Eto od 4 min pogledajŽil Kretenie je napisao/la:To Beže.
Postoji li negdje pregled te utakmice.. da vidim tu odbranu malom Stevenu
http://www.mysoccerplace.net/video/port ... rpool-full
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Eto od 4 min pogledajŽil Kretenie je napisao/la:To Beže.
delija je napisao/la:Eto od 4 min pogledajŽil Kretenie je napisao/la:To Beže.
http://www.mysoccerplace.net/video/port ... rpool-full
Ma James vec odavno supljira, ima covjek 39 godina ... ne mozes od njeg ocekivati ni da bude nesto specijalno motivisan u ovim godinama, a logicno da ima i problema sa povredama, ipak nije u cvijetu mladosti ... Ocekujem da bi James mogao uskoro i zvanicno da se oprosti od fudbala, na veliko zadovoljstvo Asmira ...Bosco je napisao/la:Asmir jučer![]()
Kako je samo dobro branio,bogami da sam David James dobro bi se zabrino za mjesto prvog GK-a.
to vi o ovom??Genghis je napisao/la:Ma James vec odavno supljira, ima covjek 39 godina ... ne mozes od njeg ocekivati ni da bude nesto specijalno motivisan u ovim godinama, a logicno da ima i problema sa povredama, ipak nije u cvijetu mladosti ... Ocekujem da bi James mogao uskoro i zvanicno da se oprosti od fudbala, na veliko zadovoljstvo Asmira ...Bosco je napisao/la:Asmir jučer![]()
Kako je samo dobro branio,bogami da sam David James dobro bi se zabrino za mjesto prvog GK-a.
Mislim da tema nije Kenan Hasagic nego Asmir Begovictax je napisao/la:samo je jedan hasagic
lik je sila naravno keno
Ma ja Hasagic je bolji od Buffona ,Cecha ,Kasiljasa ,oni mu nisu do koljena !Tarik14 je napisao/la:Svaka cast Begovicu ali realno je Hasagic za dvije klase bolji od njega.
svaka cast Hasagicu.. mnogo ga cijenim i postujem.. odlican je.. al' ipak Asmir je puno mladji..i realno gdje je Hasagic a gdje Begovic??Tarik14 je napisao/la:Svaka cast Begovicu ali realno je Hasagic za dvije klase bolji od njega.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 22 gosta.