FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Southboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 31 avg 2013, 12:06

invincible1921 je napisao/la:ova utakmica me neodoljivo podsjeca na onu sa olimpikom prije 2 sezone.Nije da cemo bit prvaci ako dobijemo ali sigurno nam puno znaci,ako bi pobijedili,jer iducu se sef vraca,onda imamo i dosta lagan raspored izuzev gostovanja u sirokom ako se ne varam igracmo 12 utakmica u sarajevu od cega 9 na grbavici u narednih 15 kola.
takav raspored cemo imati od 13.kola a do tada saranje..jedna kuci jedna u gostima...
Sto se danas tekme tice samo da ne primimo go u prvih 30 min..onda lagano umtviti igru i jednu kontru istrcati i zavrsiti posao....

jedna nevezano za temu...
Marko Šćepović odstranjen iz ekipe zbog splava!
Marko Šćepović nije putovao u Tun, ne zbog traganja za inostranim angažmanom kako je Vuk Rašović objasnio nego zbog boravka na jednom splavu pre nekoliko noći.

Kad se fotografija centarfora Partizana pojavila u jednom tabloidu, Rašović je odlučio da na Šćepovića uopšte ne računa za revanš sa Švajcarcima."

Joj da je i AO ovako radio sad bi imali 15 bodova...
Mi smo imali dokaze i slike a jbg..opet smo im oprostili,moraju nad danas vrati pobjedom.. :)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2013, 12:10

to je zavaravanje, oni sa tim imaju mnogo veći problem nego mi. svi oni splavare.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 31 avg 2013, 13:05

Danas pobjeda,jedna zamjerka.Dino izbaci Svraku iz tima jeli to nemas damu ili sta.Nemozemo igrat svaku tekm u sa igracem manje.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 31 avg 2013, 13:35

Alipasino je napisao/la:Danas pobjeda,jedna zamjerka.Dino izbaci Svraku iz tima jeli to nemas damu ili sta.Nemozemo igrat svaku tekm u sa igracem manje.
hebo te oni sta im se imas ulizivat koji k trebo si jos samo na koljena kleknuti ccc e svasta cuj giganti za nasu ligu
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 31 avg 2013, 13:43

Pasa moj ja sam stari navijac i mnogo raje imam stare ekipe Hordi i vjeruj mi vise volim da oni pobjede nego ovaj umjetni klub.I ko si ti da mi svasta govoris ne kontam te pusti me na miru i uzivaj u mrznji prema drugom.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 avg 2013, 13:44

Iskreno ja sam za razliku od Vas skeptican sto se danasnje utakmice tice...
Mislim da nas je onaj kiks iz proteklog kola izbacio iz ravnoteze, jer smo sve imali u svojim nogama, ali nismo znali iskoristiti kikseve protivnika i jos vise napredovati na tabeli.

Moje je misljenje da cemo veceras izgubiti sa rezultatom 1:0 i da cemo gol primiti negdje izmedju 60. i 70. minute.

Niko ne bih bio sretniji od mene kada bih pogrijesio sto se ove moje procjene tice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 31 avg 2013, 14:19

Danas Svraka ce da rijesti utakmicu, stalo ga je al mora ga krenuti gdje bolji i kada bolje nego danas.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 31 avg 2013, 14:33

Dokle je došlo da su svi favoriti protiv nas. Ja isto mislim da ćemo izgubiti danas, tim nam nije previše kvalitetan a i u lošoj smo formi pa ćemo zbog toga teško do bodova. Sva gostovanja su nam derbiji! Poslije Mostara idemo u Široki koji, gledajući na posljednje utakmice, prelako dolazi do pobjede protiv nas. Jedino gdje se nadam bodovima je Zenica jer Čelik igra očajno, pa i u Bijeljini ali onda idemo konama itd. Ako nas Željo ne iznenadi nekim dobrim igrama i bodovima protiv ovih ekipa onda bi mogli biti u teškoj situaciji.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 avg 2013, 14:35

Daj zaigraj,zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 avg 2013, 14:38

Anonimac je napisao/la:Dokle je došlo da su svi favoriti protiv nas. Ja isto mislim da ćemo izgubiti danas, tim nam nije previše kvalitetan a i u lošoj smo formi pa ćemo zbog toga teško do bodova. Sva gostovanja su nam derbiji! Poslije Mostara idemo u Široki koji, gledajući na posljednje utakmice, prelako dolazi do pobjede protiv nas. Jedino gdje se nadam bodovima je Zenica jer Čelik igra očajno, pa i u Bijeljini ali onda idemo konama itd. Ako nas Željo ne iznenadi nekim dobrim igrama i bodovima protiv ovih ekipa onda bi mogli biti u teškoj situaciji.

Pročitaj još jednom prvu rečenicu i malo razmisli.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 avg 2013, 14:39

Bit ce "vatreno" na tribini :D
Kad padne nek plane :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Rios

Post Postao/la Rios » 31 avg 2013, 14:39

Nisam ni ja optimista neki..Ocekujem remi,nekako mi je to maximum koji mozemo danas izvuci..Niko ne bi bio sretniji od mene kad bi me demantovali.. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 avg 2013, 14:41

Tomić: Mi smo prvaci, mi smo Željo i u svakom meču idemo na pobjedu KING
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 31 avg 2013, 15:24

Sto se tice izhoda utakmice za mene licno nije toliko ni bitan, ima jos dosta do kraja i mnogo toga ce se mjenjati.Mnogo mi je bitnije da se vec jednom zavrsi ova sapunica oko Amara, brate neka kaze sta je odlucio ili je trener ili nesto drugo ili napusta klub.Mislim da je previse neozbiljno da se klub koji postoji vise od devedeset godina dovodi u ovakvu situaciju, pa nismo u vrticu.Kroz nasu instituciju su prolazile generacije i generacije extra trenera i igraca i niko nije iznad kluba.Protiv Amara stvarno nikada nisam imao nista protiv, covjek je klubu donio uspjehe koje ce tesko neko u ovoj ligi ponoviti i hvala mu na tome, ali krajnje je vrijeme da on i uprava donesu neku odluku makar iz postovanja prema klubu i navijacima.Gledao sam Zelju i u drugoj ligi i od njega nikada necu odustati bez obzira hoce li biti peti, deseti ili po cijenu da opet bude drugoligas ali brate ubi ova neozbiljnost, ispade igraju se eberecke-ebertute sa funkcijama u klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 avg 2013, 15:39

dino lj je napisao/la:Sto se tice izhoda utakmice za mene licno nije toliko ni bitan, ima jos dosta do kraja i mnogo toga ce se mjenjati.Mnogo mi je bitnije da se vec jednom zavrsi ova sapunica oko Amara, brate neka kaze sta je odlucio ili je trener ili nesto drugo ili napusta klub.Mislim da je previse neozbiljno da se klub koji postoji vise od devedeset godina dovodi u ovakvu situaciju, pa nismo u vrticu.Kroz nasu instituciju su prolazile generacije i generacije extra trenera i igraca i niko nije iznad kluba.Protiv Amara stvarno nikada nisam imao nista protiv, covjek je klubu donio uspjehe koje ce tesko neko u ovoj ligi ponoviti i hvala mu na tome, ali krajnje je vrijeme da on i uprava donesu neku odluku makar iz postovanja prema klubu i navijacima.Gledao sam Zelju i u drugoj ligi i od njega nikada necu odustati bez obzira hoce li biti peti, deseti ili po cijenu da opet bude drugoligas ali brate ubi ova neozbiljnost, ispade igraju se eberecke-ebertute sa funkcijama u klubu.
Dobar post.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 31 avg 2013, 15:43

Iskreno se nadam da ce tim i struka shvatiti vaznost danasnje utakmice, te da cemo osvojiti sva 3 boda :D
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 31 avg 2013, 15:54

@dino lj - rekli su da ce se nakon utakmice sa Zrinjskim sve znati, znači strpiti se još par dana...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 31 avg 2013, 16:35

Plavetnilo je napisao/la:@dino lj - rekli su da ce se nakon utakmice sa Zrinjskim sve znati, znači strpiti se još par dana...
Ako Bog da prijatelju, znas nisam od onih koji ce nakon par kola ili nekoliko losih sezona (mislim na plasman) okrenuti ledja klubu, to nikada nebih uradio
, je..ga u drugim drzava klubovi uloze stotine miliona pa ipak nista ne ostvare i idu dalje, to i jeste draz fudbala, nekad si dole nekad gore.Od onih sam koji je pored svih radosti i lijepih trenutaka koje nam je donio nas Zeljo prosao na stadionu i tuge protiv Derby C., Videotona, Veleza u finalu kupa i onaj prokleti poraz od Crvene zvezde poslije pobjede na Vardarom od 5:0 u Skoplju i izgubljene titule.Ali mislim da u klubu mora postojati red i disciplina a narociti u onom koji ima tradiciju i ugled kao nas, uvjek sam govorio da sam za nase kadrove u upravi i strucnom stabu, imamamo toliko kvalitetnih ljudi i ovdje i vani koji su ugled stekli u Zelji i mnogi bi dobro dosli, isto tako sam covjek koji u timu voli vidjeti sto vise nase djece (i sada ih ima fala Bogu) jer mislim da je stvaranje igraca jedini put za jedan duzi napredak, jest malo sporiji ali na kraju mnogo isplatniji.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 31 avg 2013, 16:37

Da ne trazim... zna li neko ima li prijenos i gdje?

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 31 avg 2013, 16:38

derbi kola leotar-zvijezda :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.