FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Trequartista
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Žalit ćemo mi za Adilovićem dosta vremena...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
I onda pocnemo pricati kako je titula realna i tako to,a niko nam ne valja u ekipi
Fali ovoj ekipi igraca vidi se to od pocetka sezone,mora se dovesti neko ako hocemo titulu u suprotnom Evropa je realnost.Htjeli priznati ili ne minimum 1 ekipa u ligi je jaca od nas i tesko cemo se nositi s tim.

Fali ovoj ekipi igraca vidi se to od pocetka sezone,mora se dovesti neko ako hocemo titulu u suprotnom Evropa je realnost.Htjeli priznati ili ne minimum 1 ekipa u ligi je jaca od nas i tesko cemo se nositi s tim.
SLOBODA NAVIJAČIMA
svaka druga ekipa sa ovoliko odsutnih bi bila lošija.
Ne kenjaj matereti tvoji kakve veze ima Adilovic s ovim rezultatom. Eto igro je protiv Radnika na Grbavici pa sto nismo pobjedili ? Ne znas ?Trequartista je napisao/la:Žalit ćemo mi za Adilovićem dosta vremena...
Lose je ekipa komplet jer nam je pola ekipe povrijedeno, a sad igra odbrana koja nikad nije utakmice odigrala, tako da ne kenjaj ako nemas potrebe bolje da sutis.
Nikola Tesla!
- corleone87
- Kontakt:
Ne znam sta se desava sa njim ali puno sere sa ovim otezanjem a to se definitivno odrazava na psihu igraca.Ili hoces da bude trener ili neces.Ako neces daj onda da se dovede neko normalan.Amar TM'87 je napisao/la:zna li iko sta se desava sa Osimom![]()
![]()
kad ce nas opet voditi sa klupe?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Sta trazimo izgovor u povrijedjenim igracima, igramo lose od pocetka sezone.
Iz aviona se vidi da nam trebaju pojacanja i Amar mora se odluciti sta hoce vise ovo dosta i psihicki utice na igrace
Iz aviona se vidi da nam trebaju pojacanja i Amar mora se odluciti sta hoce vise ovo dosta i psihicki utice na igrace
prve tri utakmice smo bili daleko od lošeg. al' danas ti stopera igra centralni vezni, a lijevog beka desno krilo.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Sta ces kad nam nije valjo Bogi i Vaso...terabajt je napisao/la:Pa jbt kakvu smo mi odbranu imali vec godinama najmanje golova primamo a sad isto djeca i srednje skole igraju.

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
- Kontakt:
Nama niko ne valja ... onda kada odu pocinje kukanje!!!
prisjetite se malo i njihovih partija iz drugog dijela prošle polusezone, naročito vasilićevih. oni su prešli tridesetu, bili su maksimalno korektni sve vrijeme i ljudski i korektno je bilo pustiti ih da nešto zarade.
- corleone87
- Kontakt:
Pa prve tri utakmice su nam protvnici bili tri posljednjeplasirane ekipe,cim su poceli jaci protivnici odmah problem.ChWilla je napisao/la:prve tri utakmice smo bili daleko od lošeg. al' danas ti stopera igra centralni vezni, a lijevog beka desno krilo.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pa nema potrebe da kudite bilo kojeg igraca koji sad igra jer oni nisu krivi. Ako ne smijete pisati nista protiv Amara nemojte ni protiv igraca. Sta je Kerla kriv? Doveo ga je Amar, nisam ja. Zasto su otisli Bogi i Vasil nije zato sto nam nisu valjali nego zato sto nismo imali para da ih platimo.
Ili podrzite ovu ekipu, ili ne valjajte gluposti.
Ili podrzite ovu ekipu, ili ne valjajte gluposti.
Nikola Tesla!
-
- Kontakt:
koji je ovo odron od komentatora ? ? ? ultrasi skandiraju:j....o sarajvo,j....o želju,j....o veleža i bosnu cijelu a komentator kaze:fantasticna atmosfera na stadionu i konkretno navijanje
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
-
- Kontakt:
Sta sam ja danas rekao Svraka bi ga mogal dati :=))
Zadnja izmjena: DARE_DEVIL_SA, dana/u 31 avg 2013, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
fala kurcu kapitenu.
-
- Kontakt:
e nek ga je uvalio 

Muaaaaaaaaaaaaamereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sarajevska lafčino
Sarajevska lafčino
Ja te volim, volim Željo..
- corleone87
- Kontakt:
Gooooooooooooooolllllllllllllllllllllll.Svracak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.