pobijeda zvijezde 0:2 pandza i ugljesa postizu golovecombe je napisao/la:Šta ste se ušutili gdje je euforija, hoćeli biti danas bodova iz Trebinja??? Mislim da bi uz dobro suđenje koje donosi TV prenos mogli barem do boda.

pobijeda zvijezde 0:2 pandza i ugljesa postizu golovecombe je napisao/la:Šta ste se ušutili gdje je euforija, hoćeli biti danas bodova iz Trebinja??? Mislim da bi uz dobro suđenje koje donosi TV prenos mogli barem do boda.
ma moze i 1:3Armageddon2012 je napisao/la:ne moze!!!
igrao sam OBE EKIPE DAJU GOL u Mozzartu (1.92 kvota)
Nismo ba, mi smo ekstraarhimed89 je napisao/la:Losi ste zmajevi
Ovaj kadet Đerić vam pravi dar-mar cijelu tekmu.
al je za trenera jos slabserim je napisao/la:Nismo ba, mi smo ekstraarhimed89 je napisao/la:Losi ste zmajevi
Ovaj kadet Đerić vam pravi dar-mar cijelu tekmu.nahebem im se tetkine prdulje. Ako nisu mogli Leotara pobijediti koji igra sa juniorima koga će pobijediti. Žao mi samo Dore koji je uvijek za zvijezdu igrao srcem, borbeno, borio se do zadnjeg atoma snage, koji živi za zvijezdu. Ovo ostalo nabijem na vrljiku.
To stojiFCL je napisao/la:al je za trenera jos slabserim je napisao/la:Nismo ba, mi smo ekstraarhimed89 je napisao/la:Losi ste zmajevi
Ovaj kadet Đerić vam pravi dar-mar cijelu tekmu.nahebem im se tetkine prdulje. Ako nisu mogli Leotara pobijediti koji igra sa juniorima koga će pobijediti. Žao mi samo Dore koji je uvijek za zvijezdu igrao srcem, borbeno, borio se do zadnjeg atoma snage, koji živi za zvijezdu. Ovo ostalo nabijem na vrljiku.
Pa mozes zamisliti na kojem nivou su ostali biliFCL je napisao/la:igrac utakmice trejic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.