Derbi zacelja.Samo na bht.dejavu je napisao/la:derbi kola leotar-zvijezda

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Derbi zacelja.Samo na bht.dejavu je napisao/la:derbi kola leotar-zvijezda
Ma slažem se u potpunosti s tobom, treba biti reda i u timu i u stručnom štabu i u svim segmentima kluba, drugačije ne možemo napredovati. Trenutna situacija je unijela nekakav nemir al mislim da su sva ova dešavanja imala za cilj da se vidi ko, kako i šta radi i da se onda odluči kako dalje...bar ja vjerujem da je to tako.dino lj je napisao/la:Ako Bog da prijatelju, znas nisam od onih koji ce nakon par kola ili nekoliko losih sezona (mislim na plasman) okrenuti ledja klubu, to nikada nebih uradioPlavetnilo je napisao/la:@dino lj - rekli su da ce se nakon utakmice sa Zrinjskim sve znati, znači strpiti se još par dana...
, je..ga u drugim drzava klubovi uloze stotine miliona pa ipak nista ne ostvare i idu dalje, to i jeste draz fudbala, nekad si dole nekad gore.Od onih sam koji je pored svih radosti i lijepih trenutaka koje nam je donio nas Zeljo prosao na stadionu i tuge protiv Derby C., Videotona, Veleza u finalu kupa i onaj prokleti poraz od Crvene zvezde poslije pobjede na Vardarom od 5:0 u Skoplju i izgubljene titule.Ali mislim da u klubu mora postojati red i disciplina a narociti u onom koji ima tradiciju i ugled kao nas, uvjek sam govorio da sam za nase kadrove u upravi i strucnom stabu, imamamo toliko kvalitetnih ljudi i ovdje i vani koji su ugled stekli u Zelji i mnogi bi dobro dosli, isto tako sam covjek koji u timu voli vidjeti sto vise nase djece (i sada ih ima fala Bogu) jer mislim da je stvaranje igraca jedini put za jedan duzi napredak, jest malo sporiji ali na kraju mnogo isplatniji.
pisala je raja mojaTV prenosi arena jok ...DonPippo9 je napisao/la:Prenosi li Arena?
Arena prenosi Borac-Radnikbob je napisao/la:pisala je raja mojaTV prenosi arena jok ...DonPippo9 je napisao/la:Prenosi li Arena?
Hahaha jest ih navozao.ceze je napisao/la:Gol Bekrića![]()
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako bi nam on danas valjao.corleone87 je napisao/la:Hahaha jest ih navozao.ceze je napisao/la:Gol Bekrića![]()
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;Majstor bio i ostao.
Neka vas Mujaga malo,osjetite kako je biti prvi.mujo205 je napisao/la:da sada vidimo vas, kakav imate odgovor na nasu pobjedu protiva vucova
Pojačali ste se pravo. Mislim da će te od sada svake godine moći proći do trećeg pretkola LE. Željo vam u EL nikako ne može parirati.mujo205 je napisao/la:da sada vidimo vas, kakav imate odgovor na nasu pobjedu protiva vucova
kakve vi imate veze sa nama ?mujo205 je napisao/la:da sada vidimo vas, kakav imate odgovor na nasu pobjedu protiva vucova
mujo205 je napisao/la:da sada vidimo vas, kakav imate odgovor na nasu pobjedu protiva vucova
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Proximic, sebalos, Tramvaji29877 i 86 gostiju.