Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 19 dec 2009, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
http://veetle.com/viewChannel.php?cid=4b2cebd4e7eadŽeljoman je napisao/la:gdje gledas drugnoah je napisao/la:Ziani drogaigra ko lud
-
- Kontakt:
nije baš o džeki ali zna li iko igra li bajramovic?- gledam zadnjih 20-tak minuta i nisam ga primjetio
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
2:2, imali su sad ovi iz Eintrachta nekakvu inicijativu. Bajramović ne igra zbog povrede lista.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 19 dec 2009, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
kako volfsburg prima golove. to je nerealnodžakailibu je napisao/la:nije baš o džeki ali zna li iko igra li bajramovic?- gledam zadnjih 20-tak minuta i nisam ga primjetio
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Principatus
- Kontakt:
Tek sad dosao kuci i rezultat kao sto sam ocekivao, Wolfsburg uvalio ali bez problema i primio golova.
Ziani izgleda motiviran.
Ziani izgleda motiviran.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Džeko danas strašan. Grafite katastrofa. Odličan Ziani.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Kao sto sam uvijek govorijo nebi Grafite dao 28 golova, da nije smio pucat penale, mislim da je 10 iz penala dao! Dzeko nije ni jedan penal puco!!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
primjetno je da je Džeki dosadilo igrat u Bundesu,možda ne toliko u Bundesu koliko direktno u Wolfsburgu...nit se toliko raduje za golove,igra rutinski bez velikog žara (cast golu protiv Werdera) tako da ja jedva cekam da ode iz Wolfsburga
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Ovdje su ljudi mene ismijavali kada sam govorio da ce Wolfsburg propast ove sezone.
Dzeko treba da ide u bolji klub i u boljoj ligi! Ja bih ga dobro vidio u Arsenalu!

Dzeko treba da ide u bolji klub i u boljoj ligi! Ja bih ga dobro vidio u Arsenalu!
AGUERO-DŽEKOTarik14 je napisao/la:Ovdje su ljudi mene ismijavali kada sam govorio da ce Wolfsburg propast ove sezone.![]()
tandem Rudara iz Banovića

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
A kad Dzeko ne zabija ?
NAPRIJED DZEKO!

čito sam u sportskim kod nas da bi volio napustit klub i da u 2010. bude u nekom novom klubu.
Aj da mu menađžer nešto sredi.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ma samo nek' bjezi iz onog Wolfsburga... i Misimovic takodje..loptica je napisao/la:čito sam u sportskim kod nas da bi volio napustit klub i da u 2010. bude u nekom novom klubu.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Priča o zanimanju Chelseaja za Aguera nije nova, ali se prvi puta na popisu želja za pojačanja kluba iz zapadnog Londona spominje Edin Džeko.
Budući da će Bjelokošćanin Didier Drogba u siječnju biti odsutan iz momčadi zbog nastupa na Afričkom kupu nacija, trener Bluesa Carlo Ancelotti tim više želi pojačati svoj napadački red, tvrdi Independent, te prenosi i izjavu Aguera, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 40 milijuna funti.
'Chelsea me želi dovesti jer u tom klubu smatraju da bi mogao igrati važnu rolu u momčadi. S druge strane, ja mislim da bih se dobro uklopio u njihov stil igre', izjavio je Aguero.
Za Džeku, pak, Independent piše da je vrijedan oko 20 milijuna funti, te da su za njega zainteresirani i mnogi drugi klubovi, uključujući i Manchester United. Džeku bi, tako, Chelsea doveo ukoliko mu se izjalovi opcija s Aguerom. No, klub sa Stamford Bridgea nije zainteresiran dovesti obojicu spomenutih napadača, već samo jednoga od njih.
Budući da će Bjelokošćanin Didier Drogba u siječnju biti odsutan iz momčadi zbog nastupa na Afričkom kupu nacija, trener Bluesa Carlo Ancelotti tim više želi pojačati svoj napadački red, tvrdi Independent, te prenosi i izjavu Aguera, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 40 milijuna funti.
'Chelsea me želi dovesti jer u tom klubu smatraju da bi mogao igrati važnu rolu u momčadi. S druge strane, ja mislim da bih se dobro uklopio u njihov stil igre', izjavio je Aguero.
Za Džeku, pak, Independent piše da je vrijedan oko 20 milijuna funti, te da su za njega zainteresirani i mnogi drugi klubovi, uključujući i Manchester United. Džeku bi, tako, Chelsea doveo ukoliko mu se izjalovi opcija s Aguerom. No, klub sa Stamford Bridgea nije zainteresiran dovesti obojicu spomenutih napadača, već samo jednoga od njih.
SAMO ŽELJO
- el_fenomeno
- Kontakt:
Ako ga htjedne Chelsea nek odma povedu i Misketa. Jer je Dzeko bez njega nije ni upola igrac kakav je sad. 

10 prilika jedan gol. Gledao sam sažetke i mogu reći da je Edin postao sebičan ali i promašuje dosta toga. Očigledno je mislima već u nekom većem klubu. 

E to si 100% upravuel_fenomeno je napisao/la:Ako ga htjedne Chelsea nek odma povedu i Misketa. Jer je Dzeko bez njega nije ni upola igrac kakav je sad.

Dzeki bi bilo najbolje da ode u Englesku,taj stil igre mu najvis eodgovara! siguran sam da bi tamo bio jedan od vodecih napadaca!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 23 gosta.