Da, da zuco Trdina onaj (mislim da se tako zove), dobar igrac, gledao sam ga jednom uzivo, pripremnu igrali, rasutra momakvrebac86 je napisao/la: Jesi primjetio ovog slovenca br-7 u Grodigu, do jucer igrao po livadama u Kärntenu a vidi ga sada![]()
ali je bio igrac
![]()

@harishp
Kad sam gledao igrao je na svojoj prirodnoj poziciji. Bez obzira na to, lose igra kao i citava ekipa, a ako cemo realno, nije briljirao i prije ovog odlaska u Sturm. Dok je igrao sa Riedom u Europa Ligi, tad mi se bolje svidjala igra Hadzica, i u Austrijskoj ligi je tada jako dobro igrao, dok je ovo sada (po meni) premalo.
Trener jos ostavke dobiti nece, Darko Milanic je tek stigao ove sezone, doveo je sa sobom Roberta Berica, a za njega su duboko ugrabili u dzep (za njihov budzet, dali su puno za njega), tako da mislim da nece zuriti sa otkazom, tek mu je 3. zvanicna utakmica.
Svakako nadam se da ce dobiti poziv protiv Amerikanaca i da dobije priliku da pokaze sta zna u reprezentaciji. Nije n prvi, ni zadnji igrac koji lose igra u klubu (ili cak sjedi na klupi) a u repci pruza sjajne utakmice.