i polukontri. Opet, Juve je puno jaci, i zbog pobjede napolia i zbog domaceg terena, aBd, ocekujem pobjedu sa dva razlike.
Forza Juve!!

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Nije sky calcioPonos Torina je napisao/la:Yucca da nema sky calcio slucajno
sop://broker.sopcast.com:3912/146690" onclick="window.open(this.href);return false; C+Futbol hd

sop://broker.sopcast.com:3912/140544" onclick="window.open(this.href);return false; Sport 1 hd rusia odlican stream

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
niste nimalo gostoljubivi domaćiniL'Avvocato je napisao/la:Nista to, citav plijen domacinu ili nistaJTS je napisao/la:Juventini, da podjelimo 1 bod na ravne časti? je l' pošteno?

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Ponos Torina
- Kontakt:
hvala a gdje uzimas linkoveYucca je napisao/la:Nije sky calcioPonos Torina je napisao/la:Yucca da nema sky calcio slucajno
sop://broker.sopcast.com:3912/146690" onclick="window.open(this.href);return false; C+Futbol hd![]()
sop://broker.sopcast.com:3912/140544" onclick="window.open(this.href);return false; Sport 1 hd rusia odlican stream

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:hvala a gdje uzimas linkoveYucca je napisao/la:Nije sky calcioPonos Torina je napisao/la:Yucca da nema sky calcio slucajno
sop://broker.sopcast.com:3912/146690" onclick="window.open(this.href);return false; C+Futbol hd![]()
Ovdje imas odlicne spocast streamove hd http://livefootballvideo.com/streaming" onclick="window.open(this.href);return false; samo klikni na Online

POGBAAAAAAAAAAAAAAA VIDALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
FORZAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

FORZAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

- masteRofPoker
- Kontakt:
Je li ovakve akcije pisu negdje u udzbenicima ? 

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
TEVEZ
Kakav dribling

VIDALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
BONUCIIIIIIIIIIIIII KAKAV PASSSSSSSSSS

VIDALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

BONUCIIIIIIIIIIIIII KAKAV PASSSSSSSSSS

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 31 avg 2013, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
- 10DelPiero
- Kontakt:
Sta ba Tevez, PalacioYucca je napisao/la:TEVEZ![]()
![]()
Kakav dribling
![]()
![]()
![]()

Alessandro Del Piero !
EnzoFerrari je napisao/la:DOMINIRAJ!
40 miliona ?
Raiola kaze Pogba 200 miliona Arturo 200 miliona

Najbolji veznjak planete, Arturone!
Pogba uskoro.
Pogba uskoro.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Od pocetka se pustaju igraci Lazia da pucaju kako im je volja, jednom je moralo proci. Mozda je Gigi mogao bolje...
Forza Juve!!
Forza Juve!!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.