Adrian Lopez bio mogao biti taj igrac ukoliko ga Monaco ne preuzme,inace nesudjeni igrac Arsenala kao i mnogobrojni ove godine jos i video napravili
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Paradajz je napisao/la:Pa to je Tancredi, rekoh malopre. Ne zna taj mnogo. Nuditi za Damiaa bilo sta nije logicno, on je klasican spic, plus nije toliko dobar igrac...
Internacional president Giovanni Luigi has denied reports Liverpool have made an approach for Leandro Damiao.
Mamadou Sakho will earn £85k p/w at Liverpool. Fee is £16m which will be paid in two installments. [via Le Parisien]
[via PeterPhillips_ ]
Sorry its a bit late but Victor Moses was at Melwood yesterday #LFC sorry can`t answer questions I`m off out now
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
[via PeterPhillips_ ]
Sorry its a bit late but Victor Moses was at Melwood yesterday #LFC sorry can`t answer questions I`m off out now
Koji idol je ovaj Peter Phillips. Mogao sam i ja na twitteru napisati da je Moses juče bio na Melwoodu jer znam da su velike šanse da će potpisati za Liverpool. I sad još kao nema vremena da odgovara na pitanja. Evo sad ga još svi citiraju, što je odlična reklama za njega.
Strašan će Liverpool biti ove sezone jer su dovedena ciljana pojačanja i riješili su se igrača koji su više-manje bili višak. Po meni su najviše pokazali u ovim uvodnim kolima EPL, možda nisu toliko efikasni ali dobro i lijepo igraju.
Sakho je extra stoper i nije uopće precijenjen, pokazati će to on.
Samo da glavne igrače zaobiđu povrede i svašta se može destiti.
Ponos Torina je napisao/la:Adrian Lopez bio mogao biti taj igrac ukoliko ga Monaco ne preuzme,inace nesudjeni igrac Arsenala kao i mnogobrojni ove godine jos i video napravili
[youtube][/youtube]
E bi se i usrecili kad bi nas zayebali.
Lik prop'o k'o zeton. O njemu je bilo govora prosli prelazni rok, dok je nesta vrijedio. Ovog ljeta ja ni clanka nisam procitao o njemu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[via PeterPhillips_ ]
Koji idol je ovaj Peter Phillips. Mogao sam i ja na twitteru napisati da je Moses juče bio na Melwoodu jer znam da su velike šanse da će potpisati za Liverpool. I sad još kao nema vremena da odgovara na pitanja. Evo sad ga još svi citiraju, što je odlična reklama za njega.
On je ove sezone dosta toga pogodio, bio sasvim validan izvor informacija...
[via PeterPhillips_ ]
Ovaj peter pa i oni muskeri i svi ostali pogode jednom u godini dana.
Doveli smo jako nekulturnog igraca, ni ruku na usta ne zna stavit
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ocekivati to veliko pojacanje------------------------------------------------>Rodgers was asked "Do you have 30 million to spend on one player" he replied "yeah definitely"
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi